Stugan

Ja, som ni sÀkert förstÄtt sÄ har jag och Anton numer en sommarstuga som vi gÀrna spenderar all vÄr lediga tid i. Den ligger ca 2,5 mil utanför Hedemora, som i sin tur ligger ca 2 mil frÄn Avesta dÀr jag har bott sedan vi flyttade hit frÄn Grekland.  Fantastiskt roligt att ha hittat en sÄdan liten pÀrla sÄ nÀra vÄra hemstÀder och dessutom i Dalarna. Jag Àlskar Dalarna men vill för allt i vÀrlden inte bo kvar i den lilla hÄlan Avesta. MÀnniskorna i smÄstÀder...  Finns dock en hel drös otroliga mÀnniskor ocksÄ, som det Àr skönt att inte hamna sÄ lÄngt bort ifrÄn.

Stugan Àr vÀl runt 100 kvm exklusive kÀllaren som Àr rÀtt sÄ stor och innehÄller garage, tvÀttstuga, kontor och pannrum. Utöver sjÀlva huset finns det gÀststuga, ett litet fristÄende garage utöver det i kÀllaren och en liten fiskebod.  Vi har en egen strand som ska fixas i vÄr med sand och Anton planerar Àven att involvera palmer i hela strandprojektet. Hur han ska fÄ dem att överleva vet jag inte men palmer vill han i alla fall prompt ha, hahaha.

Just nu fungerar den som tillflykt över helger och lÀngre ledigheter. Inte renodlad sommarstuga alltsÄ, vi Àr mer Àn gÀrna dÀr pÄ vintern ocksÄ. Det Àr sÄ fantastiskt mysigt pÄ alla vis, förr eller senare kommer jag att bosÀtta mig dÀr pÄ heltid tror jag, Àlskar det verkligen.

En liten tjuvtitt till fÄr ni ;) 

Nu Àr dessutom jacuzzin till altanen bestÀlld!! SÄ om ca 2 veckor sÄ kan vi förhoppningsvis sitta dÀr ute pÄ kvÀllarna och dricka champagne och sedan krypa ihop framför kaminen inne. Livet!!!! <333333

 

 

Catching

Jobbar 12h-pass pĂ„ ICA idag. Sista minirasten nu innan jag ska jobba till kvĂ€ller. Är helt slut haha. Var sĂ„ glad över att jag skulle fĂ„ trĂ€ffa mina gamla kunder igen men de var lika sura som vanligt sĂ„ den entusiasmen försvann rĂ€tt snabbt hahahahaha.... Oh well, kul att vara tillbaka hur som helst. Men det ska bli vĂ€ldigt, vĂ€ldigt skönt att vara ledig imorgon. Ska bara slĂ€pa 7 ton möbler o sĂ„ dĂ„. Hehe. 
 
 

Dat feeling

AlltsÄ.. GAAAH! KÀnslan pÄ Hampus idag!! han var lite tragglig i början men Àven om vi bara skulle rida ett vÀldigt lugnt pass rent fysiskt sÄ behÄll jag tÀnket lite frn igÄr med att han inte fÄr knÀppa av i nacken och flyttade in bogen lite hela tiden sÄ att jag kunde vara lÀtt i innerhanden. Slutade med att han till och med orkade bÀra sig pÄ rakt spÄr i galopp nÄgra steg innan det blev för jobbigt. Wow, det trodde jag skulle dröja mÄÄÄÄÄnga mÄnader innan han skulle göra. SÄ roligt, helt plötsligt kÀnns det som en normal hÀst att sitta pÄ och inte n gÀnglig liten 4Äring. Riktigt hÀftigt. Sncka om aha-moment igÄr nÀr jag fick rÀtt verktyg att jobba med, det kommer jag att kunna leva pÄ lÀnge.
 
 
Nu: försöka fÄ lite sömn pÄ tÄget upp till Dalarna sÄ jag pallar 12h pÄ ICA imorgon!