Soft

Godafton på er! 
Lyxen att glida ner i en nybäddad säng när man är nyduschad, nyrakade ben, insmord, len och doftande som en liten jasminbuske är verkligen underskattad. Sådan avslappningskänsla. 
 
Idag har jag nog inte gjort någonting vettigt alls. Har lite ångest över det.. Finns ju SÅÅÅ mycket att göra men idag kom jag mig inte riktigt för. Åkte upp till mamsen igår och sov över där, och där hittade jag en träbit som jag har påbörjat ett litet DIY-projekt med. Tänkte skapa ett bord av den 🙈 Jag har aldrig gjort något liknande så vi får väl se hur det går. Har tvättat, slipat och putsat den idag och nu står den på tork. Efter jobbet på måndag ska jag köpa lack till den och så har jag beställt ben som ska sättas på också. Jättekul litet projekt!!
 
 
Hampus fick sig såklart också en vända idag, och ett rejält bad efter turen i värmen. Har så smått börjat smyga in liiiiiite trav och idag hittade jag en pytteliten åker som vi travade ett varv runt. Aldrig har väl en travsträcka på 100m känts så härlig och så fruktansvärd på samma gång. Det är stelt som en gammal pinne och hästen går som en grävmaskin. Men det är TRAV. Äntligen. Kommer bli såååå roligt att komma igång igen. Bästis ❤ 
 
Jobbar på ICA mellan 11-18 imorgon och tänkte hinna med stallet innan dess så att allt är klart när jag väl slutar. Laddar upp för näst sista veckan på Alpha CE innan semester.. kämpa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0