Funderar och funderar

Ligger hĂ€r hemma i sjukstugan och tycker synd om mig sjĂ€lv. EVENTUELLT var inte skoterturen i lördags i kombination med fullt ös pĂ„ jobbet 2 dagar i rad inte sĂ„ jĂ€ttebra för min förkylning. Eventuellt. TĂ€nker tröstshoppa bort min sorg och funderar (och har gjort lĂ€nge) pĂ„ ett par Equick-skydd. De ser liksom sköna ut och jag gillar gelĂ©-tĂ€nket. Dock Ă€r jag tveksam till varför de valde att göra gelĂ©n just BLÅ?! Om den varit brun/svart hade jag köpt dem direkt men neonblĂ„tt kĂ€nns lite... Hm. Ska dock ha dem som hemmsakydd dĂ„ Veredus skydd slĂ„r allt i snygghet och passform, men vill Ă€ndĂ„ ha ett par riktigt bra skydd hemma. Det Ă€r ju dĂ€r man Ă€r oftast, hehe.. 
 
Hur som helst, har nÄgon av er klÀmt och kÀnt pÄ dessa skydd eller kanske rent av har ett par? Vad tycker ni??

 
Petronella:

Jag hade sjÀlv ett par och gillade de vÀldigt mycket, dock tycker jag att de var smÄ i storleken och vÀldigt tajta i knÀppningen samt lite mindre Àn veredus runt kotorna vilket jag inte gillade..

Svar: Okej vad bra dÄ vet jag. Tack sÄ mycket för tipset :D
Danai Doverholt

maja:

Har ocksÄ funderat pÄ ett par, har klÀmt pÄ dem flera gÄnger och de Àr ingen skillnad pÄ dem och mina veredus carbon gel skydd.. :(

Frida:

Jag gillar dem inte, de Àr sÄ himla tjocka, klumpiga och tunga. Man vill ju ha sÄ lÀtt och smidigt som möjligt pÄ benen (helst utan skydd helt, men det vÄgar jag inte).

Kommentera inlÀgget hÀr: