Dagvill

Godmorgon på er,
tisdag är det idag om jag fattat rätt. Veckorna går försvinnande fort, särskilt när man är ledig. Det är iallafall nästan 3 veckor kvar innan jag börjar jobba igen, så ledig ska jag nog hinna vara så set räcker och blir över. Underbart. 
 
Den här veckan går i ett verkligen, i vanlig ordning. Förstår inte hur jag lyckas fullsmeta schemat jämt, haha! Idag ska jag iallafall till att börja med att bege till Trafikverket i Borlänge för att fotas inför min B96-uppkörning imorgon. Innan dess ska jag som ni förstår duscha och göra mig lite fancy. TODAY IS THE DAY JAG BLIR BRA PÅ MIN KÖRKORTSBILD PEOPLE!!! Därefter ska jag till IKEA för att köpa pynt till trädgården i form av solcellslampor/-slingor. Det är så mörkt i trädgården på kvällarna nu och vill ljusa upp den lite utan att spränga min elbudget fullständigt 😉  ÄLSKAR solcellslampor!!! 
 
Därefter ska jag ut till Hampus och motionera honom lite. Red ut igår så det blir ett pass på banan idag. Det står lösgörning på schemat iallafall. Ska försöka få ordning på hans högra sida dom han gärna skjuter in lite innanför spåret i höger varv.  Har kaaaanske med mig fotograf idag, håll tummarna. 
 
Hur gullig är han inte då? Skrutt ❤
 
När det är klart står besök av vän på schemat. Min vän Linn som jag jobbat med på ICA kommer hit och käkar lite lunch, vilket ska bli superkul!! Direkt efter det är det nagel-och frans-fix på schemat för mig. Ingen aning om vad jag ska hitta på för något med klorna, men känner jag Cissi rätt så kommer vi nog på någonting alldeles förträffligt tillsammans. Ni får se sen.
 
Det går i ett som ni ser. Bäst att sätta fart om jag ska komma någonvart idag. Ciao! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0