Chewchewwww

Godmorgon! 
Denna fina morgon befinner jag mig på tåget till Helsingborg. Försov mig imorse efter en otroligt trevlig (och väldigt sen...) kväll med middag och prat i Sthlm. Mysigt!! 
 
Idag ska jag alltså först till Helsingborg på mitt lilla uppdrag och därefter sticker jag hem till världens bästa Johanna och hälsar på henne, hennes mor och HUMLAN!!! Ska äntligen på sitta lite på henne, det ska bli SÅ kul!!! Jag har ju bara skrittat henne under tiden som hon stod uppe i Dalarna för rehabilitering, och då pallade hon knappt röra sig öht. Det ska verkligen bli otroligt spännande att få se och känns och klämma på henne. Det är ju trots allt min häst, haha. Glömmer bort det när folk frågar och svarar alltid att jag bara har en kuse just nu, haha... Johanna tar föredömligt bra hand om henne iallafall och jag lägger nig inte i hennes ridning/skötsel alls.  Vet att hon fixar det där galant. 
 
 
Laddar för övrigt för en toppenmysig helg med bästis. Imorgon åker vi upp till Göteborg för en mysdag tillsammans som vi avslutar med att se Håkan på kvällen. Underbart!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0