Monday funday

GODMORGONNNNNN :D
Landade hemma igårkväll efter en magisk helg. Har fått sitta på Humlan, vilket var en otroligt härlig upplevelse. Har fått umgås med världens bästa vän en hel helg och även om tiden med henne alltid går alldeles för snabbt så är det faktiskt inte långt kvar tills vi ses igen nu. Så underbart att vår vänskap var bra redan innan, men den har verkligen fått ett annat djup sedan vi började ses på riktigt och mer kontinuerligt under det här året. En Johanna borde alla ha! Jag unnar ALLA en Johanna. En sådan där som man ringer till oavsett om man gråter eller om man bara vill få ett peptalk eller bara prata. Hon är bäst. Min soulmate i bästisformat. 
 
Sista veckan innan semesterrrrrrr är också kommen nu! 4 dagar kvar innan 4 veckors ledighet. Det ska bli SÅ skönt. Har faktiskt inga planer alls för ledigheten, mer än att kanske boka en sista minuten till Grekland. Det hade varit så otroligt skönt att komma ner en vända och få avnjuta sol, bad och GREKISK MAT.  I övrigt ska det bli skönt att bara få gå hemma och pyssla och få hem möblerna från Stockholm så att det kan bli klart i både hus och gäststuga någon gång. Lite ICA-jobb inplanerat också. En helg här och var är aldrig fel. 
 
Fram tills semester har jag iallafall en ytterst normal vecka framför mig. Hampus ska ridas, jag ska jobba, gräset ska klippas, skotern ska rastas, räkningarna ska betalas, blommorna vattnas. Ja, ni vet. Sådär som livet är när man är vuxen och inte riktigt på väg någonstans. Rutiner, rutiner. Skönt, men en aning tråkigt på samma gång, haha. Hörs!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan du inte berätta vad du tyckte om att rida humlan? 😊

2017-07-31 @ 10:21:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0