One step closer crazy cat lady

HallÄ i stugan!
Det positiva med att jag inte har nÄgot socialt liv i Stockholm Àr att jag kan plugga jÀrnet samt planera och prioritera hur mitt liv bör se ut om jag ska hinna allt jag vill. Ska verkligen ta och anvÀnda den hÀr tiden till att strukturera upp alting och fÄ lite ordning. De senaste veckorna har bara varit ett kaos av stress, jobb, tentaplugg, tapetbyte och god knows what else. 
 
I samband med denna plugg- och struktureringseftermiddag tröttnade jag pÄ allt pappersarbete och köpte ett fort. Tyckte katterna skulle ha ett fort nu nÀr de anlÀnder hemma hos mig snart. Vad ska de annars pyssla med nÀr jag inte Àr hemma? Och kanske, kanske kan det bespara mina möbler ett och annat klösmÀrke. Hoppas hoppas hoppas. 
NĂ€r jag Ă€ndĂ„ var i farten letade jag reda pĂ„ ett billligt bord + stolar pĂ„ Blocket. Köksbordet + stolarna jag har nu var en provisorisk lösning och de tillhör Anton, haha.. Eftersom hans hus numer Ă€r beboeligt ville han ha tillbaka dem, svin. Men jaja, hĂ€mtar iallafall dem samtidigt som kissemissen pĂ„ lördag. Älskar Blocket. 
 
 
Det negativa med att jag inte har nĂ„got socialt liv i Sthlm Ă€r dĂ€remot att jag blir lite uttrĂ„kad och vad gör man nĂ€r man Ă€r uttrĂ„kad?? ÄTER sĂ„klart. Omnomnom
Emmie:

Det gillar nog kissarna! Gnid in lite kattmynta sĂ„ Ă€lskar dom förhoppningsvis att vara dĂ€r sen. Mysigt men en ny liten kisse 😊

Svar: Smart! Det ska jag absolut göra, tack för tipset! :D
Danai Doverholt

Kommentera inlÀgget hÀr: