Wow

Jag tror Kingsland slagit något slags rekord i tristess vad gäller deras vårkollektion. Satt och letade lite inspiration i form av härliga vårkläder, men kände bara för att gå och lägga mig och dra täcket över huvudet när jag såg detta. Eventuellt också gå i dvala till sommaren. HUA vilken otroligt färglös och extremt intetsägande kollektion. Betyligt billigare än vanligt dock, om man nu ska se det från den ljusa sidan. Synd att jag hellre skulle frysa ihjäl än att ta på mig något av detta :/  Det känns utdaterat och ionispirerat tycker jag. Hur länge sedan var det inte knallrött/vitt/blått var på tapeten liksom? 3 år? 4? 7? Och blandingen med babyrosa/cerise får mig att rysa. Gör om gör rätt.
 
 

Kommentarer
Postat av: Equestrianista

Helt enig med deg, hadde aldri valgt å bruke pengene mine på dette, det er jo rett og slett trist...

Hadde det vært snakk om et billigmerke (typ under halve prisen), eller at kvaliteten faktisk hadde vært bra, så hadde det kanskje vært litt annerledes, men jeg tror de fleste forventer litt mer av Kingsland enn dette her...

Svar: Håller helt med!! Riktig diss till detta..
Danai Doverholt

2016-03-03 @ 18:18:40
Postat av: Anonym

Tightsen ska jag köpa men det andra var typ blää..

2016-03-04 @ 08:58:11
Postat av: Caroline Johansson

Moahaha! Helt enig! Måste copy-paste:a kommentaren jag la på Hippsons FB-sida när de försökte promota kollektionen:

Kingsland gör det igen! Tar helt sinnessjuka priser för sina grejer med andra ord. Gummihandsken de prissatt till 100 kr finns för 18 kr på Bauhaus. Det är en femdubbling av priset! Och nej, Kingslands gummihandske är inte utvecklad i deras eget testcenter med R&D-avdelning. Det är samma Kina-handske som den för en tjuga på Bauhaus. Och folk kommer antagligen betala, för de får ändå ett "KL" på handloven för en hundring, billigare än någon annan av Kingslands produkter.

http://www.bauhaus.se/arbetshandske-guide-5010...

2016-03-07 @ 12:58:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0