Soft

Godafton pÄ er! 
Lyxen att glida ner i en nybÀddad sÀng nÀr man Àr nyduschad, nyrakade ben, insmord, len och doftande som en liten jasminbuske Àr verkligen underskattad. SÄdan avslappningskÀnsla. 
 
Idag har jag nog inte gjort nĂ„gonting vettigt alls. Har lite Ă„ngest över det.. Finns ju SÅÅÅ mycket att göra men idag kom jag mig inte riktigt för. Åkte upp till mamsen igĂ„r och sov över dĂ€r, och dĂ€r hittade jag en trĂ€bit som jag har pĂ„börjat ett litet DIY-projekt med. TĂ€nkte skapa ett bord av den 🙈 Jag har aldrig gjort nĂ„got liknande sĂ„ vi fĂ„r vĂ€l se hur det gĂ„r. Har tvĂ€ttat, slipat och putsat den idag och nu stĂ„r den pĂ„ tork. Efter jobbet pĂ„ mĂ„ndag ska jag köpa lack till den och sĂ„ har jag bestĂ€llt ben som ska sĂ€ttas pĂ„ ocksĂ„. JĂ€ttekul litet projekt!!
 
 
Hampus fick sig sĂ„klart ocksĂ„ en vĂ€nda idag, och ett rejĂ€lt bad efter turen i vĂ€rmen. Har sĂ„ smĂ„tt börjat smyga in liiiiiite trav och idag hittade jag en pytteliten Ă„ker som vi travade ett varv runt. Aldrig har vĂ€l en travstrĂ€cka pĂ„ 100m kĂ€nts sĂ„ hĂ€rlig och sĂ„ fruktansvĂ€rd pĂ„ samma gĂ„ng. Det Ă€r stelt som en gammal pinne och hĂ€sten gĂ„r som en grĂ€vmaskin. Men det Ă€r TRAV. Äntligen. Kommer bli sĂ„Ă„Ă„Ă„ roligt att komma igĂ„ng igen. BĂ€stis ❀ 
 
Jobbar pÄ ICA mellan 11-18 imorgon och tÀnkte hinna med stallet innan dess sÄ att allt Àr klart nÀr jag vÀl slutar. Laddar upp för nÀst sista veckan pÄ Alpha CE innan semester.. kÀmpa!
Kommentera inlÀgget hÀr: