Typical me

Godmorgon!
idag vill jag bara börja med att säga att jag hatar min kropp. Imorgon är det Valborg och jag tror jag nämnt att vi ska ha rätt så stora festligheter hemma. Som ALLTID när jag ska göra någonting roligt så har jag nu blivit sjuk dagen innan. Vridit och vänt mig hela natten med feber, halsont, och världens dunderförkylning. Helvete. Fattar inte hur det aldrig kan slå fel - jag blir verkligen jämt dålig när någonting roligt ska hända. 
 
Jaja. Jag proppar i mig Ipren och så ska jag köra hem till Dalarna idag. Vi åker ca 08.00 så att vi är hemma i tid. Hade tänkt rida Hampus men det får kanske bli Johanna som gör det, hehe. Hörs sen!
 
 
 
 

Då och nu

Nu är Humlan installerad och promenerad och matad och gosad och kramad och allt vad det nu är här nere i Skåne. Gick prima ballerina att köra ner. Jag lyssnade på en skitbra podd (Rättegångspodden) hela vägen så timmarna bara flög förbi. 7 h tog det! 
 
Tänkte  iallafall visa er hur hon såg ut när hon kom vs. hur hon ser ut nu. Det är alltså 2,5 månad mellan bilderna. Det ska bli SÅ spännande att se hur hon ser ut i kroppen om ytterligare två månader. Hon har verkligen fyllt ut fint tycker jag! 
 
12/2-17
 
26/4-17
 

Hit the road

Nu är jag och Humlis på g mot världens bästa Johanna i Skåne! Och det är väl typ all update ni får fram tills ikväll, haha.  Räknar med 9h on the road. Lets do this! 
 
 
 
 

This little paradise of ours.

Tror inte jag kan beskriva med ord hur glad jag är över det här huset. Ser ni hur fint det blev med spottar i bryggan?! FÖRSTÅR ni hur mycket härliga sommarkvällar vi kommer ha (med myggen) här nere? Älskar älskar älskar det här stället och allt som hör till det. Fina, fina Källhagen. 
 
 
 
 
Ska träna mer på att fota i mörker för övrigt. Hade vid fototillfället inte hittat rätt inställningar för längre slutartid, men nu vet jag lite mer hur jag ska göra. 

Another day another dollar

Guten morgen! 
Idag är det torsdag och sista arbetsdagen för denna vecka. Har lektioner hela dagen och sedan ska jag iväg och hämta en b-kortslastbil.. för imorgon åker jag och Humlan ner till Skåne och bästis Johanna!!! Boar in henne i stallet där på fredag kväll och sedan bilar jag och Johanna upp igen på lördag och firar Valborg tillsammans hemma hos oss på söndag. Vi har en REJÄL brasa och en massa folk som kommer hem till oss så det kommer bli superkul. Bara det inte regnar..... 
 
Anyhow. Lektioner först. Sen fixa fransar hos Cissi. Sen hämta B-kortsbuss. Sen rida igenom Hampus i ridhuset. Hem. Fylla jacuzzin som jag tömde och gjorde rent igår. Jobba med en massa admin som jag ligger efter med. Sova. Heja heja!
 
 
 

The story of Humlan

Humlan är som ni ju vet nyaste tillskottet i Doverholtklanen. Hon ska dock snart åka ner till Johanna i Skåne för att ridas av henne tills jag vet lite mer om vad jag faktiskt vill och ska göra med henne. Jag har inte alls tiden som krävs för att ha två hästar fullt igång just nu, men jag kunde inte heller låta bli att slänga ut mina sparpengar som egentligen skulle gå till en bil på henne. 
 
Så hur kommer det sig då? Att jag spontanköper en häst jag inte har tid med? Ja, det kan man ju fråga sig. Det är en väldigt relevant fråga faktiskt, haha. 
    Jag har sett Humlan, eller "Nameless" som hon tidigare kallades sedan Johanna först började rida henne på sitt förra jobb i somras. Jag tyckte sedan jag såg första bilden på henne att det var en så otroligt vacker häst som utsrålade sådan härlig karaktär, och Johanna var nästintill lyrisk över henne varje dag. Ja, varje dag fick jag info, bilder och filmer, om Nameless, Nameless och Nameless så till den milda grad att jag nästan blev irriterad, haha. Men jo, nog var hon fin allt, och gjorde stora framsteg på kort tid. 
 
 
Men så bytte Johanna jobb och flyttade och allt det där, och iom det så slutade hon även att rida Nameless. Under hösten och vintern har jag följt henne lite på håll där hon stod genom lite diverse filmer, och sett att hon sakta men ack så säkert förfallit. Jag sa då till Johanna att om jag fick henne för X antal pengar så skulle jag ha köpt henne direkt. 
 
Så kom då Nameless ut på annons i slutet på januari/början på februari, för VÄLDIGT mycket mer pengar än vad jag tänkt betala, haha. Glömde därför den lilla drömmen om att köpa henne väldigt fort. Av ren slump så ringde dock en bekant till mig någon vecka efter detta och undrade om jag kunde hjälpa henne att hämta en häst i Skåne dagen därpå, och på den vägen var det. In i transporten klev en mager liten kuse och det dröjde ända tills jag såg passet innan jag faktiskt fattade att det var Nameless. Av diverse olika anledningar fick jag sedan möjlighet att köpa henne bara några veckor efter att jag hämtat henne åt min vän. Och så ser det ut nu. Så märkligt men ack så roligt. Älskar livet när sådant här händer. Just have a little faith. 
 
 
 

Earlybird

Goddagens!

Sitter på kontoret och här har jag varit sedan halv 7, haha.. Skjutsade Anton till ett tåg som gick 06.20 imorse och hade ändå lite planeringsjobb kvar att göra, så då körde jag hit med en gång efter och satte mig och jobbade lite. Idag kom jag nämligen upp för backen som sig bör, så att vardagen kunde återgå till det normala, haha. Var instängd på gården till 19.00 igår, då hade snön smält bort och vi hade grusat tillräckligt för att skitVolvon skule kunna ta sig upp. Stackars skruttbil </3
 
Det blev med andra ord ingen ridning igår heller tyvärr, men jag tänkte ta igen det idag. Humlis ska lösgöras i skritt och Hampus ska ut i skogen och galoppera. Kondis, kondis, kondis för honom nu, så att han orkar hoppa banor i sommar. Tycker det är sjuuuuuukt tråkigt att träna renodlad kondition. Jag sitter mycket hellre och trimmar på ridbanan, men jaja. Någon variation ska väl stackaren få. 
 
 

VEGAS pt. 2

Här kommer lite fler bilder från resan som ni ännu inte sett! Enjoy!
 
Först ut har vi lite bilder på New York-delen av Vegas!
 
Hakkasan utifrån. Exteriören var betydligt häftigare än interiören... Förstår inte hur den klubben fått sådan sjärnstatus när den tävlar med ställen som Omnia, Ushuaia och XS. Jaja. 
 
Och här har vi sagoslotts-hotellet EXCALIBUR. Hur ballt?!?!?
 
Yours truly utanför Bellagio och den kända vattenshowen.  
 
Och så avslutar vi med en bild från Grand Canyon.
 
 
 
 
 
 

April april??

Ja hörrni, detta väder var inte att leka med! För mig var det inte ens att tänka på att komma av gårdsplan idag. Försökte och försökte men den där lilla skruttVolvon tar sig ca INGENSTANS med sommardäck på blötsnö. Tror iof inte att den hade gjort det bättre med vinterdäck heller, men vi skyller på sommardäcken. 
 
Jag är med andra ord kvar hemma och väntar på att det ska sluta snöa så att jag kan skotta, sanda och så småningom ta mig hemifrån till jobb, stall osv. Aprilväder at its best verkligen. Tog tillfället i akt och tog en mysfrukost med Anton. Nu ska jag sköta lite planeringsjobb hemifrån och så ska vi nog mysa ner oss framför en film eller något. Lite lagom en dag som denna. 
 
 

Måndag igen

Goooodmorgon! 
Måndag igen och nu är jag tillbaka i vardagsrutinerna på riktigt. Avverkade 5 snabba timmar på ICA igår mellan 13-18 och innan dess gjorde både Hampus och Humlan riktigt bra ridpass. Hampus har haft problem med att flytta bakdelen och jag har inte ritkigt tagit tag i det, så igår gjorde jag slag i saken och gjorde bakdelsvändning på bakdelsvändning på bakdelsvändning tills det fungerade bra i skritt, sedan flyttade jag ut bakdelen utanför spåret i trav och även lite i galopp. Superbra gjorde han det även om han tyckte jag var MÄKTA jobbig på honom, haha. Sina första rena byten bjöd han till med också - ett åt vardera håll. FINALLY!!! Haha... 
     Humlis skrittjobbades bara såklart, första passet på ridbanan för oss! Vågade mig på en långsida i trav bara för att se hur lydnaden var. Alltså åh.. Stackars lilla häst, alla känslighet är helt bortblåst ur hela kroppen och det är som att försöka styra runt ett containerfartyg även när vi skrittar. Kommer bli myyyyyycket övergångar för den lilla prinsessan innan någon form av ridbarhet är uppnådd. 
 
Nåväl. Idag jobbar jag i vanlig ordning och sen ska jag först ut till Humlis och sedan till Hampus - i vanlig ordning. Som ni nu kanske förstår så är Humlan anledningen till att jag kommer hem 22 på kvällarna jämt, haha.. Tar ju lite extra tid med två kusar som dessutom står i olika stall ;) Humlan får en massa övergångar skritt-halt. Och Hampus ska ut och galoppera i skogen och kondisträna. Kulikul! 
 
 

Hairtalk

Vet inte om ni kommer ihåg det men jag var iallafall och klippte mig i fredags! Här är resultatet. Dryga 10cm kortare och VÄLDIGT mycket ljusare. i vanlig ordning svårt att göra färgen rättvisa på bild, men det är en ganska askblond ton i längderna, inte så gul som den ser ut på bild. Kortaste frippan jag haft någonsin (sedan jag fick börja bestämma själv). Sarah är magiskt duktig! Första och enda frisören som jag faktiskt vågar prata med och som jag vet är ärlig. Aldrig missnöjd efter att ha varit hos henne. Och jag är magiskt dålig på att fastna på bild haha. 
 
 
 
Och när alla selfies blir dåliga känner man bara såhär:
 
 
 

Workwork

Godmorgon! 
Söndag idag och jag taggar stallet innan jag ska bege mig till ICA för ett kort pass mellan 13-18. Lite lagom långt när jag har en hel arbetsvecka framför mig nästa vecka. Hade tänkt ta en sovmorgon idag men jag blir så stressad när jag vet att jag har stallet att hinna med innan jag ska börja jobba så det är lika bra att pallra sig upp. Kusarna står inte på samma ställe så det tar lite extra tid med åkandet emellan och så.
Bägge ska iallafall ridas, Hampus ska fortsätta lösgöras efter semestern och Humlis ska få gå första passet på ridbana tror jag, hittills har hon endast fått gå ganska kravlöst i skogen och longerats lite på banan. Det tyckte hon hon iallafall var SUPERKUL, haha..
 
 
Anyhow, så ser dagen ut. Vi hörs lite senare, ciao! 
 

Introducing Humlan

"Humlan" är en förkortning på Bayleebee Legacy. Det finns så många underliggande meningar under här namnet, haha. Hon hade inget namn när jag köpte henne utan jag har själv döpt henne. Okay here we go:
 
Bay = brun på engelska.
Bailey = gammalt ord för sheriff, vilket kändes passande med tanke på hennes tidigare ägarförhållanden.
Bea: Lyckobringare 
 
Legacy: Arv, rättvisa. Typ. Väldigt passande iaf. 
 
Fick ändra stavningen så att det såg bättre ut - Baileybea blev inte lika fint som Bayleebee, haha. 
 
Humlan är iaf ett sto f. 07 e: Ars Vivendi - Colin Diamond, importerad från Irland. Jag är inget fan av irländare egentligen men denna lilla kuse klampade rakt in i hjärtat på mig. Jag har ingen aning om något om någon av hingstarna förutom att Colin Diamond var den tråkigaste häst jag sett, haha.. jaja. Don't judge a book by the cover etc. 
 
Bild från i somras
 
Tanken med Humlan är att hon ska börja ridas igång lite nu. Bilderna ni såg i filmen är tagna i början på februari och sedan dess har hon lagt på sig dryga 100kg och börjar se helt ok ut! Jag har skrittat ut henne relativt ofta och nu ska hon börja ridas igång lite smått. Sakta men säkert. Jag har absolut inte tid för två hästar, så av den anledningen så kommer Johanna att rida Humlis tills jag vet lite mer om hur mitt liv kommer att se ut. Det är alltså jag som äger henne till 100% och bästis Johanna agerar beridare :) På lång sikt ska hon komma ut och tävla igen, men det är lååååång tid kvar innan det är aktuellt. 
 
Det är några stycken som undrar över veterinärutlåtanden och pris. Jag köpte henne inte direkt av hästhandlaren i fråga, utan det var en bekant till mig som gjorde det, och så köpte jag henne därifrån väldigt kort därpå, utan besiktning.
   Priset är helt orelevant, men hon kostade mig betydligt mer än vad en häst i det skicket egentligen är värd, så mycket kan jag definitivt säga ;) Det var ingen bra affär pengamässigt, men det känns iallafall bra i hjärtat och det är ändå det viktigaste. 
 
 
Nu blickar vi framåt med Humlis och hoppas att hon så småningom ska vara tillbaka där Johanna slutade med henne i somras. Johanna red alltså henne förra sommaren, men då hette hon inte Humlan ;) Mer om det i ett separat inlägg!

VEGAS bilder del 1

Här kommer några bilder från Vegas. Delar upp dem lite tänkte jag, men här är iallafall första etappen!
 
 
Ni som följer bloggen vet ju hur nära min Donkenfrulle står mig om hjärtat. Well, not anymore. I Amerikat är Donkenfrulle en RIKTIG frulle, med äkta amerikanska pancakes, scones-macka, ägg och bacon - you name it. Om det ändå fanns i Sverige.... <3
  
Detta är från en godisaffär som även sålde smarriga grejer som glassmackor. SJUUUUKT mycket godis!! Vägg i vägg hade samma företag en fantastisk restaurang (Hexx) där vi käkade brunchen som syns på bilden nedanför. Magiskt.
 
 
Inne i ännu ett av alla casino/köpcenter. Denan gång i "Paris". och ja, nog såg det ut som en liten parisiansk bakgata alltid. Supermysigt. Och inomhus, såklart. 
 
Fina Ellen i någon slags botanisk trädgård som vi hittade :) 
 
Ännu en bild på Ellen med allas våran Olaf och Musse får avsluta denna mini-bildbomb. 
 
Fortsättning följer! ;) 

Saturday workday

Go'morron!
Vill börja med att tacka ALLA för den fina responsen igår! Fantastiskt kul. Det kommer att komma upp ett inlägg ikväll med lite mer info om Humlan och tanken med henne. Fina hästen <3 
 
Idag är det iallafall lördag vilket betyder ICA-jobb för mig. Sover sjukt dåligt på nätterna just nu så skulle helst bara vilja krypa ner och ta en sovmorgon, men här ska jobbas! Jobbar heeeela dagen idag så hinner inte till stallet heller tyvärr. Men jag får iallafall hit en av mina absolut bästa kompisar Bea som kommer och käkar middag med mig ikväll. Det blir mys! Ha en finfin lördag peeps, hoppas ni får vara lite lediga under fina vädret. 
 
Gårdagens solo-dinner. Allt man behöver är en hummer och vin ;) 
 
 
 

Big news

Så var den släppt! Videon som talar om vad jag haft i görningen i dryga månaden. Enjoy! Och har ni några frågor; ställ dem här, på FB eller på instagram! Kommer uppdatera er med mer info ikväll/imorgon :) 
 
 
 

Dagen D

Idag ni!! Kommer det komma upp en nyhet som jag och Johanna längtat LÄNGE efter att berätta för er. Håll utkik! 
 
Anyhow. Solen skiner och det är verkligen SÅ fint här i Källhagen när solen går upp över vattnet. Det är en sådan frid för själen at vakna i denna miljö med fåglarna kvittrande och vattnet kluckande. Jag mår så bra här. Anton kom hem igår och har nu stuckit upp till Sälen för att partaja lite med sina kompisar på säsongsavslutningen där uppe och jag ska jobba i helgen. Kan dock inte låta bli att sakna honom lite när vi ses så sällan.. 
 
 
 
Jaja, nog om det! Nu ska jag ut till Hampus för en rejäl genomkörare och sedan ska jag ta och sola lte om det inte är föööör kallt, haha.. Fick ju pyttelite färg i vegas så den vill jag behålla. I eftermiddag ska jag till frisan för att bli BLOND!! ockej inte blondblond, men ni vet en sådan där ljus uppfräschning som man alltid vill ha på sommaren.. Tre timmar har jag inbokade hos världens bästa Sarah så jag hoppas att det ska räcka, haha.. Gud vilket flamsigt inlägg. 
 
Håll utkik i eftermiddag iallafall! Här, på insta, på FB - it's gonna be EVERYWHERE!
 
 

Morning peeps

Så är vardagen åter tillbaka till sitt normala jag och jag sitter på jobbet och smattrar in detta morgoninlägg. Kommande kvällar ska jag ladda upp lite Vegas-bilder undan för undan tänkte jag. Det är en heeeeel del bilder, så tänker att jag delar upp det lite. Imorgon kommer jag att släppa en liten bomb för er också, utan att säga för mycket så har det med ett nytillskott i Doverholt-klanen att göra ;) 
 
Igår var jag så krasslig att jag åkte direkt hem från jobbet, men idag ska jag ut till Hampus och premiär-rida efter resan. WIIIE!!! Blir ett väldigt lugnt pass tänkte jag, bara allmänt lösgörande för att komma igång lite efter monstervilan. Lita rakriktning och lite annat kul. Ciao!
 
 

Back to basic

Goddagens. 
Igår natt landade vi ÄNTLIGEN efter helt galna förseningar.. Mysigast var ju ändå att åka till lägenheten i Stockholm och krypa ner hos Anton <3 10 dagar ifrån varandra är mycket för min lonely själ som gärna inte vill vara ifrån honom en endaste dag, haha.. Men åh så underbart det är när man får återförenas efter en sådan period, man blir ju som nykär på nytt. Världsbästa Anton <3
 
Anyhow så vaknade jag pigg och glad (/JETLAGGED) imorse klockan 4 och efter att ha försökt somna om i 4 timmar gav jag upp och begav jag mig hemåt Dalarna igen. Åkte in till jobbet för en halvdag och här sitter jag nu. Har dragit på mig en vrålförkylning under resan hem så det rinner ur både ögon och näsa och det är mest bara slem och trögt och feber överallt. Mysigt värre. Längtar iallafall tills jag får sluta för dagen och bege mig ut till HAMPESTAMPE!! Ingen ridning idag pga förkylningen men en massa pussar ska han iallafall få. Han har ju som ni sett hållit igång rätt bra även utan mig här hemma, haha.. Om några veckor ska han ut på sin första riktiga tävling och då tänkte jag köra på med 1m och 1,10. Varför inte liksom. Hörs!
 
 

Hemfärd!!

IDAG ÄR DET HEMFÄRD!!!
Vilken helt fantastisk vecka vi har haft alltså! Overkligt bra, på alla sätt. Men nu längtar jag verkligen hem. Till Anton, katterna, Hampus och ett annat nytillskott till familjen... ;)(NEJ JAG ÄR INTE GRAVID MAMMA.)
 
Igår hade vi en fantastiskt härlig dag med sol, bad, helikoptertur över Grand Canyon och sedan en otroligt härlig middag med en massa vin och prat. Underbart. Det har verkligen varit en underbar vecka. Men verkligheten kallar! Tänker att jag hör av mig när vi är hemma helt enkelt, det är ca 24h kvar till dess. Längtar ❤
 
 

Today is the daaaay

Godafton! Eller godnatt eller vad det blir. 
Vi har kommit in i Vegas-viben nu (tog oss bara 6 dagar...) och ränner runt till halv 6 mornarna. Det har jag aldrig gjort förut. Man får lite feeling i Vegas helt klart. Idag är det iallafall MAGIC MIKE-DAGEN!!!!! Vi laddar upp med en lat pooldag innan det barkar iväg. 
 
 
Hampus håller sig innanför staketen hemma iallafall. Hingststaket och 6 trådar gjorde susen, haha.. blir bra att komma hem och motionera kusen lite minsann. Hyfsat understimulerad.... hårdträning när vi kommer hem inför första riktiga tävlingen den 13 maj! 

Hakkasan

Såja! Nu är Hakkasan avklarat och vi har sakta börjat vakna till liv efter en sjukt rolig utekväll igår. Jag måste säga att jag är besviken på stället. Hakkasan går under ryktet att vara en av världens bästa nattklubbar, men nja. inte för att jag är någon nattklubbsrecensent. Men det var litet, trångt och ingen särskild "lyx" alls för att vara ärlig. In-house DJn sög också, men jag och Ellen hade sjuuuuukt kul ändå! 
 
 
 
Idag ska vi BARA ligga i solen innan vi ska ut på Barcrawl ikväll. Det skulle vi ha gjort igår också innan vår helikoptertur över Grand Canyon, men vi spenderade 3h inne på Victorias Secret istället innan vi hoppade in i taxin till helikoptern. Precis när vi kom fram talade de om för oss att flygningen var inställd så det var bara vända igen :)))) vi testar på söndag igen, tredje gången gillt liksom. Jaja vi fick iallafall lite underkläder shoppade ;) "Lite..."
 
 
Anyhow, hörs sen!! 

CHECK THIS OUT

KOLLAKOLLAKOLLA!!!! Nu händer det grejer hemma i lägenheten. Alltså <33333!! Pinterestmaterial. 
 
 
 
 

Weird update

Ja men hörrni vad konstiga uppdateringarna blir nu när jag befinner mig på helt fel sida jordklotet. Idag (igår för er när detta inlägg kommer upp) har vi haft en väldigt lugn dag. Varit bort till New York och kikat på den stadsdelen och sedan tagit det lugnt i solen. Jag brände mig givetvis :))) och så var vi ut och käkade middag och kikade runt lite på nattlivet. Men det blev en tidig kväll ändå. Imorgon ska vi sola, ta en helikoptertur till Grand Canyon och sen ut på Hakkasan som räknas som världens näst bästa nattklubb. Blir fett!! 
 
 
Slänger upp fler bilder lite senare, hade inte fört över alla från kameran tydligen och nu ropar minsann John Blund på mig. Nattinatt! Elller goddag eller vad det nu blir i Sverige.. 

Vegas

För att slippa en MAJOR bildbomb när vi kommer hem så får ni lite bilder från resan hittills att hålla till godo med. Idag har vi käkat en helt FANTASTISK brunch och strosat runt i "Paris". Vegas har olika stadsdelar dedikerade till olika stöder runt om i världen. Vi ska ta New York och Venedig nu i dagarna också, haha. Lugn dag med andra ord. Tar lite siesta nu och sen ska vi ut och dricka lite drinkar ikväll! 
 
 
 
HAHA SÅ BLEK TJEJ.....
 
 
 
Detta är alltså INOMHUS..
 
Detta också.. hur sjukt?
 
 
 

This hard life

Tror jag låter bilderna tala för sig själva.. Shopping är kul. (detta är bara gårdagens skörd).
 
 
 
Det är ju lite tidsskillnad hit så nu sitter vi och käkar frukost och ska ta en lugn dag. Blir nog ingen shopping utan vi tänkte mest strosa runt och kika på alla fantastiskt häftiga byggnader och hotell som vi inte hunnit kolla in än.  Sen tänkte vi klämma in några soltimmar på taket på vårt hotell där det finns ett härligt soldäck med pool, jacuzzi etc. Ikväll blir också förhoppningsvis första gången vi tar oss ut för lite drinkar! Det är ju pinsamt att vi varit i Vegas mer än 2 dygn och inte varit ute och intagit alkohol en enda kväll, haha... hörs! 
 
 
 

Hopp som hopp

Medan jag är på andra sidan jorden så ser Hampus till att träna på hemma. Igår hoppade han över staketen ca 4-5 ggr. 1,20-1,30 höga och 2,5m mellan hagarna. Han klippte det som ingenting. Ett antal ggr.  Hästj*vel, haha.. tekniken är det helt plötsligt inga fel på iallafall! 
 

Shoppingdag

Goddagens!
Här i Las Vegas är klockan 8 på morgonen och jag och Ellen har rivit av ett träningspass. Hon är ju PT och såg direkt var mina svagheter sitter och har med relativt enkla medel visat mig hur jag ska överkomma dem. Är med andra ord HELT SLUT och Ellen hade precis börjat värma upp när jag föll ihop i en blöt fläck av svett på golvet, hahaha. Skönt iallafall! Vi hade en 8 timmars shoppingdag igår och vi tänkte klara av lite sådant idag igen. Hehe. Man kan aldrig ha för mycket saker! och så såg vi såklart en massa fina små kapell där vi funderar på att dra av ett bröllop innan vi åker hem. Svårt att välja mellan dem bara..
 
 
 
Beroende på hur pigga vi är tänkte vi bege oss för lite drinkar ikväll, men både jag och Ellen är rätt sega på kvällarna så vi får se. Till saken hör dessutom att vi vaknar pigga som lärkor innan 5 på morgnarna, så det här med nattliv blir lite klurigt om vi inte är hemma och kan ta en siesta, haha! 
 
Tänkte visa film på vårt mysiga rum idag/imorgon, det är verkligen perfekt på alla sätt och vis. Ni får en liten sneekpeak på shoppingen från igår!
 
 

f r a m m e

Vi. Är. Framme. 26h på resande fot och nu är vi ÄNTLIGEN framme. Vi har en helt fantastiskt härlig liten suite mitt på The Strip i Vegas som vi är helt otroligt nöjda med. Ni kommer att få en film imorgon. Inläggen blir väl helknasiga nu när tidsskillnaden är så stor, men jag ska försöka timea dem hyfsat så att det blir förståeligt. 
 
Ikväll och imorgon blir det väääldigt lugnt för vår del. Vi sov två timmar natten till resdagen och sen har vi rest och rest och väntat och rest och väntat. Kroppen är HELT i obalans och jag är heeelt slut. Så ja, over and out för idag helt enkelt. Natti! 
 
 
 
 
 

Update

Vill bara säga att jag mår bra. Jag var i Stockholm men inte i city när attacken skedde så jag har kommit undan allt kaos. Jag och Ellen sover hos min mormor i Västerås ikväll och pker till Arlanda tiiiiiiidigt tidigt imorgon. Eller ja, typ 2 inatt blir det ju.. jaja.. 
 
Jag var på en galleria nyss för att lämna tillbaka ett par skor Alla affärer var stängda (utom den jag skulle till, haha..). Det är nedsläckt. Överallt går det ordningsvakter och poliser. Folk går i grupper. Det är märkligt tyst för att vara en galleria en solig dag i april. Folk liksom kurar ihop sig. Otroligt mäktig och tryckande stämning. Kan inte låta bli att tänka att detta är INGENTING mot Syrien och andra utsatta länder. Usch hörrni. Vilken dag. 
 
 
 
 
 

Dagen D

Godmorgon! 
Håll i er för nu tänker jag rabbla allt jag ska hinna med idag. Just nu packar jag som en galning. Sedan ska jag hinna ut till Hampus och rida en vända innan jag ska vara på massage kl 09.30, sedan hem igen (8 mil tur och retur....) och packa färdigt, duscha och byta om för att bege mig till Stockholm för att hjälpa min lilla Saga lite, byta en trasig Calvin Klein tröja, lämna tillbaka ett par skor, fixa fransar och sedan möta upp Ellen som ju är Antons syster tillika min reskamrat till Vegas. Så! När detta är avklarat kommer klockan att vara ca 22 och därmed dags för oss att krypa ner inför avfärd mot Arlanda imorgon bitti runt sisådär 03.30. Om man nu ens kan kalla det "morgon".. hua. Så ja.. vi hörs lite när vi hörs helt enkelt.. Kameran är SJÄLVKLART med!! 
 
 

Life rn
Hey peeps. Kom hem från stallet 22.30. Har inte ens börjat packa. Är helt slut som artist efter att ha ränt runt exakt hela dagen. Stressad, lite panik över flyget, dåligt samvete för att jag lämnar Anton hemme med allt jobb i lägenheten, saknar katterna (och Anton) fast jag inte redan åkt, har inte börjat packa, har inte börjat packa, HAR. INTE. BÖRJAT. PACKAAAAA...!!! Ska faktiskt slänga mig i säng nu så att jag vakna hyfsat utvilad imorgon. Då är programmet nämligen ännu tightare. Tjoho. Nighty peeps. 
 
Justja, bettbytet var guld på Hampus. Kunde ha honom precis i den form jag ville när han fick lite mer respekt för bettet. MYCKEt galopparbete idag och han gjorde både rakriktning och ökad galopp på volt utan att dyka och tramsa. Han måste komma upp lite i formen och korta de där lååååånga musklerna i överlinjen. Kul att ha hittat ett bra verktyg iallafall. 
 
NU ska jag krypa ner. Ätit choklad till middag pga brist på mat och ork. Hållbar livsstil jag har. Jaja. Om sisådär 53 timmar har jag förhoppningsvis landat säkert i Vegas iallafall. Håll tummarna pls. 
 
 
 
 
 

Frersdag?

Om igår var tonsdag så antar jag att idag är frersdag? Fredag för mig ch torsdag för alla mer arbetsvilliga människor. Go me osv. Igår var jag hemma 22.10 så det blev inte så mycket bloggning då. Hampus var störtfin iallafall, om än stel i vänster rumphalva. Jobbade med ökad galopp på volter och minskningar på rakt spår utan staket att rama in honom med. Han tycker det är MYCKET jobbigt och blir väldigt ostadig när jag utsätter honom för sådan misshandel av koordinationen, så huvudet-halsen blir lite som en yoyo - uppneruppneruppneruppner medan hans söker sin balans. Lite dragigt hela enkelt. Idag ska jag göra lite more of the same tänkte jag, men med ett lite skarpare bett så att han inte kan lägga sig i handen för att få stöd utan istället söka ett lättare mer behagligt stöd lite högre upp. Han blir ju gärna lååååång och lååååååg i formen, så jag tänkte repetera lite från igår men som sagt med ett lite skarpare bett som han inte kan "dyka" på samma sätt med så att han kommer upp lite. Blir nog alla tiders tror jag.
 
Innan dess ska jag ha lektioner hela dagen. Rumsadverb står det på schemat idag igen men med en annan klass. Tjoho! Därefter ska jag blåsa upp till Borlänge och fylla på reservoarerna med käk till Hampus så att det finns att ta av medan jag är borta. Och så ska jag gå in och köpa ett par svarta jeans eftersom mina gått upp i rök???!?! Och kanske något annat skojigt också. Typ som brun utan sol. Är ju för bövelen 25-30 grader i Vegas, och att visa upp min bleka lekamen utan något dylikt på mig kommer inte på fråga, haha! Herregud.. Kanske ska köra en akut-spraytan imorgon... So much to do in so litte time.... Anyhow, vi hörs gang! 
 
 

Tonsdag

Idag är det onsdag för vanliga människor som är duktiga nog att jobba heltid och torsdag för mig som inte är det och jobbar 80%. Tonsdag helt enkelt. Idag ska jag gå igenom rumsadverb hela förmiddag och efter lunch har jag en massa administration att sköta. Sen ska jag ut till en kompis och rida hennes kuse lite innan jag ska ut till Hampestampe. Blev som sagt ett lite mjukare pass igår än det var tänkt, så idag blir desto värre för honom, haha ;)
 
Igår hade jag för övrigt min första resfeber meltdown inför Las Vegas! Förvånad över att det dröjde så länge. Grät 2 timmar i sängen och bölade över att planet skulle störta och jag skulle dö utan Anton osv. HAHAHA.. Inge pin. JAJA, nu är det bara ladda upp för breakdowns i dagarna tre innan det barkar iväg. Hahahah orkar inte ens med mig själv. Flugit sedan jag var bebis liksom, and I'm still alive. Hahaha.... Tänker att om jag sysselsätter mig själv extremt intensivt hela dagarna och kvällarna (och halva nätterna) så borde jag vara så trött att jag bara faller i medvetslöshet när jag ska sova framöver = ingen tid för hjärnan att börja snurra in sig en massa (ganska fantastiska om än overkliga) scenarion om flygplan störtande med nosen först ner i The Big Blue. 
 
Fun (eller kanske snarare "very sad") fact: Innan jag ska flyga skriver jag alltid ett färdigt sms och ställer in vilka det ska skickas till (familj etc) där det står typ "Flyget störtar. Älskar dig<3" eller något i den stilen så att OM planet skulle störta så kan jag bara stänga av flygplansläge och skicka iväg det (som om det är det första man tänker på när planet störtar). Men den ni! Den slår ni inte i första taget! Jag hoppas att ni aldrig sjunker så långt ner på sorglighets- och cheeziness-skalan, haha. 
 
Ha en grym onsdag iallafall allihop! 
 
 

Vlogg

Och här kommer nästa vlogg!! Denna är då från i söndags. I övrigt så var Hampus finfin idag. Gjorde inget särskilt svårt, blev lite mer av ett trimpass än stenhårt fyspass, men jaja. Enjoy peeps!
 

VLOGGISCH

FINALLY! 
Här kommer vloggen från i lördags då vi var på equiterapeutbesök och Anton släppte en bomb, haha... Sorry att det dröjt. Enjoy!
 

Sneakpeek

När vi var i Stockholm i helgen sov vi första natten i gästrummet som är det första rummet att vara NÄSTAN klart i lägenheten.. alltså.... det är SÅ fint!!! Här får ni en liten sneakpeek av vad som komma skall...
 
 
 
 
 

LAS VEGAS WEEK IS HERE

GOODMORGON!!
Måndag morgon är det idag och LAS VEGAS-veckan gör sitt intåg! Wowowowow! Har haft en fullspäckad helg, med allt från equiterapeut till coachning på tävling till köksbygge. Var hemma 12 inatt så är hyfsat seg idag, haha.. 
 
VEEEET att jag ligger efter med vloggarna också, har två st att klippa ihop ikväll som kommer upp typ inatt/imorgon. Dock blev den efter equiterapeutbesöket lite failad eftersom Anton glömde trycka på FILMA-KNAPPEN när jag skulle göra den lilla analysen, men jaja... Det löser sig! Sorry att det drar ut på tiden, har verkigen inte hunnit hur jag än försökt klämma in lite redigeringstid... 
 
Nåja, nu ska jag in på morgonmöte och ladda för en vecka med en massa lektioner. Hampus har ett lugnt pass framför sig ikväll. Ciao! 
 
 

Randomize

Det har tillkommit lite smått och gott här hemma under förra veckan, så jag tänkte ta och visa er lite nya grejer jag stoppat in här hemma. Helt onödiga egentligen, men det är ju så roligt ;) Kuddfodralen med pastelliga mönster är från IKEA och är helt fantastiskt fina tycker jag, för att inte tala om duken som min mormor SYTT från scratch och gett mig i födelsedagspresent. Helt underbart fin. Och med kurbits och allting. Den är verkligen helt outstanding tycker jag, och passar perfekt färgmässigt här hemma! Vilket jobb hon lagt ner <3
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag kommer nog aldrig att bli någon inredningsexpert. Men jag trivs ganska bra här hemma ändå :)

Sunday funday

Goodmorgon söndag!
Idag är det full rulle hela dagen. Först ska jag och Anton köra lite sopor från lägenheten i Stockholm och sedan ska vi iväg på ponnytävling för att hjälpa världens bästa Saga på sin andra tävling någonsin, för att sedan bege oss hem och så ska jag rida + redigera klart vloggen från igår. I mina öron låter det som riktigt fullt upp för att hinna med allt, men vi får se. Hörs senare, ciao! 
 
 

Afternoon rest

Godafton! 
Idag har jag och Anton som sagt begett oss till equiterapeuten så tidigt att det kändes som mitt i natten. Resultatet får ni i vloggen som kommer upp ikväll eller imorgon. Under em har vi bjusit min underbara mormor på lunch och så har vi passat på att sola i det fina vädret och tagit en siesta. Mycket produktivt! Ikväll får vi se vad vi hittar på. Anton föreslog att vi skulle träna. Jag och mitt chokladsug håller inte med, min ständigt ökande andel kroppsfett däremot... jaja, vi får väl se... 
 
 

RSS 2.0