Onsdag

Onsdaaaaaag mina vänner, och näst sista dagen innan vacatiooooon! Skulle ha en lugn vecka men som alltid när man jobbar till 100% med människor så lyckas det kaosa till sig. Full fart med lektioner hela veckan blev det istället för lite lugn administration för min del. Inte mig emot, jag ääälskar mina elever. Så underbara människor på alla vis. 
 
Hampus kändes taggad till tusen på arbete igår när jag red ut en liten vända, så vi jobbade mycket med öppnor i skritt och trav längs grusvägen för att börja få loss bogarna efter semestern. Duktig var han. Ikväll efter jobbet väntar ridbanejobb på samma tema för att få bort honom från handen helt och hållet. Han ligger ju aldrig på så att han blir jobbig, men jag vill ju gärna kunna rida med sytrådar till tyglar, och därmed blir det jobb med övergångar och bogar ikväll så fortsätter vi med att flytta lite bakdel och få rump-partiet att lossna helt imorgon. Bit för bit. Man kan inte träna allting jättemycket på samma gång, så jag brukar försöka fokusera på en "del" åt gången. Nacke, bogar, rumpa och sist ryggen, som ju är den svåraste pusselbiten som ska på plats eftersom den fungerar som en "brygga" mellan fram-och bakdel och för att bryggan ska kunna fungera så måste fästena på båda sidor vara lösgjorda. Typ så. 
 
Ska införskaffa ett nytt objektiv till min lilla kamera nu snart, så hoppas jag att någon vänlig själ har lust att hänga på mig och fota lite framöver. Fick helt nytt sug efter bilder nu när jag var hos Johanna och blev lite fotad. Det är sååå kul med bilder ju. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0