Monday

Godmorgon! 
Måndag idag och solen skiner utav bara attan. Härligt! Jag hade tänkt gå upp vid 6 och hinna med stallet tidigt, men när klockan ringde var jag så seg så jag tänkte att jag sover ut lite istället. Det är ju trots allt min sista lediga vecka. Har en synundersökning kl 09.45 och direkt efter det åker jag till stallet. Hampus har ju haft en riktig chillhelg, men nu är det slut på det roliga 😉 Kör igång med ett pass på banan direkt tänkte jag. 
 
 
Angående synundersökning så har jag tänkt ett tag att det är dags att beställa glasögon. Sagt och gjort och idag ska jag beställa ett par tänkte jag. Det blir inga dyra saker utan bara ett par jag kan ha när linserna måste vara ur. Jag slarvar alldeles för mycket med att ta ur och tvätta linserna just för att jag inte ser ett skvatt utan dem, så jag tror det blir bra för mina stackars ögon att få vara utan dem lite mer. 
 
I övrigt fick jag reda på i fredags att det tydligen finns FIBER här ute?!?!? Och här sitter jag med ett mobils bredband och kan inte ens kolla instagram liksom?! Ska därför ringa Falu Energi pronto aå fort de öppnar och be dem komma hit SNARAST och fixa det. Amazing. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0