New car thoughts

90% av min vakna tid som jag inte är på jobbet går numer åt till att leta efter ny bil. Jag vet EXAKT vad jag vill ha, men det är inte helt lätt att hitta något vettigt när man har en budget att hålla sig inom och vägrar låna pengar för att köpa bil, haha.
Jag är så TRÖTT på äldre bilar som rasar isär och blir dyra att laga och måste småfixas hela tiden så denna gång blir det nog något lite nyare. Jag vill ju bara ha fyrhjulsdrift, Bluetooth, navigator, drag, skinn, elstolar, nya karossen på vilken modell det än är, tonade rutor, stora motorn på MINST 240hk, diesel, automat, 19"-fälgar at the least osv osv osv osv. Det är väl inte så mycket att begära för en rimlig peng?!?? ;)Och så ska det såklart vara en Audi. Saknar min RäcerRut mer än allt.
 
Så mycket bil som jag åker (ca 70-100 mil/vecka oftast) är det SÅ viktigt för mig att det är en bil som jag trivs med och åker bra i. Men jaja. Vi får se vad det blir.. Om ni vet någon mer hemsida för begagnade bilar utöver Blocket, Kronofogden och KVD får ni gärna skriva en liten kommentar. Eller om ni har en fin nyare Audi som inte har 30 000 mil på mätaren och/eller kostar 2 miljoner får ni också gärna höra av er. Eller om ni har något annat förslag som inte heter Skoda eller Peugot, haha. Blä. Jag hatälskar verkligen bilar. 
 
 
 
 
lena:

bytbil.com !

Svar: Tack!!
Danai Doverholt

Anonym:

Björebil.se

Svar: Tack!!
Danai Doverholt

Kommentera inlägget här: