FĂ„ tummen ur

Goooodmiddag mina kÀra! 
Sista jobbdagen för denna vecka och jag kan inte hjĂ€lpa att kĂ€nna att det ska bli enormt skönt  med helg trots att jag hade LÅÅÅÅNGHELG förra helgen och bara jobbat tre dagar denna vecka. Veckorna brukar flyga ivĂ€g för mig, men denna har kĂ€nts overkligt trögjobbad och seg. Oh well.. Sömnbrist de lux hela veckan tar vĂ€l ut sin rĂ€tt gissar jag. Jag behöver verkligen mina 8h/natt för att vara mĂ€nniska. 
 
Har iallafall tagit saken i egna hĂ€nder nu och bestĂ€mt mig för att börja skritta Hampus uppsuttet. Jag kan inte se nĂ„gonting konstigt i hans gĂ„ng nu, men Ă€n att han Ă€r slö och fet, haha. Och jag har sĂ„dan abstinens att jag hĂ„ller pĂ„ att avlida. Till och med att skritta ut pĂ„ lĂ„nga tyglar skulle vara himmelriket nu! Återbesök nĂ€sta vecka för honom iallafall. Överbenen ser jĂ€ttefina ut och han ömmar ingenting lĂ€ngre. MĂ„ste dock se mig om efter en alternativ haglösning för honom för han Ă€r helt söndertuggad/-sparkad pĂ„ hela kroppen och kommer in med nya sĂ„r och svullnader varenda dag... Alltid ska det vara nĂ„gonting.. 
 
Fullkomligt Àlskar denna bild sÄ den fÄr dyka upp i repris, haha.. 
 
I em ska jag sÄledes ut till stallet och pyssla om Hampus alla skrÄmor + skritta en vÀnda och sen hem och fÄ ordning pÄ min horisontella garderob som jag haft sedan jag flyttade in i huset. MÄste verkligen fÄ upp en platsbyggd garderob pronto, men har en liten kattvind dÀr jag kan trycka in allt sÄ lÀnge iallafall, haha.. Hemskt att inte ha ordentlg klÀdförvaring!!! 
 
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: