In sickness and in health

Tjena mittbena! 
Idag var illamåendet 1000 ggr värre och jag blev hemma från jobbet tyvärr. Man känner sig helt klart dubbelt så kass när man är VIKARIE och blir sjuk, man är liksom där för att man definitivt INTE får bli sjuk eftersom man jobbar åt någon annan som redan fyllt sjukplatsen. Men jaja, det är ju som det är helt enkelt. Har ingen feber eller yrsel idag iallafall, alltid något. Men kan å andra sidan inte göra annat än att ligga ihoprullade i en boll i sängen, haha.. Har åtminstone två aliens som håller mig sällskap. 
 
 
Blev dock ändå en rätt bra dag då jag fick tillbaka min förra tenta som jag trodde jag misslyckats kapitalt med. Visade sig att jag ändå fick ett B!! Inte med enorm marginal visserligen, men ett B är ett B. Så skönt att ha det ur världen så jag slipper gå och oroa mig för omtenta. Extra skönt när jag verkligen var säker på ett F, haha. Tänk så fel man kan ha.
 
Eftersom jag är hemma hela dagen tänkte jag iallafall fila på några lite längre, roligare inlägg. Får se vad jag hittar på. Puss&skram

Kommentarer
Postat av: Divorce your horse

Krya på dig och hoppas att du mår bättre snart igen!

2016-03-09 @ 12:40:47
URL: http://divorceyourhorse.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0