Wow

Jag tror Kingsland slagit nÄgot slags rekord i tristess vad gÀller deras vÄrkollektion. Satt och letade lite inspiration i form av hÀrliga vÄrklÀder, men kÀnde bara för att gÄ och lÀgga mig och dra tÀcket över huvudet nÀr jag sÄg detta. Eventuellt ocksÄ gÄ i dvala till sommaren. HUA vilken otroligt fÀrglös och extremt intetsÀgande kollektion. Betyligt billigare Àn vanligt dock, om man nu ska se det frÄn den ljusa sidan. Synd att jag hellre skulle frysa ihjÀl Àn att ta pÄ mig nÄgot av detta :/  Det kÀnns utdaterat och ionispirerat tycker jag. Hur lÀnge sedan var det inte knallrött/vitt/blÄtt var pÄ tapeten liksom? 3 Är? 4? 7? Och blandingen med babyrosa/cerise fÄr mig att rysa. Gör om gör rÀtt.
 
 
Equestrianista:

Helt enig med deg, hadde aldri valgt Ä bruke pengene mine pÄ dette, det er jo rett og slett trist...

Hadde det vÊrt snakk om et billigmerke (typ under halve prisen), eller at kvaliteten faktisk hadde vÊrt bra, sÄ hadde det kanskje vÊrt litt annerledes, men jeg tror de fleste forventer litt mer av Kingsland enn dette her...

Svar: HĂ„ller helt med!! Riktig diss till detta..
Danai Doverholt

Anonym:

Tightsen ska jag köpa men det andra var typ blÀÀ..

Caroline Johansson:

Moahaha! Helt enig! MÄste copy-paste:a kommentaren jag la pÄ Hippsons FB-sida nÀr de försökte promota kollektionen:

Kingsland gör det igen! Tar helt sinnessjuka priser för sina grejer med andra ord. Gummihandsken de prissatt till 100 kr finns för 18 kr pÄ Bauhaus. Det Àr en femdubbling av priset! Och nej, Kingslands gummihandske Àr inte utvecklad i deras eget testcenter med R&D-avdelning. Det Àr samma Kina-handske som den för en tjuga pÄ Bauhaus. Och folk kommer antagligen betala, för de fÄr ÀndÄ ett "KL" pÄ handloven för en hundring, billigare Àn nÄgon annan av Kingslands produkter.

http://www.bauhaus.se/arbetshandske-guide-5010...

Kommentera inlÀgget hÀr: