Monday

Godmorgon! 
MĂ„ndag idag och solen skiner utav bara attan. HĂ€rligt! Jag hade tĂ€nkt gĂ„ upp vid 6 och hinna med stallet tidigt, men nĂ€r klockan ringde var jag sĂ„ seg sĂ„ jag tĂ€nkte att jag sover ut lite istĂ€llet. Det Ă€r ju trots allt min sista lediga vecka. Har en synundersökning kl 09.45 och direkt efter det Ă„ker jag till stallet. Hampus har ju haft en riktig chillhelg, men nu Ă€r det slut pĂ„ det roliga 😉 Kör igĂ„ng med ett pass pĂ„ banan direkt tĂ€nkte jag. 
 
 
AngÄende synundersökning sÄ har jag tÀnkt ett tag att det Àr dags att bestÀlla glasögon. Sagt och gjort och idag ska jag bestÀlla ett par tÀnkte jag. Det blir inga dyra saker utan bara ett par jag kan ha nÀr linserna mÄste vara ur. Jag slarvar alldeles för mycket med att ta ur och tvÀtta linserna just för att jag inte ser ett skvatt utan dem, sÄ jag tror det blir bra för mina stackars ögon att fÄ vara utan dem lite mer. 
 
I övrigt fick jag reda pÄ i fredags att det tydligen finns FIBER hÀr ute?!?!? Och hÀr sitter jag med ett mobils bredband och kan inte ens kolla instagram liksom?! Ska dÀrför ringa Falu Energi pronto aÄ fort de öppnar och be dem komma hit SNARAST och fixa det. Amazing. 
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: