Få tummen ur

Goooodmiddag mina kära! 
Sista jobbdagen för denna vecka och jag kan inte hjälpa att känna att det ska bli enormt skönt  med helg trots att jag hade LÅÅÅÅNGHELG förra helgen och bara jobbat tre dagar denna vecka. Veckorna brukar flyga iväg för mig, men denna har känts overkligt trögjobbad och seg. Oh well.. Sömnbrist de lux hela veckan tar väl ut sin rätt gissar jag. Jag behöver verkligen mina 8h/natt för att vara människa. 
 
Har iallafall tagit saken i egna händer nu och bestämt mig för att börja skritta Hampus uppsuttet. Jag kan inte se någonting konstigt i hans gång nu, men än att han är slö och fet, haha. Och jag har sådan abstinens att jag håller på att avlida. Till och med att skritta ut på långa tyglar skulle vara himmelriket nu! Återbesök nästa vecka för honom iallafall. Överbenen ser jättefina ut och han ömmar ingenting längre. Måste dock se mig om efter en alternativ haglösning för honom för han är helt söndertuggad/-sparkad på hela kroppen och kommer in med nya sår och svullnader varenda dag... Alltid ska det vara någonting.. 
 
Fullkomligt älskar denna bild så den får dyka upp i repris, haha.. 
 
I em ska jag således ut till stallet och pyssla om Hampus alla skråmor + skritta en vända och sen hem och få ordning på min horisontella garderob som jag haft sedan jag flyttade in i huset. Måste verkligen få upp en platsbyggd garderob pronto, men har en liten kattvind där jag kan trycka in allt så länge iallafall, haha.. Hemskt att inte ha ordentlg klädförvaring!!! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0