Bedrom

Första rummet i huset som börjar kännas färdigt nu är sovrummet. Vilken tid det tar att strosa runt och pussla ihop det som man vill ha det alltså. Och det måste liksom få ta lite tid, det blir bäst när man man har fått flytta runt grejerna litegrann, ändrat sig några gånger, flyttat runt småsaker några vändor igen tills man slutligen blir nöjd. Mycket av mina prydnader och prints är fortfarande i Stockholm, så därför känns det fortfarande lite naket. Men på det stora hela börjar jag bli nöjd.
   Nya mattan gjorde sig precis så bra som jag hade tänkt. Det är en äkta Beni Ourain ullmatta ifrån Marocko, gjord i tjock, härlig ull. Fyndade den på Blocket för en bråkdel av vad de egentligen kostar, och kunde inte ha varit nöjdare. Visst är den fantastisk? Underbar att sätta ner fötterna på på morgonen. Dock lite osäker på om den ska ligga såhär eller om jag ska lägga den rakare, men det är så mycket golvyta som behöver fyllas ut precis här, så det lutar mot att den får ligga kvar. Vi kallar det för abstrakt och/eller asymetrisk inredningsdetalj. 
 
Måste bli bättre på att redigera i Photoshop istället för att köra snabbvarianten via telefonen. Det finns helt klart både för- och nackdelar med wi-fi i kameran, haha.. Men vilken upgrade det blev från förra mattan (som iof också är väldigt fin). Känns mycket mer homey nu. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0