Pressiiiies

Här komemr filmen om mina julklappar! Jag glömde hälften och vet att den blev på tok för lång ändå, men vad fan. Ni får väl kolla så länge ni orkar glo på mig helt enkelt 😂😂 Enjoy! 
 
Anonym:

Scooterglasen var top notch! Men ledsen att säga, oriflame säljer i Kina och där är det dessvärre lagkrav på att all kosmetika, hudvård mm måste testas på djur.

Svar: Konstigt eftersom de i din egen marknadsföring påstår motsatsen. Hittar väldigt motstridiga uppgifter när jag googlar. Ska kolla upp detta!
Danai Doverholt

Anonym:

Alltså ÄLSKAR när du lägger ut på youtube. Skulle kunna höra dig babbla i all evighet haha!! Du är så jävla skön, "wromwrooooom".

Svar: HAHAHA tack vad glad jag blir!!
Danai Doverholt

Anonym:

Kunde inte svara på kommentaren ovan.. här är iaf länkar till deras policy och information om företaget. Som du ser skriver dom att dom måste följa lagar osv plus att dom har en fabrik i kina https://se.oriflame.com/press/press-releases/2013_dec_Oriflame%20mot%20djurforsok

https://se.oriflame.com/business-opportunity/about-oriflame

Kosmetika som säljs i Europa får dock ALDRIG vara testad på djur. Så just dina produkter är aldrig testade såvida din bror inte varit i kina och handlat. Men företaget har valt att sälja i Kina trots att dom vet att det kräver djurförsök. Då tycker inte jag att man som företag är emot det heller :)

Svar: Tack för info!
Danai Doverholt

Kommentera inlägget här: