Chewchewwww

Godmorgon! 
Denna fina morgon befinner jag mig pÄ tÄget till Helsingborg. Försov mig imorse efter en otroligt trevlig (och vÀldigt sen...) kvÀll med middag och prat i Sthlm. Mysigt!! 
 
Idag ska jag alltsĂ„ först till Helsingborg pĂ„ mitt lilla uppdrag och dĂ€refter sticker jag hem till vĂ€rldens bĂ€sta Johanna och hĂ€lsar pĂ„ henne, hennes mor och HUMLAN!!! Ska Ă€ntligen pĂ„ sitta lite pĂ„ henne, det ska bli SÅ kul!!! Jag har ju bara skrittat henne under tiden som hon stod uppe i Dalarna för rehabilitering, och dĂ„ pallade hon knappt röra sig öht. Det ska verkligen bli otroligt spĂ€nnande att fĂ„ se och kĂ€nns och klĂ€mma pĂ„ henne. Det Ă€r ju trots allt min hĂ€st, haha. Glömmer bort det nĂ€r folk frĂ„gar och svarar alltid att jag bara har en kuse just nu, haha... Johanna tar föredömligt bra hand om henne iallafall och jag lĂ€gger nig inte i hennes ridning/skötsel alls.  Vet att hon fixar det dĂ€r galant. 
 
 
Laddar för övrigt för en toppenmysig helg med bÀstis. Imorgon Äker vi upp till Göteborg för en mysdag tillsammans som vi avslutar med att se HÄkan pÄ kvÀllen. Underbart!!! 
Kommentera inlÀgget hÀr: