Friyay

Idag Àr det fredag vilket i vanliga fall betyder att jag Àr ledig. Men just denna fredag jobbar jag faktiskt. Jobbar in en mÄndag jag tagit ledigt. 
 
IgĂ„r kvĂ€ll i stallet upptĂ€ckte jag att Hampus fĂ„tt ett rejĂ€lt hack i knĂ€t, troligtvis en spark. KnĂ€t var som en handbol i storlek och det varade rejĂ€lt. SĂ„ det var bara stĂ€lla sig och skrubba och linda. Den dĂ€r hĂ€sten alltsĂ„... Överbenen ser iallafall fina ut! De har minskat i storlek och Ă€r inte alls lika ömma lĂ€ngre. Hampus dĂ€remot Ă€r fet, betestrött och allmĂ€nt slö, markbunden och skittrĂ„kig, haha... Blir "kul" att rida igĂ„ng sen igen! Not. Jaja. Bara han blir frisk<3 Imorse hade han iallafall hoppat ur hagen igen..
 
IkvÀll efter stallet ska jag bege mig hem till min kÀra mor och imorgon ska vi Äka ut till mitt lilla hus tillsammans och fixa lite. Ni anar inte hur bra jag mÄr dÀr ute peeps. VÀrldens mysigaste stÀlle! SÄ smÄningom ska jag ha en lÀgenhet i Stockholm ocksÄ sÄ att jag kan blanda det bÀsta av tvÄ vÀrldar precis som jag vill, men det Àr inte lÀge att köpa nÄgonting nu. Det blir ett kommande projekt. Have a superfriday! 
 
 
 
Anonym:

Kan du inte berÀtta mer om allt som hÀnt sista tiden? Har du köpt hus? Gjort slut m Anton?

Svar: Jo, sÄ smÄningom. Jag har berÀttat att jag flyttat och det Àr allt ni behöver veta for now ;)
Danai Doverholt

Hanna:

alltsĂ„ drömhuset😍

Kommentera inlÀgget hÀr: