Last one

Godmorgon folks! 
Den sista, sista dagen pĂ„ Ă„ret Ă€r nu hĂ€r och medan jag lite skyndsamt slĂ€nger i mig frukost tĂ€nkte jag bara checka in hĂ€r och önska er ett fantastiskt gott nytt 2018. Bloggen har gĂ„tt lite som en bergochdalbana detta Ă„r men jag kĂ€nner verkligen att vi avslutar pĂ„ topp hĂ€r, ni och jag. 

Jag kan inte se pĂ„ 2017 med annat Ă€n ett leende faktiskt. Började Ă„ret med att fĂ„ mitt första jobb efter examen och i februari köpte jag en liten mager hĂ€st som inte haft det sĂ„ lĂ€tt i livet. Ingen hade ens brytt sig om att döpa henne. BayleeBee Legacy fick hon heta och nĂ€stan ett Ă„r senare sĂ„ Ă€r hon snart redo att ridas igĂ„ng pĂ„ riktigt. 

(null)

Jag har genomfört en drömrenovering av en vindsvĂ„ning i Stockholm. Ett projekt som inte mĂ„nga har turen att fĂ„ göra. Det var slitigt som fan, men ack sĂ„ roligt. Det blev sĂ„ bra, och jag lĂ€rde mig sĂ„ mycket. Det möjliggjorde ocksĂ„ köpet av mitt hus. MITT hus!!!! Som jag Ă€lskar mest av allt och som Ă€r ett hem jag lĂ€ngtar efter att komma hem till sĂ„ fort jag Ă„ker dĂ€rifrĂ„n. 

Under sensommaren och hösten har jag förĂ€ndrat huset med nytt tak, lite utbyggnader, takfönster, kamin etc och det blir bara mysigare för varje förĂ€ndring. 

(null)


Min ridning har förĂ€ndrats enormt under detta Ă„r och jag har fĂ„tt en helt ny syn pĂ„ mĂ„nga saker tack vare vĂ€nner och bekanta som frikostigt delar med sig av sin kunskap och sina erfarenheter. Hampus genomförde sina första tĂ€vlingar och visar pĂ„ en helt galen kapacitet som jag Ă€r fast besluten att bli duktig nog att ta reda pĂ„. Jag har skapat ett team runt mig och hĂ€starna som jag litar pĂ„ och som kommer att hjĂ€lpa mig nĂ„ dit jag vill nĂ„. 

(null)

(null)

Sen har jag haft fantastiskt mycket roligt med vĂ€nner och familj genom diverse konserter och annat. Största och mest minnesvĂ€rda var helt klart Coldplay Ă€ven om HĂ„kan inte Ă€r lĂ„ngt efter. 

(null)

Jag har haft ups and downs precis som alla andra men nÀr jag ser tillbaka pÄ detta Är sÄ Àr det med ett stort smile. Man lÀr sÄ lÀnge man lever och Àr det nÄgot ord som fÄr stÄ för 2017 sÄ Àr det lÀrdom
   Sista dagen pĂ„ Ă„ret spenderar jag nu i Åre. NyĂ„rssupĂ© ikvĂ€ll och en massa champagne pĂ„ det. 

Tack för iĂ„r peeps! Ni Ă€r bĂ€st. â€ïžđŸŽ‰â€ïž

Halvhalt?

Halvhalt!! Finsn det nĂ„got vanligare uttryck inom hĂ€stvĂ€rlden Ă€n "ta en halvhalt"? Jag tror nĂ€stan inte det... Medam vi puttrar pĂ„ mot ÅRe tĂ€nkte jag dĂ€rför frĂ„ga er vad NI tycker att en halvhalt Ă€r? Jag tĂ€nkte Ă„terkomma i ett eget inlĂ€gg om vad jag tycker (hint: för mig finns det tvĂ„ olika typer av halvhalter đŸ€“), men jag vill hemskt gĂ€rna höra vad ni tycker först sĂ„ att jag fĂ„r nĂ„gonting att fundera över och diskutera kring nĂ€r jag slĂ„r mig ned vid tangentbordet sen. 
 
SÄ; vad Àr en halvhalt? Hur gör ni den och varför? NÀr? Hur ofta? Shoot! Jag Àr supernyfiken!
 
 
 

And we're off!

Godmorgon gang! 
Uppe i ottan idag för att packa in det sista i Hugo-bilen och pĂ„börja resan mot Åre! NĂ€stan 50 mil ska vi beta av idag..... Men det ska nog gĂ„ bra. Vi har bokat stugan i en vecka, men vi fĂ„r se om jag orkar vara kvar en hel vecka. Har en kĂ€nsla av att min hemlĂ€ngtan kommer att vara övervĂ€ldigande efter 4-5 dagar 😂 Mamsen och grannarna ser efter katterna minst en gĂ„ng om dagen iallafall, sĂ„ det Ă€r Ă„tminstone skönt.  
 
I vilket fall som helst sÄ har jag en del inlÀgg pÄ g Ät er som jag finurlat pÄ ett tag och hoppas att ni kommer att uppskatta och ta er tid att lÀsa och svara pÄ. Bland det bÀsta jag vet Àr ju faktiskt nÀr ni gör era röster hörda hÀr pÄ bloggis. Fram tills dess sÄ fÄr ni ha en suverÀn nÀst sista dag pÄ 2017! Adios!