Man (woman) down, mayday

 
 
SÄ. Att försova sig, knappt komma ur sÀngen pga ont i halsen och feber och sen fÄ lov att tvinga kroppen att röra sig snabbare Àn snigeltakt till pendeln ut mot stallet Àr ingen bra idé. Faktum Àr att jag spurtade som en jagad antilop frÄn lÀgenheten till tÄgstationen. Och faktum Àr nu att svetten bokstavligt talat rinner, hjÀrtat bultar som domedagsmusik i bröstet och andningen Àr som efter ett maraton. VÀntar pÄ att Alvedonen ska börja verka och rÀdda mig, och dÀrefter ska jag och Hampus ge oss ut pÄ en liten tur i regnet. 
 
 
Tenta i eftermiddag ocksÄ, och sen trÀning i Vallentuna direkt efter det. Tip-top. 

Hampelitooo

Godafton mina kÀra!
I skrivande stund sitter jag pÄ bussen pÄ vÀg hem efter att ha trotsat halsflussen och ridit en vÀnda och sedan varit ivÀg med bilen till dragkroksmontören som lÄg pÄ heeeeelt fel sida om stan och tog ca 1,5 h att pallar sig ut till. 
 
Hanpus var en riktig pÀrla idag mÄste jag dock sÀga! För set första hade han för första gÄngen sedan vi flyttade till Stockholm inga nya sÄr pÄ benen!!! Och de andra har lÀkt sÄ fint sÄ sÄg ingen anledning att inte rida.
 
Innanför spĂ„ret pĂ„ ena lĂ„ngsidan stod tvĂ„ hinder sĂ„ jag red in parallellt med det första och sen skĂ€nkelvikning och ut pĂ„ andra sidan av nĂ€sta hinder, sĂ„ att jag red som en diagonal emellan dem. Hans skĂ€nkelvikningar Ă€r varken vackra eller jĂ€mna, men han FÖRSTÅR att han ska gĂ„ undan för skĂ€nkeln, vilket ju Ă€r det viktiga. Repeterade det i skritt nĂ„gra gĂ„nger och travade omvĂ€xlande pĂ„ rakt spĂ„r, volter och över nĂ„gra bommar pĂ„ ena lĂ„ngsidan dĂ€remellan. SĂ„ duktig! Hyfsat jĂ€mn och inte konstant för lĂ„g i formen utan stundtals vĂ€ldigt bĂ€rig och fin. Avslutade med nĂ„gra galopper. Superfina lugna fattningar bjöd han pĂ„ idag, och hĂ€rliga tempovĂ€xlingar - kul! Avslutade med nĂ„gra enkla byten pĂ„ diagonalen (dvs med trav emellan) och det gjorde han ocksĂ„ bra. Sammanfattningsvis ett superbra pass!! Extra nöjd med att han höll fokus iprincip hela passet trots skĂ€llande hundar aom sprang omkring, Ă„kgrĂ€sklippare som raceade runt precis vid ridbanan osv osv. SĂ„dana smĂ„saker Ă€r viktiga.
    Imorgon blir det en lugn skogstur för at bli av med trÀningsvÀrken, haha ;)
 
 

Details

Fick reda pĂ„ igĂ„r att mĂ€klaren tagit fel pĂ„ veckor och dĂ€rav kommer förmodligen inte fotografen att hinna fota min lĂ€genhet förrĂ€n NÄSTA vecka. VĂ€rt att man la X antal hundringar pĂ„ att styla till den med blommor och frukt + all tid det tog att sanera den och fĂ„ den att se bebodd men inte stel ut. Ugh. Jaja, jag fick lite bilder pĂ„ den iallafall. Hade en totalt vĂ€rdelös florist + att alla blommor jag ville ha var slut, sĂ„ buketterna blev vĂ€l inte riktigt som planerat, men jaja. Helt okej med tanke pĂ„ att jag Ă€r estetiskt tondöv och fick plocka ihop hela buketterna sjĂ€lv utan minsta insyn/hjĂ€lp frĂ„n floristen. Men ja. Ha överseende. 
 
 
 
 
 
 
 
Har för övrigt dragit pÄ mig halsfluss eller nÄgot vÀldigt liknande och Àr totalt sÀngliggande idag. Tenta imorgon och Bieber (<3333333) pÄ torsdag. Precis vad jag behövde, yes.