Pluggjobb jobbplugg

Goddagens på er!
 
En härligt snabb måndag har jag haft med en drös härliga elever. Det är väl typiskt att när man ska vara ledig så jobbar man istället mer eller mindre heltid, haha.. Just precis nu förbereder jag en gruppuppgift till på fredag då jag och en kollega ensamma ska rodda runt 96 stycken vilsna elever i Avesta på lite olika missions, haha... Blir nog kul! Ska till Stockholm senare ikväll då jag faktiskt ska på en intervju för praktikplats imorgon!!! Är redan hur nervös som helst, har aldrig varit på en riktigt arbetsintervju förut, utan jag har liksom bara glidit in och börjat jobba, ungefär. Det ska bli väldigt spännande iallafall. 
 
Det är lite så det rullar just nu. Praktikplatsletandet är inte enkelt när det inte är kopplat till en skola, av någon anledning. Riktigt störande, då jag behöver en praktikplats lika mycket som övriga trots att jag läser ett mer teoretiskt program. Menmen, någonstans finns det nog någon som vill ha en gratisjobbande halvgrekisk dalmas, haha!
   Kikar om och om igen på schemat framöver och kollar när jag skulle kunna klämma in en hovslagare, till den lille röde också, men när han kan så kan inte jag och vice versa, så vi får väl se om Hampe får några skor iår överhuvudtaget, lol... Mitt dåliga samvete håller ärligt talat på att ta över mitt liv, men det är inte mycket att göra. jobbar jag inte så har jag iallafall inte råd med några nya pjucks till pållen, så jag får ta det som det är helt enkelt. 
 
Hyfsat "liten" häst, hahaha...
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kulla. Halvgrekisk dalkulla. Så till vida du inte är en karl. /Malin

Svar: Ja ofc men dalkulla låter så utomordentligt URFÅNIGT hahaha
Danai Doverholt

2016-03-14 @ 21:07:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0