Pretty fly

Tjena tjena tjena tjena!! 
Nu hÄller bloggen igÄng minsann, om Àn med ack sÄ ointressanta inlÀgg.. Men vet ni vad?? Idag kommer Johanna hem till Sverige, vilket betyder att Hampus relativt snart ska bli skÄnebo.. DET om nÄgot ska bli intressant! 
 
Idag har jag och Marcus strosat runt och shoppat samt varit uppe vid Parthenon och vandrat och kollat pÄ ruiner. Han handlade sina sedvanliga Nikes och jag köpte ett par sommarskor. Och sÄ har vi Àtit gott sÄklart. Grekisk mat gÄr inte att jÀmföra med nÄgot annat för att vara helt Àrlig, haha.. 
 
 
 
 

Ur askan in i elden

Hej igen! 
Kom pÄ att jag glömde berÀtta att jag och Anton bokat en resa till Rom nÀsta vecka!. Först skulle vi till SÀlen men sen insÄg vi att en lÄnghelg i Rom kostar lika mycket, sÄ dÄ bestÀmde vi oss för att Äka dit istÀllet. Jag Àlskar kultur och historia sÄ jag ser verkligen fram emot att fÄ komma dit och strosa runt.
 
 

Greklandet

God eftermiddag! 
Som ni förstÄr sÄ befinner jag mig nu i Greklandet. Det Àr första gÄngen pÄ runt fem Är jag Àr i Aten med familjen sÄ det Àr verkligen helt underbart att vara hÀr med dem. Skulle ha skrivit en massa tidsinstÀllda inlÀgg till er i i onsdags, men det hann jag givetvis inte. Hann dÀremot köpa ett vÄffeljÀrn, utomhusmöbler och boka klipptid vilket ocksÄ var bra, om Àn inte lika fördelaktigt för er lÀsare kanske, haha.. 
 
Idag har vi iallafall turistat, varit pÄ Akropolismuséumet och gÄtt lÀngs med shoppinggatorna hÀr i Aten i timmar. Och Àtit fruktansvÀrt mycket god mat sÄklart. Ser det som ett misslyckande om jag kommer hem och inte gÄtt upp 2-3 kg ;)