One of those days

Goddag på er!
Pyntar av grejer på checklistan i rasande fart idag, har fullt sjå att få allting färdigt inför fredag då jag ska ha inflyttningsfest här i paradiset. Idag har jag än så länge hunnit rida, tvinga in min bleka lekamen i ett solarium, tvättat 3 maskiner, bäddat rent i sängen (❤❤), möblerat helt färdigt i gäststugan och plockat bort varenda j*vla kotte från gräsmattan. Jag skojar inte när jag säger att det måste varit 500 kottar där ute, haha. Ni får en kass bild på möblemanget i gäststugan så länge:
 
 
Hampus får 10/10 guldstjärnor idag. Satan i gatan så fin han var. Kunde ha ridit med sytrådar istället för tyglar i alla gångarter på både raka och böjda spår. Magiskt! Om jag hinner rida imorgon ska jag ställa fram något litet hinder och försöka hålla i samma rytm och lugn även då. 
 
Nu ska jag iväg med katterna till veterinären. Tisse ska förhoppningsvis få luftvägarna röntgade och få sin astma ordentligt konstaterad så att hon kan börja gå på kortison konstant och så ska båda vaccineras. Hej å hå, ciao! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0