Funderar och funderar

Ligger här hemma i sjukstugan och tycker synd om mig själv. EVENTUELLT var inte skoterturen i lördags i kombination med fullt ös på jobbet 2 dagar i rad inte så jättebra för min förkylning. Eventuellt. Tänker tröstshoppa bort min sorg och funderar (och har gjort länge) på ett par Equick-skydd. De ser liksom sköna ut och jag gillar gelé-tänket. Dock är jag tveksam till varför de valde att göra gelén just BLÅ?! Om den varit brun/svart hade jag köpt dem direkt men neonblått känns lite... Hm. Ska dock ha dem som hemmsakydd då Veredus skydd slår allt i snygghet och passform, men vill ändå ha ett par riktigt bra skydd hemma. Det är ju där man är oftast, hehe.. 
 
Hur som helst, har någon av er klämt och känt på dessa skydd eller kanske rent av har ett par? Vad tycker ni??

 
Petronella:

Jag hade själv ett par och gillade de väldigt mycket, dock tycker jag att de var små i storleken och väldigt tajta i knäppningen samt lite mindre än veredus runt kotorna vilket jag inte gillade..

Svar: Okej vad bra då vet jag. Tack så mycket för tipset :D
Danai Doverholt

maja:

Har också funderat på ett par, har klämt på dem flera gånger och de är ingen skillnad på dem och mina veredus carbon gel skydd.. :(

Frida:

Jag gillar dem inte, de är så himla tjocka, klumpiga och tunga. Man vill ju ha så lätt och smidigt som möjligt på benen (helst utan skydd helt, men det vågar jag inte).

Kommentera inlägget här: