FINALLY

ÄNTLIGEN har jag fått hämta min nya bil. Det var inte en månad för tidigt vill jag lova. Volvon ska besiktigas på tisdag och sedan ska den iväg iväg iväg så fort det bara går. Den har fungerat klockrent - det är inte det-, den är bara så himla tråkig, haha. Inte riktigt min typ av bil, liksom. Men som sagt, en trotjänare utan dess like. 
 
Välkommen till familjen säger vi iallafall till splitternya Audin Hugo :D Såååå glad för detta! Jag som kör så himla mycket bil (ca 70-100 mil/vecka) behöver verkligen ha en bil jag trivs i. Och det har jag nu. I förärsätet på denna lilla härlighet till bil kan man sitta mååånga timmar. 
    Hugo är en Audi A4 -17. Han har varit demobil i sitt tidigare liv men nu är han en häst-bil i min ägo. Han är inte turboladdad och utrustad till tänderna som min förra A4 var, men jag tror han är bitig nog att räcka till iallafall. Och så har han ju den nya helt fantastiska inredningen som A4 fick byta upp sig till 2016. SÅ nice inredning verkligen, otrolig skillnad mot föregående årgångar. Kolla bara bilderna nedan. 
 
 
 
 
Glad tjej här nu! Blir många lyckliga mil för mig och Hugo!
 
 
 
Anonym:

Vad har du tänkt att sälja Volvon för? Är på biljakt själv nämligen!

Svar: Runt 70000;- skicka ett PM om du vill veta mer ;)
Danai Doverholt

Anonym:

Då kan du sjunga hela vägen till Cleo o Helios 😘

Annie:

Vet att man inte frågar men vafan.. vad gav du för pärlan? Är själv sugen på en Audi A4.

Svar: Jag fick min ganska billigt, 299 000 gav jag för den. Ligger vanligtvis runt 330 för nya interiören med den utrustningen. BÄSTA bilarna, kan bara rekommendera 😍😍
Danai Doverholt

Annie:

Ah okej! Ja jag har spanat runt lite och vill också ha den nya interiören från 2016! Får ta tag i att åka och provköra en och se om jag blir lika fast! Tack för svaaar! 😁😁🙏

Kommentera inlägget här: