Friyay

Idag är det fredag vilket i vanliga fall betyder att jag är ledig. Men just denna fredag jobbar jag faktiskt. Jobbar in en måndag jag tagit ledigt. 
 
Igår kväll i stallet upptäckte jag att Hampus fått ett rejält hack i knät, troligtvis en spark. Knät var som en handbol i storlek och det varade rejält. Så det var bara ställa sig och skrubba och linda. Den där hästen alltså... Överbenen ser iallafall fina ut! De har minskat i storlek och är inte alls lika ömma längre. Hampus däremot är fet, betestrött och allmänt slö, markbunden och skittråkig, haha... Blir "kul" att rida igång sen igen! Not. Jaja. Bara han blir frisk<3 Imorse hade han iallafall hoppat ur hagen igen..
 
Ikväll efter stallet ska jag bege mig hem till min kära mor och imorgon ska vi åka ut till mitt lilla hus tillsammans och fixa lite. Ni anar inte hur bra jag mår där ute peeps. Världens mysigaste ställe! Så småningom ska jag ha en lägenhet i Stockholm också så att jag kan blanda det bästa av två världar precis som jag vill, men det är inte läge att köpa någonting nu. Det blir ett kommande projekt. Have a superfriday! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan du inte berätta mer om allt som hänt sista tiden? Har du köpt hus? Gjort slut m Anton?

Svar: Jo, så småningom. Jag har berättat att jag flyttat och det är allt ni behöver veta for now ;)
Danai Doverholt

2017-06-16 @ 10:30:24
Postat av: Hanna

alltså drömhuset😍

2017-06-16 @ 11:40:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0