Sunyay

Gooodmorgon! 
Solen skiner för fullt hÀr i Sthlm. Jag ska packa ihop mina grejer och bege mig hemÄt för att spendera lite tid i solen tÀnkte jag. Hade en sÄdan dÀr riktig toppenkvÀll igÄr, med riktiga toppenmÀnniskor. En sÄdan dÀr kvÀll nÀr man bara hade tÀnkt sitta inne men sÄ pallrar man sig ut och sÄ blir det skitbra pÄ alla sÀtt och vis. Jag Àr ju ganska tillbakadragen som person nÀr det kommer till sociala tillstÀllningar dÀr jag inte kÀnner sÄ mÄnga och sÄ, men med rÀtt mÀnniskor blir Àven sÄdant roligt. Nu ska jag kÀka en redig frukost pÄ Grand med en vÀn till mig som jag trÀffat alldeles för lite pÄ sistonet och sedan Äker jag hem till F-town igen och spenderar dagen pÄ bryggan. 
 
 
Hampus vilade igÄr och ikvÀll blir det skogen för honom. Trots att jag Àr en finslipningsnörd som gÀrna tragglar öppnar i timmar i strÀck sÄ Àr det balsam för sjÀlen att slÀppa det och mysa runt lite med Skrutt i skogen ibland. Perf dag ahead, lets goooo. Ciao!
Sanna:

Ah, kÀnner igen mig sÄ himla mycket ang sociala tillstÀllningar. Mina polare drog alltid med mig ut (och sÄ blev det ju alltid bra). Nu har jag dock flyttat till ny stad och nu trÀffar jag typ.. En person i halvÄret. Yay socially awkward.

Svar: RELATERAR!!!!
Danai Doverholt

Kommentera inlÀgget hÀr: