Last one

Godmorgon folks! 
Den sista, sista dagen pĂ„ Ă„ret Ă€r nu hĂ€r och medan jag lite skyndsamt slĂ€nger i mig frukost tĂ€nkte jag bara checka in hĂ€r och önska er ett fantastiskt gott nytt 2018. Bloggen har gĂ„tt lite som en bergochdalbana detta Ă„r men jag kĂ€nner verkligen att vi avslutar pĂ„ topp hĂ€r, ni och jag. 

Jag kan inte se pĂ„ 2017 med annat Ă€n ett leende faktiskt. Började Ă„ret med att fĂ„ mitt första jobb efter examen och i februari köpte jag en liten mager hĂ€st som inte haft det sĂ„ lĂ€tt i livet. Ingen hade ens brytt sig om att döpa henne. BayleeBee Legacy fick hon heta och nĂ€stan ett Ă„r senare sĂ„ Ă€r hon snart redo att ridas igĂ„ng pĂ„ riktigt. 

(null)

Jag har genomfört en drömrenovering av en vindsvĂ„ning i Stockholm. Ett projekt som inte mĂ„nga har turen att fĂ„ göra. Det var slitigt som fan, men ack sĂ„ roligt. Det blev sĂ„ bra, och jag lĂ€rde mig sĂ„ mycket. Det möjliggjorde ocksĂ„ köpet av mitt hus. MITT hus!!!! Som jag Ă€lskar mest av allt och som Ă€r ett hem jag lĂ€ngtar efter att komma hem till sĂ„ fort jag Ă„ker dĂ€rifrĂ„n. 

Under sensommaren och hösten har jag förĂ€ndrat huset med nytt tak, lite utbyggnader, takfönster, kamin etc och det blir bara mysigare för varje förĂ€ndring. 

(null)


Min ridning har förĂ€ndrats enormt under detta Ă„r och jag har fĂ„tt en helt ny syn pĂ„ mĂ„nga saker tack vare vĂ€nner och bekanta som frikostigt delar med sig av sin kunskap och sina erfarenheter. Hampus genomförde sina första tĂ€vlingar och visar pĂ„ en helt galen kapacitet som jag Ă€r fast besluten att bli duktig nog att ta reda pĂ„. Jag har skapat ett team runt mig och hĂ€starna som jag litar pĂ„ och som kommer att hjĂ€lpa mig nĂ„ dit jag vill nĂ„. 

(null)

(null)

Sen har jag haft fantastiskt mycket roligt med vĂ€nner och familj genom diverse konserter och annat. Största och mest minnesvĂ€rda var helt klart Coldplay Ă€ven om HĂ„kan inte Ă€r lĂ„ngt efter. 

(null)

Jag har haft ups and downs precis som alla andra men nÀr jag ser tillbaka pÄ detta Är sÄ Àr det med ett stort smile. Man lÀr sÄ lÀnge man lever och Àr det nÄgot ord som fÄr stÄ för 2017 sÄ Àr det lÀrdom
   Sista dagen pĂ„ Ă„ret spenderar jag nu i Åre. NyĂ„rssupĂ© ikvĂ€ll och en massa champagne pĂ„ det. 

Tack för iĂ„r peeps! Ni Ă€r bĂ€st. â€ïžđŸŽ‰â€ïž

Lina:

Hej
Undrar om allt detta som hÀnt med humlan pÄverkat din och Johannas relation? Vad tycker du om att hon har ridit pÄ en hÀst som i dina ögon inte fungerat alls som den ska? Man tycker ÀndÄ att Johanna Àr kunnig och ocksÄ borde kunnat sett/kÀnt att nÄgot inte stod rÀtt till..?
Skulle bara va kul att veta! Du har gjort ett superbra jobb med henne!
Ha ett gott nytt Ă„r!

Svar: Hola!
Just Humlan har inte pÄverkat vÄr relation vill jag inte pÄstÄ. Johanna började ju rida Humlan nÀr hon precis kommit upp i vikt osv och började rida henne med insikten om att hon var vÀldigt oriden, stel och dan i hela kroppen. Kan tÀnka mig att det gör att man har översikt med saker som man kanske inte har översikt med pÄ en hÀst som Àr i full gÄng.

Alla har vi ju ocksÄ olika referensramar och jag kan inte spekulera i vad hon kÀnde eller inte kÀnde. Oavsett hur jag tyckte och tÀnkte om Humlan nÀr jag fick hem henne och under höstens gÄng sÄ kanske J ocksÄ kÀnt nÄgot liknande men hÀrlett det till en annan orsak Àn det jag uppfattar det som. Vi rider vÀldigt olika vilket sÀkert ocksÄ spelar in pÄ hur man uppfattar ojÀmnheter etc.
Jag vet att J har gjort det hon tyckte var bra för Humlan iallafall och att hon tyckte vĂ€ldigt mycket om henne, vilket var vĂ€lbehövligt för en stackars liten oĂ€lskad Humla nĂ€r hon skulle börja sĂ€ttas igĂ„ng.❀

Tack! Snart ska hon fĂ„ visa vad hon gĂ„r för pĂ„ riktigt 😄 Gott nytt Ă„r!
Danai Doverholt

Anonym:

Hej! Tror du att du kommer försöka kvala Hampus till Falsterbo nĂ€sta Ă„r? â˜ș

Svar: VĂ€ldigt osĂ€ker pĂ„ det faktiskt. Vill frĂ€mst etablera honom i 1,20-klasser men fĂ„r den ridningen jag nu efterstrĂ€var effekt sĂ„ snart som jag hoppas och han kĂ€nns redo sĂ„ Ă€r det absolut ingen omöjlighet 😄
Danai Doverholt

mariam:

Gott Nytt År! Tack för allt du sĂ„ frikostigt delar med dig av, ser fram emot DINA tankar om halvhalt.
Kram M

Svar: Gott Nytt År Mariam! Tack för att SU Ă€r vĂ€rldens bĂ€sta lĂ€sare 😘 Kram
Danai Doverholt

Kommentera inlÀgget hÀr: