The story of Humlan

Humlan Àr som ni ju vet nyaste tillskottet i Doverholtklanen. Hon ska dock snart Äka ner till Johanna i SkÄne för att ridas av henne tills jag vet lite mer om vad jag faktiskt vill och ska göra med henne. Jag har inte alls tiden som krÀvs för att ha tvÄ hÀstar fullt igÄng just nu, men jag kunde inte heller lÄta bli att slÀnga ut mina sparpengar som egentligen skulle gÄ till en bil pÄ henne. 
 
SÄ hur kommer det sig dÄ? Att jag spontanköper en hÀst jag inte har tid med? Ja, det kan man ju frÄga sig. Det Àr en vÀldigt relevant frÄga faktiskt, haha. 
    Jag har sett Humlan, eller "Nameless" som hon tidigare kallades sedan Johanna först började rida henne pÄ sitt förra jobb i somras. Jag tyckte sedan jag sÄg första bilden pÄ henne att det var en sÄ otroligt vacker hÀst som utsrÄlade sÄdan hÀrlig karaktÀr, och Johanna var nÀstintill lyrisk över henne varje dag. Ja, varje dag fick jag info, bilder och filmer, om Nameless, Nameless och Nameless sÄ till den milda grad att jag nÀstan blev irriterad, haha. Men jo, nog var hon fin allt, och gjorde stora framsteg pÄ kort tid. 
 
 
Men sÄ bytte Johanna jobb och flyttade och allt det dÀr, och iom det sÄ slutade hon Àven att rida Nameless. Under hösten och vintern har jag följt henne lite pÄ hÄll dÀr hon stod genom lite diverse filmer, och sett att hon sakta men ack sÄ sÀkert förfallit. Jag sa dÄ till Johanna att om jag fick henne för X antal pengar sÄ skulle jag ha köpt henne direkt. 
 
SĂ„ kom dĂ„ Nameless ut pĂ„ annons i slutet pĂ„ januari/början pĂ„ februari, för VÄLDIGT mycket mer pengar Ă€n vad jag tĂ€nkt betala, haha. Glömde dĂ€rför den lilla drömmen om att köpa henne vĂ€ldigt fort. Av ren slump sĂ„ ringde dock en bekant till mig nĂ„gon vecka efter detta och undrade om jag kunde hjĂ€lpa henne att hĂ€mta en hĂ€st i SkĂ„ne dagen dĂ€rpĂ„, och pĂ„ den vĂ€gen var det. In i transporten klev en mager liten kuse och det dröjde Ă€nda tills jag sĂ„g passet innan jag faktiskt fattade att det var Nameless. Av diverse olika anledningar fick jag sedan möjlighet att köpa henne bara nĂ„gra veckor efter att jag hĂ€mtat henne Ă„t min vĂ€n. Och sĂ„ ser det ut nu. SĂ„ mĂ€rkligt men ack sĂ„ roligt. Älskar livet nĂ€r sĂ„dant hĂ€r hĂ€nder. Just have a little faith. 
 
 
 
Anonym:

SÄg att A hade skrivit ett inlÀgg riktat mot dig och Johanna. Konstigt att pÄstÄ att det finns rimliga förklaringar till allt men sen inte vilja förklara ÀndÄ. Tur att Humlan Àr hos dig nu iaf!

Svar: Ja jag har öppnat för att hon ska fÄ ge sin version dÄ jag hemskt gÀrna vill ha all info som gÄr att fÄ, sÀrskilt nÀr hon var i det skicket hon var. Men det har Ànnu inte dykt upp nÄgot mail eller PM, sÄ jag förmodar att det antingen inte var tillrÀckligt viktigt för henne att rentvÄ sitt namn eller (mer troligt) att det inte fanns nÄgon legitim anledning till att Humlan fÄtt svÀlta.
Danai Doverholt

Anonym:

Var kan man hitta det inlÀgget?

Bea:

Hej,
Har du och Johanna skrivit nÄgot kontrakt? TÀnker att det lÀtt kan bli problem, Àven fast ni Àr vÀnner :)

HÄller tummarna för att allt ska gÄ bra! Kul med ny hÀst:)

Svar: Ja sjÀlvklart skriver vi kontrakt. Tack! :)
Danai Doverholt

Kommentera inlÀgget hÀr: