The story of Humlan

Humlan är som ni ju vet nyaste tillskottet i Doverholtklanen. Hon ska dock snart åka ner till Johanna i Skåne för att ridas av henne tills jag vet lite mer om vad jag faktiskt vill och ska göra med henne. Jag har inte alls tiden som krävs för att ha två hästar fullt igång just nu, men jag kunde inte heller låta bli att slänga ut mina sparpengar som egentligen skulle gå till en bil på henne. 
 
Så hur kommer det sig då? Att jag spontanköper en häst jag inte har tid med? Ja, det kan man ju fråga sig. Det är en väldigt relevant fråga faktiskt, haha. 
    Jag har sett Humlan, eller "Nameless" som hon tidigare kallades sedan Johanna först började rida henne på sitt förra jobb i somras. Jag tyckte sedan jag såg första bilden på henne att det var en så otroligt vacker häst som utsrålade sådan härlig karaktär, och Johanna var nästintill lyrisk över henne varje dag. Ja, varje dag fick jag info, bilder och filmer, om Nameless, Nameless och Nameless så till den milda grad att jag nästan blev irriterad, haha. Men jo, nog var hon fin allt, och gjorde stora framsteg på kort tid. 
 
 
Men så bytte Johanna jobb och flyttade och allt det där, och iom det så slutade hon även att rida Nameless. Under hösten och vintern har jag följt henne lite på håll där hon stod genom lite diverse filmer, och sett att hon sakta men ack så säkert förfallit. Jag sa då till Johanna att om jag fick henne för X antal pengar så skulle jag ha köpt henne direkt. 
 
Så kom då Nameless ut på annons i slutet på januari/början på februari, för VÄLDIGT mycket mer pengar än vad jag tänkt betala, haha. Glömde därför den lilla drömmen om att köpa henne väldigt fort. Av ren slump så ringde dock en bekant till mig någon vecka efter detta och undrade om jag kunde hjälpa henne att hämta en häst i Skåne dagen därpå, och på den vägen var det. In i transporten klev en mager liten kuse och det dröjde ända tills jag såg passet innan jag faktiskt fattade att det var Nameless. Av diverse olika anledningar fick jag sedan möjlighet att köpa henne bara några veckor efter att jag hämtat henne åt min vän. Och så ser det ut nu. Så märkligt men ack så roligt. Älskar livet när sådant här händer. Just have a little faith. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Såg att A hade skrivit ett inlägg riktat mot dig och Johanna. Konstigt att påstå att det finns rimliga förklaringar till allt men sen inte vilja förklara ändå. Tur att Humlan är hos dig nu iaf!

Svar: Ja jag har öppnat för att hon ska få ge sin version då jag hemskt gärna vill ha all info som går att få, särskilt när hon var i det skicket hon var. Men det har ännu inte dykt upp något mail eller PM, så jag förmodar att det antingen inte var tillräckligt viktigt för henne att rentvå sitt namn eller (mer troligt) att det inte fanns någon legitim anledning till att Humlan fått svälta.
Danai Doverholt

2017-04-27 @ 15:17:10
Postat av: Anonym

Var kan man hitta det inlägget?

2017-04-27 @ 21:03:00
Postat av: Bea

Hej,
Har du och Johanna skrivit något kontrakt? Tänker att det lätt kan bli problem, även fast ni är vänner :)

Håller tummarna för att allt ska gå bra! Kul med ny häst:)

Svar: Ja självklart skriver vi kontrakt. Tack! :)
Danai Doverholt

2017-04-27 @ 22:42:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0