Onsdag

Onsdaaaaaag mina vÀnner, och nÀst sista dagen innan vacatiooooon! Skulle ha en lugn vecka men som alltid nÀr man jobbar till 100% med mÀnniskor sÄ lyckas det kaosa till sig. Full fart med lektioner hela veckan blev det istÀllet för lite lugn administration för min del. Inte mig emot, jag ÀÀÀlskar mina elever. SÄ underbara mÀnniskor pÄ alla vis. 
 
Hampus kÀndes taggad till tusen pÄ arbete igÄr nÀr jag red ut en liten vÀnda, sÄ vi jobbade mycket med öppnor i skritt och trav lÀngs grusvÀgen för att börja fÄ loss bogarna efter semestern. Duktig var han. IkvÀll efter jobbet vÀntar ridbanejobb pÄ samma tema för att fÄ bort honom frÄn handen helt och hÄllet. Han ligger ju aldrig pÄ sÄ att han blir jobbig, men jag vill ju gÀrna kunna rida med sytrÄdar till tyglar, och dÀrmed blir det jobb med övergÄngar och bogar ikvÀll sÄ fortsÀtter vi med att flytta lite bakdel och fÄ rump-partiet att lossna helt imorgon. Bit för bit. Man kan inte trÀna allting jÀttemycket pÄ samma gÄng, sÄ jag brukar försöka fokusera pÄ en "del" Ät gÄngen. Nacke, bogar, rumpa och sist ryggen, som ju Àr den svÄraste pusselbiten som ska pÄ plats eftersom den fungerar som en "brygga" mellan fram-och bakdel och för att bryggan ska kunna fungera sÄ mÄste fÀstena pÄ bÄda sidor vara lösgjorda. Typ sÄ. 
 
Ska införskaffa ett nytt objektiv till min lilla kamera nu snart, sÄ hoppas jag att nÄgon vÀnlig sjÀl har lust att hÀnga pÄ mig och fota lite framöver. Fick helt nytt sug efter bilder nu nÀr jag var hos Johanna och blev lite fotad. Det Àr sÄÄÄ kul med bilder ju. 
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: