Jag mÄÄÄÄÄr

Goddag!!
PÄ vÀg till jobbet atm och dÀr ska jag vara till 18.00 ikvÀll. DÀrefter ska jag ut till Hampus en svÀng, somnade inte förrÀn vid 2-snÄret inatt sÄ det kÀndes lite övermÀktigt att rida innan jobbet idag Àven om jag verkligen föredrar att göra sÄ. Men kroppen var lite smÄtt skeptisk nÀr klockan ringde vid 05.30, om vi sÀger sÄ.. ;) 
 
För övrigt mĂ„ste jag bara sĂ€ga att Ă€ven om jag sitter inne pĂ„ jobbet hela dagarna med detta underbara vĂ€der sĂ„ Ă€r livet riktigt nice. Hampus gĂ„r bra, jobbet rullar pĂ„, det Ă€r sommar och jag och Johanna har sjuka planer för sensommaren som jag LÄNGTAR efter att fĂ„ sĂ€tta i verket.  Jag mĂ„Ă„Ă„r, som vi sĂ€ger hĂ€r i Dalarna och det Ă€r riktigt skönt att vara "in a good place" under omstĂ€ndigheterna som Ă€r :) Nu kör viiiii nĂ€st sista dagen innan ledig helg! 
 
 
 
 

Chillivippen

Hej svejs! 
Jobbar pÄ som sjutton pÄ ICA i hopp om att dagen ska ta slut sÄ att jag kan Äka hem och sova, haha.. Var uppe i stallet imorse och motionerade lillkillen, men han var inte alls lika pigg pÄ att röra pÄ flÀsket kl 7 pÄ morgonen som jag var. NÀr jag kom ut till hagen lÄg han och sov som en döing och jag fick mer eller mindre slÀpa med honom till stallet.
    Tyckte sÄ synd om honom nÀr han stod dÀr helt nyvaken och stel som en pinne medan jag borstade sÄ jag longerade faktiskt bara idag. Körde lite upphöjda cavaletti i trav och galopp och tycker att jag ser en tydlig skillnad pÄ framförallt galopperna dÀr han har vÀldigt svÄrt att korta sig i vÀnster och tvÀrtom i höger. Ibland Àr det ÀndÄ nyttigt att stÄ pÄ marken och se hur hÀsten rör och beter sig i olika situationer, antingen för att bekrÀfta det man kÀnner uppifrÄn eller fÄ en annan synvinkel pÄ det hela. 
 
 
 

Lugn dag

Hej pÄ er!
Efter helgens bravader har jag en ytterst seg dag idag. Sovmorgon följt av SISTA avsnittet av GoT. Helt fantastiskt avsnitt verkligen, vilken underbar serie det Àr!! 
 
Resten av dagen ser förhĂ„llandevis lugn ut. Ska kika in Vero Modas rea hĂ€r i stan och sen ska hela familjen bege sig till BorlĂ€nge för morfars gravsĂ€ttning. Det ska bli skönt att han fĂ„r en plats att vila pĂ„, en fysisk plats dit man kan Ă„ka om det Ă€r jobbigt. KĂ€nns som att det blir ett avslut pĂ„ hela hemskheten dĂ„ ocksĂ„. Ända sedan begravningen har det liksom hĂ€ngt i luften, men nu ska han fĂ„ en plats pĂ„ jorden dit vi kan Ă„ka och hĂ€lsa pĂ„ honom. Ska Ă€ta lite med familjen efterĂ„t och beroende pĂ„ vad klockan blir sĂ„ blir det en tur till stallet ocksĂ„. Vi fĂ„r se hur jag mĂ„r ocksĂ„. 
 
EN till midsommarbild orkar ni vÀl förresten? Livar upp stÀmningen lite i detta för övrigt ganska dystra inlÀgg..