Every minute you're not dead should be spent enjying the f*ck out of life

Goddaaaaag!
Är strålande glad idag. Solen skiner. Hampus var DÖFIN igår och fick även ta första galoppen efter vilan och han kändes riktigt riktigt bra. Stelt lite här och var, men han kämpade på hur bra som helst med öppnorna. Rider inte speciellt länge åt gången ännu, men vi hann som sagt även med att ta ett varv i galopp åt vardera håll. Det går åt rätt håll iallafall! Ikväll blir det ännu ett pass på ridbanan. Rumpträning denna gång. Det skulle jag för övrigt också behöva. Hem och benböja mer pour moi. 
 
I övrigt är det min sista dag på jobbet innan det vankas lite ledighet. Jag ska genast (=imorgon) hyra ett släp och bege mig till Stockholm för att hämta hem möbler. Vill (som jag tjatat om tidigare) ha hem utemöblerna NUUUUU, och så är det lite annat som vill flytta hem till mig pronto också. Min fantastiska fjärilsfåtölj till exempel. Den ska till uterummet och bli installerad i en liten läshörna. Och så lampan ovanför matbordet. Den ska också till uterummet. Jag tror och hoppas att den kommer att göra sig mycket bra där, men vi får se!
 
 
 
Anyhow. Slut på funderingar. Nu: jobb. Admin hela dagen, woopdidoo!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Dålig uppdatering nu juu, hämtar du hem möbler för att placet är sålt?:D kommer du göra fler såna projekt i framtiden? Såg ju döläckert ut!

Svar: Kanske har missat att skriva det😳 Sorry! Kommer en update kring lägenheten i Sthlm senast i helgen! Tack för påminnelsen ;)
Danai Doverholt

2017-08-03 @ 13:14:48
Postat av: Amanda

Hej! Om jag förstått det rätt bor du i Dalarna och inte jättelångt ifrån Falun? Hur är Högskolan Dalarna som utbildningsinstitut? Har kommit in på en distansutbildning där men intagningspoängdn var låga och det känns lite halvskumt? Har du nån erfarenhet eller har du hört något om Högskolan Dalarna?

2017-08-03 @ 21:35:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0