Inte mkt att komma med

HallĂ„ i stugan! Har inte speciellt mycket att komma med mĂ„ste jag erkĂ€nna. Ligger mest och latar mig och Ă€ter gott... MEN!!!! Jag har haft sĂ„ utomordentligt mycket tid över att jag faktiskt TRÄNAT tvĂ„ dagar!!! TVÅ. DAGAR..! PÅ RAD!!!!! Det Ă€r ingen annan Ă€n den fantastiska Fredrik Eklund som genom sin helt underbara bok "The Sell" gav mig inspiration nog att röra pĂ„ flĂ€sket genom ett otroligt simpelt trĂ€ningsschema som man utan problem klarar av hemma och som tĂ€cker upp iprincip alla viktiga muskelgrupper och som tar ca 15 min att genomföra. Man blir kanske inte nĂ€sta fitness-modell, men jag har dĂ„ trĂ€ningsvĂ€rk sĂ„ det heter duga kan jag lova, haha... 
 
 
Idag har vi iallafall varit vid havet nÀstintill hela dagen. Mys!! Börjar nog fÄ liiiiiite fÀrg ocksÄ. Tar en EVIGHET för mig, no joke... Menmen, i vilket fall som helst sÄ kan jag ju inte vara blekare Àn nÀr jag kom iallafall. Hoppas pÄ att inte vara sÄ blek att jag skrÀmmer bort kunderna pÄ ICA nÀr jobbet börjar bara, that is all. 
 
Börjat fatta den hĂ€r flĂ€t-grejen that's going on pĂ„ sociala medier ocksĂ„. Mina flĂ€tor Ă€r HOPPLÖST fula, men det var himla skönt att fĂ„ bort allt hĂ„r iallafall. 
 
 

Skillnad

Hittade lite bilder som liknar varandra pĂ„ Hampus som var SÅÅÅ roliga att jĂ€mföra förre veckans bilder med, haha!! ÄndĂ„ Ă€r han inte riden sĂ„ speciellt mycket nu, men det gör helt klart skillnad. TĂ€nk sĂ„ fin han kommer bli nĂ€r han Ă€r Ă€nu mer fĂ€rdig i kroppen!
 
 
 
 

Mot Griechenland

Goddag!! 
Nu Àr jag pÄ vÀg till Arlanda med mormisen. Har sÀkerligen glömt hÀlften av allt jag hade tÀnkt ta med mig men vi Àr pÄ vÀg iallafall. En vecka blir jag borta och uppdateringen kommer att vara lite halvdÄlig för nÄgot wifi  har jag inte pÄ hotellrummet. Kan vara ganska skönt att koppla bort internet ett tag och bara VARA. 30 grader ska vi fÄ hela veckan iallafall. Myspyyyys. Hörs nÀr vi hörs lovies!