Vroomvroom

Goddag! 
Jag och Anton har varit i full gĂ„ng sedan halv 7 imorse. För tillfĂ€llet Ă€r vi pĂ„ vĂ€g till Örebro för att hĂ€mta mina nya möbler och sen Ă„ker vi dĂ€rifrĂ„n till Sthlm för att plocka upp lille kissemissen som landar i Frihamnen runt kl 11. SpĂ€nnande att Ă€ntligen trĂ€ffa henne!!! Har sett fram emot detta i snart 3 veckor, haha... 
 
Återkommer senare, pussss
 
 

Vinterland..?

Hej pÄ er!

Är nu hemma i Avesta igen efter VÄRLDENS trĂ„kigaste förelĂ€sning. Seriöst, hur mononton kan man vara och Ă€ndĂ„ fĂ„ ett jobb som förelĂ€sare?
Jaja, Ă„kte iallafall hem idag dĂ„ jag ska via Örebro till Sthlm imorgon och behövde ett slĂ€p samt bĂ€rhjĂ€lp för att fĂ„ hem stolar + bord. Var lika dyrt att hyra ett slĂ€p i Sthlm som att Ă„ka hem och vĂ€nda sĂ„ det fick bli den varianten, haha.. För övrigt sĂ„ Ă€r all snö borta och det suger, snacka om kort vinter. För att inte tala om hur malplacerade mina vinternaglar Ă€r nu, jag som tyckte de var sĂ„ fina.. ;)
 
Men det allra bĂ€sta med denna löningsfredag Ă€r nog Ă€ndĂ„ att min Ă€lskade iPhone har kommit tillbaka frĂ„n lagningen. ÄNTLIGEN!!!!!! Har saknat den pĂ„ riktigt.. Och sen att min nya kissemisse Ă€r pĂ„ vĂ€g till Sverige nu.. Japp, ni lĂ€ste rĂ€tt, det Ă€r en import-katt, haha.. 
 
 

One step closer crazy cat lady

HallÄ i stugan!
Det positiva med att jag inte har nÄgot socialt liv i Stockholm Àr att jag kan plugga jÀrnet samt planera och prioritera hur mitt liv bör se ut om jag ska hinna allt jag vill. Ska verkligen ta och anvÀnda den hÀr tiden till att strukturera upp alting och fÄ lite ordning. De senaste veckorna har bara varit ett kaos av stress, jobb, tentaplugg, tapetbyte och god knows what else. 
 
I samband med denna plugg- och struktureringseftermiddag tröttnade jag pÄ allt pappersarbete och köpte ett fort. Tyckte katterna skulle ha ett fort nu nÀr de anlÀnder hemma hos mig snart. Vad ska de annars pyssla med nÀr jag inte Àr hemma? Och kanske, kanske kan det bespara mina möbler ett och annat klösmÀrke. Hoppas hoppas hoppas. 
NĂ€r jag Ă€ndĂ„ var i farten letade jag reda pĂ„ ett billligt bord + stolar pĂ„ Blocket. Köksbordet + stolarna jag har nu var en provisorisk lösning och de tillhör Anton, haha.. Eftersom hans hus numer Ă€r beboeligt ville han ha tillbaka dem, svin. Men jaja, hĂ€mtar iallafall dem samtidigt som kissemissen pĂ„ lördag. Älskar Blocket. 
 
 
Det negativa med att jag inte har nĂ„got socialt liv i Sthlm Ă€r dĂ€remot att jag blir lite uttrĂ„kad och vad gör man nĂ€r man Ă€r uttrĂ„kad?? ÄTER sĂ„klart. Omnomnom