Pluggjobb jobbplugg

Goddagens pÄ er!
 
En hĂ€rligt snabb mĂ„ndag har jag haft med en drös hĂ€rliga elever. Det Ă€r vĂ€l typiskt att nĂ€r man ska vara ledig sĂ„ jobbar man istĂ€llet mer eller mindre heltid, haha.. Just precis nu förbereder jag en gruppuppgift till pĂ„ fredag dĂ„ jag och en kollega ensamma ska rodda runt 96 stycken vilsna elever i Avesta pĂ„ lite olika missions, haha... Blir nog kul! Ska till Stockholm senare ikvĂ€ll dĂ„ jag faktiskt ska pĂ„ en intervju för praktikplats imorgon!!! Är redan hur nervös som helst, har aldrig varit pĂ„ en riktigt arbetsintervju förut, utan jag har liksom bara glidit in och börjat jobba, ungefĂ€r. Det ska bli vĂ€ldigt spĂ€nnande iallafall. 
 
Det Àr lite sÄ det rullar just nu. Praktikplatsletandet Àr inte enkelt nÀr det inte Àr kopplat till en skola, av nÄgon anledning. Riktigt störande, dÄ jag behöver en praktikplats lika mycket som övriga trots att jag lÀser ett mer teoretiskt program. Menmen, nÄgonstans finns det nog nÄgon som vill ha en gratisjobbande halvgrekisk dalmas, haha!
   Kikar om och om igen pÄ schemat framöver och kollar nÀr jag skulle kunna klÀmma in en hovslagare, till den lille röde ocksÄ, men nÀr han kan sÄ kan inte jag och vice versa, sÄ vi fÄr vÀl se om Hampe fÄr nÄgra skor iÄr överhuvudtaget, lol... Mitt dÄliga samvete hÄller Àrligt talat pÄ att ta över mitt liv, men det Àr inte mycket att göra. jobbar jag inte sÄ har jag iallafall inte rÄd med nÄgra nya pjucks till pÄllen, sÄ jag fÄr ta det som det Àr helt enkelt. 
 
Hyfsat "liten" hÀst, hahaha...
 
Anonym:

Kulla. Halvgrekisk dalkulla. SÄ till vida du inte Àr en karl. /Malin

Svar: Ja ofc men dalkulla lĂ„ter sĂ„ utomordentligt URFÅNIGT hahaha
Danai Doverholt

Kommentera inlÀgget hÀr: