Every minute you're not dead should be spent enjying the f*ck out of life

Goddaaaaag!
Är strĂ„lande glad idag. Solen skiner. Hampus var DÖFIN igĂ„r och fick Ă€ven ta första galoppen efter vilan och han kĂ€ndes riktigt riktigt bra. Stelt lite hĂ€r och var, men han kĂ€mpade pĂ„ hur bra som helst med öppnorna. Rider inte speciellt lĂ€nge Ă„t gĂ„ngen Ă€nnu, men vi hann som sagt Ă€ven med att ta ett varv i galopp Ă„t vardera hĂ„ll. Det gĂ„r Ă„t rĂ€tt hĂ„ll iallafall! IkvĂ€ll blir det Ă€nnu ett pass pĂ„ ridbanan. RumptrĂ€ning denna gĂ„ng. Det skulle jag för övrigt ocksĂ„ behöva. Hem och benböja mer pour moi. 
 
I övrigt Àr det min sista dag pÄ jobbet innan det vankas lite ledighet. Jag ska genast (=imorgon) hyra ett slÀp och bege mig till Stockholm för att hÀmta hem möbler. Vill (som jag tjatat om tidigare) ha hem utemöblerna NUUUUU, och sÄ Àr det lite annat som vill flytta hem till mig pronto ocksÄ. Min fantastiska fjÀrilsfÄtölj till exempel. Den ska till uterummet och bli installerad i en liten lÀshörna. Och sÄ lampan ovanför matbordet. Den ska ocksÄ till uterummet. Jag tror och hoppas att den kommer att göra sig mycket bra dÀr, men vi fÄr se!
 
 
 
Anyhow. Slut pÄ funderingar. Nu: jobb. Admin hela dagen, woopdidoo!
 
Anonym:

DÄlig uppdatering nu juu, hÀmtar du hem möbler för att placet Àr sÄlt?:D kommer du göra fler sÄna projekt i framtiden? SÄg ju dölÀckert ut!

Svar: Kanske har missat att skriva det😳 Sorry! Kommer en update kring lĂ€genheten i Sthlm senast i helgen! Tack för pĂ„minnelsen ;)
Danai Doverholt

Amanda:

Hej! Om jag förstÄtt det rÀtt bor du i Dalarna och inte jÀttelÄngt ifrÄn Falun? Hur Àr Högskolan Dalarna som utbildningsinstitut? Har kommit in pÄ en distansutbildning dÀr men intagningspoÀngdn var lÄga och det kÀnns lite halvskumt? Har du nÄn erfarenhet eller har du hört nÄgot om Högskolan Dalarna?

Kommentera inlÀgget hÀr: