Afternoon

God eftermiddag! 
 
Jobbdagen Àr snart över och jag Àr helt slut. Idag har varit en sÄn dÀr dag som bara sugit musten ur mig. Har fÄtt stÄ och prata och babbla sÄ mycket att jag Àr helt slut i bÄde röst och huvud, haha. Och ont i fötterna har jag ocksÄ. Nya skor </3. 
 
Ska göra klart hĂ€r pĂ„ jobbet nu och sen bege mig till en vĂ€n som fyller Ă„r. Och dĂ€rifrĂ„n förhoppningsvis till ENKÖPING FÖR ATT HÄMTA MIN SADEL!!!!!! WIHOOOOOOOO. VĂ€ntat sen i oktober, fattar ni min lycka om det Ă€r sĂ„ att den kommit?!?! Den skulle komma idag och Daniella pĂ„ BD har ringt mig men jag kunde inte svara (hur typiskt??). SĂ„ jag hoppas för allt i vĂ€rlden att den kommit. Helt perfekt nu nĂ€r Hampus Ă€r kotknackad och "equiterapeuftad" igĂ„r och ready to rumble igen. Ska bege mig nu, CIAO
 
 
 
 
 

Höjden av effektivitet

Idag Ă€r en sĂ„dan dĂ€r dag dĂ„ jag fĂ„tt riktigt mycket vĂ€lbehövliga grejer gjorda. Jobbade som ni vet halvdag och stack till stallet för Hampus equiterapeut-besök. Hade Li ute för första gĂ„ngen och utöver att hon var vĂ€ldigt trevlig sĂ„ var hon riktigt duktig ocksĂ„! Hampus har haft riktigt svĂ„rt att lyfta höger bak (Ă€ven nĂ€r man bara ska kratsa hovarna) pĂ„ sistonet, vilket sjĂ€lvklart hĂ€nger ihop med den rörelsestörning jag sett. Efter behandlingen fanns inte en tillstymmelse till detta kvar, och Hampus var sĂ„ nöjd sĂ„ han trippade bredvid mig, och jag sĂ„g att det rörde sig genom hela kroppen pĂ„ honom! HĂ€ftigt! Är mer Ă€n nöjd. Nu ska han ta det lite lugnt nĂ„gra dagar innan vi trappar upp till full frĂ€s igen. 
 
 
Sen sĂ„ har jag varit och ÄNTLIGEN hĂ€mtat ut mitt nya dĂ€ck till bilen och sitter nu och vĂ€ntar pĂ„ att de monterar det sĂ„ att jag slipper köra runt med reservhjulet mer. Ca 100 mil senare liksom, haha... Ska hĂ€rifrĂ„n till biltvĂ€tten och se om bilen nĂ„gonsin gĂ„r att Ă„terstĂ€lla efter allt detta salt och skit som satt sig. HUA.
DÀrefter ska jag bege mig till ett stall jag ska kika pÄ som jag funderar pÄ att flytta till. Inte för att jag inte trivs utan för att som livet det ut nu sÄ mÄste jag ha helinackordering som inkluderar mockning i servicen. Det funkar inte riktigt annars, tyvÀrr. Har för mycket annat för mig. Men det Àr en annan historia, haha. Sedan ska jag iallafall hem och ta tag i projekt leta golvbrunn till lÀgenheten, haha.. 
 
Riktig superdag idag med andra ord, Àlskar att hinna med mycket! 
 
 

Monday chill

Godmorgon! 
Avslutade förra veckan med ett bad och massa prat i jacuzzin med Anton. SÄ himla mysigt. Kollade klart pÄ en film vi hade börjat se kvÀllen innan och tog en vÀnda i massagestolen ocksÄ. Perfekt kvÀll efter en kroppsligt ganska tuff helg. 
 
Idag jobbar jag bara pÄ fram till lunch. Har tagit ledigt pÄ em dÄ equiterapeuten kommer ut till Hampus. Har planeringstid pÄ fm och inga lektioner sÄ jobbmÀssigt blir det en lugn mÄndag. Passar mig bra! 
 
Ska bli himla intressant att se vad equiterapeuten sÀger om Hampus. Hoppas hon kan hitta anledning till att han rör sig nÄgot ojÀmnt i galoppen.