ÄRLIGT

JAG TROR JAG SMÄLLER AV för att det börjar bli så fint hemma hos mig nu. Sakta men säkert hittar var sak sin plats och det börjar verkligen bli så himla hemtrevligt och härligt. Kommer på mig själv med att bara strosa runt och titta på hur det ser ut här hemma lite då och då, haha... ÄLSKAR det. Igår kväll pysslade jag på bryggan så att nästan allting är klart. Saknas en terassvärmare som sagt men den kommer ju. Det känns som om allting börjar falla på plats nu, och det är verkligen helt underbart att få sätta ihop detta underbara lilla hem, bit för bit. 
 
 
 
Ni som hängt med ett tag här vet säkert att jag är något av en sucker för speciella grejer. Mitt senaste inköp var så himla onödigt men så himla fint. För vem vill inte ha ett tvättäkta samlarobjekt från Moët & Chandon i form av en riktig livboj med gulddetaljer på bryggan?? KUNDE inte motstå, haha... visst är den fantastiskt fin? 😃 Och FULLSTÄNDIGT onödig?? 😂 
 
 
mariam:

Eller livsviktig!:-)

Svar: Precis, beror helt på hur man ser på saken 😉
Danai Doverholt

M:

Så himla fint det blir! Verkar vara ett superställe du hittat på! :)

Isabelle:

Ska du fortsätta vlogga? Det var väldigt underhållande, speciellt under en torr och tråkig arbetsdag.
Ha det gott!

Svar: Har lite dåligt med grejer att vlogga om just nu tycker jag 😅 Men vad roligt att det uppskattades! Får mig absolut stt fundera lite på vad jag skulle kunna slänga ut för material!
Danai Doverholt

anonym:

Hej, älskar din blogg. Skulle du kunna skriva ett inlägg om vad alla dina ponnysar som du haft gör idag och hur det går för dom? t,ex Frizzan, Pepsi, tango, osv? Kram

Johanna:

Men hallå! Inredningsvloggar är ju det bästa som finns! ;) Hade varit mysigt att hänga med till Hampus också även om han inte är fullt igång. :)

Anonym:

Daaanai!!! Läggan hörru!!! Den var SÅ himmelskt fin

Karin :

Oj så fin livboj! Var fick du tag iden? hälsn Karin

Kommentera inlägget här: