Sunyay

Gooodmorgon! 
Solen skiner för fullt här i Sthlm. Jag ska packa ihop mina grejer och bege mig hemåt för att spendera lite tid i solen tänkte jag. Hade en sådan där riktig toppenkväll igår, med riktiga toppenmänniskor. En sådan där kväll när man bara hade tänkt sitta inne men så pallrar man sig ut och så blir det skitbra på alla sätt och vis. Jag är ju ganska tillbakadragen som person när det kommer till sociala tillställningar där jag inte känner så många och så, men med rätt människor blir även sådant roligt. Nu ska jag käka en redig frukost på Grand med en vän till mig som jag träffat alldeles för lite på sistonet och sedan åker jag hem till F-town igen och spenderar dagen på bryggan. 
 
 
Hampus vilade igår och ikväll blir det skogen för honom. Trots att jag är en finslipningsnörd som gärna tragglar öppnar i timmar i sträck så är det balsam för själen att släppa det och mysa runt lite med Skrutt i skogen ibland. Perf dag ahead, lets goooo. Ciao!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Ah, känner igen mig så himla mycket ang sociala tillställningar. Mina polare drog alltid med mig ut (och så blev det ju alltid bra). Nu har jag dock flyttat till ny stad och nu träffar jag typ.. En person i halvåret. Yay socially awkward.

Svar: RELATERAR!!!!
Danai Doverholt

2017-08-20 @ 12:03:57
URL: http://www.sannajohansson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0