Alena

Mina julkänsla har inte riktigt infunnit sig. Tvärtom känner jag mig för första gången nästan lite likgiltig inför jul, även om jag självklart ser fram emot ett drygt dygn med hela familjen samlad ❤️ Kanske är julfeelingen inte på topp för att jag för första gången på mina 22 levnadsår är själv kvällen innan julafton, och ska jobba halva dagen imorgon, vad vet jag. Lite märkligt att vara så obrydd när jag börjar hypea jul i oktober och blir värre för varje dag vanligtvis 😂 Jaja! 

Jag har fixat en film till er när jag jobbar HampeStamp från marken. Det känns så konstigt att säga "jobba från marken" när det mest känns som om jag latjar runt med et spö i handen och duttar omkring honom, men ni fattar, haha. Den är seg som attan att ladda upp på Youtube och eftersom jag hoppas att ni alla är fullt upptagna imorgon och i övermorgon så kommer den upp på tisdag. Den blev iallafall kass så ni har inget att sukta efter direkt, hahaha. Återkommer med bättre material i framtiden 😂✌️

Förresten så undrar jag var Brun utan Sol har varit i hela mitt liv. VÄRSTA BÄSTA GREJEN ju!!! Jag är ju den där typen som blir så blek att jag blir genomskinlig den här årstiden men nu är jag brunare än vad jag någonsin varit tror jag, haha. Känner mig ju hur fräsch som helst, vilkaen grej!! Skönt att slippa se ut som en zombie över helgerna liksom. Nu ska jag krypa till kojs. Klockan ringer 05.00 imorgon bitti. Jobbet via gymmet och sedan julfirande. Nattinatti!

(null)

Andrea:

Vad kan du rekommendera för brun utan sol produkt? Länge velat men inte riktigt vågat 🙈🙈

Svar: Jag kollade runt på en massa reviews innan jag bestämde mig av exakt samma anledning och köpte slutligen St. Tropez mousse till kroppen och Loreal Sublime Bronze som är en spray till ansiktet. Väldigt nöjd med båda. Moussen är ju ganska dyr men jag tycker att den är värd det 😄 Tips är att köpa St. Tropez ”vante” för att smörja in moussen med, blir betydligt enklare att fördela den jämt och få ett icke-randigt resultat. Sprayen är superenkel - man bara sprayar den i ansiktet i cirklar och sen är det klart. Man slipper smörja, kleta och greja. Supersmidigt och blir jämnt och fint 🤩
Danai Doverholt

Anonym:

Sprayat i cirklar? 🤔 Kan du inte göra en snabb film och visa? Haha! Lyckas aldrig hitta nån bra bus till ansiktet 😩

Svar: Eeeeh ja det kanske jag kan 😃 jag fixar det nästa gång jag behöver busa lite 😉 Tycker den jag köpte är suverän! Väldigt icke-kladdig och enkel.
Danai Doverholt

Anonym:

Låter ju perfekt. Fattade inte det där med appliceringen i cirklar bara så visa gärna om du orkar 😅

Svar: I fix!
Danai Doverholt

Kommentera inlägget här: