Vuxengöra dagarna i ända

Hej på er! 
Igår och idag har är det vuxnengöra dagarna i ända, haha.. Var bland annat på IKEA för att hjälpa mamma med the finishing touches på hennes splitter nya kök som hon beställt, samt iprincip bestämt hur jag ska ändra om lite i mitt kök. Är några detaljer som jag stör mig på. Därefter införskaffade jag lite nödvändigheter i form av en gjordförlängare till Hampus och en matta till bagageutrymmet på min bil. Ljus klädsel är det ABSOLUT snyggaste man kan ha i en bil, men ack så opraktiskt.. 
   På tal om bil så var min lilla pärla varit inne på en hel-rekond både invändigt och utvändigt igår också. Puh! SNACKA OM välbehövligt!! Den ska tillbaka på onsdag för att bli helt färdig, var så mycket asfalt och äckelpäckel på den så rengörningsmedlet och avfettningen de använder TOG SLUT hahaha.. Himla skönt med en fräsch bil dock, en service kvar bara så är lyxkryssaren i toppform! 
 
 
Idag väntar jobb mellan 11-15 ungefär då jag bara har planering inför nästa veckas lektioner att göra. Sedan ska jag och Anton ut på hemligt uppdrag!!  MÅNGA vuxenpoäng utlovas. Hörs sen lovies!!

Är skolan problemet - egentligen?

Hela tiden läser man om elever i grundskolan som blir "utbrända", liksom sina 30 år äldre föräldrar. Alla är trötta på livet, skoltrötta, orkar inte betygsystemet, osv osv. Jag frågade mig efter att ha läst Linns inlägg gällande detta varför det är så. Jag ser det inte som att skolan ställer ökade krav idag, tro det eller ej. Förra och förrförra generationens elever hade det minst lika tufft om inte ännu tuffare i skolan. Där fanns inget utrymme för att inte ha läst på läxan, eller "glömt" inlämningsuppgiften. Där var det kanske 100 engelskaglosor att lära sig på 2 dagar, och ändå fanns det inga utbrända och skoltrötta elever på den tiden. Det vara bara så, helt enkelt.
 
Jag tror inte att "utbrändheten" vi läser om jämt och ständigt kommer ifrån skolan i sig. Jag tror snarare att den kommer ifrån prioriteringssvårigheten som uppstår i ett konsumtionsberoende, utseendefixerat och offentligt samhälle som vi lever i idag. Ska jag satsa på skolan, eller spendera 2 timmar/dag på gymmet för att se bra ut och inte verka lat, eller umgås med vänner? Ska jag lägga det lilla jag tjänar på smink, hår, naglar, fransar, snygga gymkläder, senaste telefonen, hästen, eller något annat? Allting ska se så bra ut på FB och instagram, det får inte bli några sprickor i fasaden.
    Jag tror personligen att detta sätt att tänka skapar en inre stress som gör att det är skolan som känns övermäktig. Skolan är trots allt det enda obligatoriska momentet i detta, och i kombination med alla andra val man ställs inför (som främst har med andras tyckande om en själv att göra) blir det jobbigt, eftersom skolan i många fall är tuff, jobbig och tidskrävande, men inte vinner en några statuspoäng direkt.
 
 
Jag menar alltså absolut inte att skolan är lätt. Det tycker jag inte heller att den ska vara. Jag menar att det är svårt att prioritera skolan, när så många andra yttre omständigheter ställer krav på och sätter normer för oss som är väldigt svåra att leva upp till. Skolan ska, trots allt, vara till för att de som vill satsa på en karriär ska veta hur det är att jobba för något, och samtidigt har den ansvar för att de som inte har lika höga mål/ambitioner ska bli allmänbildade. När man tänker efter är det nog inte helt lätt att utforma ett skolsystem som ska vara en grund för dessa ytterligheter till människor.
 
Jag har full förståelse för att folk blir skoltrötta, även om jag själv aldrig haft problem med det. Jag har full förståelse för att betygsystemet idag ibland är konstigt och att det kanske borde anpassas på ett bättre sätt. Och jag har full förståelse för att det är enormt svårt att prioritera skolan, samt att det också tar tid att hitta en individuell studieteknik som passar. Men allting är inte skolans fel. I mina ögon handlar det mer om samhället i stort och strävan efter en utåt perfektionism än att just skolan egentligen är för jobbig. Den blir helt enkelt för jobbig när vi har så otroligt mycket andra krav på oss. 
 
 

En solig dag som denna

Godmorgon på er!
 
Jag önskar att jag kunde säga att den fantastiskt strålande solen helt har förvandlat mitt humör och min motivation, men tyvärr har jag PMS så det skriker om det och är därför i en ganska dyster state of mind, haha. Tänkte iallafall vänta tills det blir en aning varmare ute och sen bege mig ut på en liten löprunda och sedan ut till Hampus en vända innan jobbet. Jobbar ett kort pass idag; 15-20.30 vilket känns jätteskönt - hinner i lugn och ro jobba på att ändra min mindset till det bättre och njuta lite av vädret :) 
 
 
Imorgon ska jag till Borlänge med mamma och tänkte då passa på att köpa en sadelgjord åt Hampus, mina är för korta, haha.. Så att jag åtminstone har valet att göra någonting. Har inte hittat något alternativ jag är riktigt nöjd med än än vad gäller tillridning, men jag jobbar på det. Kanske slänger ut en blänkare på FB också för att få lite fler förslag att välja mellan. 
 
Hörs!

A reader like me

Passade på att ta några kassar böcker med hem från mamma när jag var hos Hampus tidigare idag. Än saknas det måååånga tills det blir helt fullt, men lite har jag allt läst för att vara 21 bast iallafall ;) Är toknöjd med hur det ser ut iallafall, det blir en himla mysig atmosfär med böcker i hemmet, och hyllorna blev precis så bra som jag trodde. Skulle vilja ha en till ovanför portalen dock, men då lär jag få jaga miniatyrböcker, så liten som den hyllan blir, haha.. Ser ju dock fint ut nu också, är jättenöjd med att jag bestämde mig för att göra såhär! 
 
 
 

Workisch

Hejsan svejsan!
Har inget direkt nytt att uppdatera er om. Jag mår bra, Hampus mår bra, katterna mår prima och jag jobbar på som vanligt. Har faktiskt fått en hel del lärarjobb nu de två kommande veckorna så idag fick jag en halvdag att "preppa" och förbereda inför onsdag-fredag nästa vecka och jag får också en halvdag på måndag till att preppa inför veckan efter då jag jobbar måndag-torsdag. Jätteroligt!!
 
Angående Hampus så har jag kontaktat lite olika förslag och fått väldigt varierade priser. Väntar på svar från ytterligare några stycken innan jag bestämmer mig helt för hur jag ska göra. Det är på g iallafall. Kvällen ska jag spendera med min fina halv-sambo som kommer hem från Stockholm någon gång ikväll ("Jag kommer hem vid 4" betyder inte riktigt samma sak för honom som för mig.) Det blir försenat taco- och födesledagsmys för Anton som fyllde 22 igår. Vi båda är lediga imorgon så en liten sovmorgon kommer nog sitta fint. 
 
 Ugh, ångest över hur tunt mitt hår blivit för att jag sliter så på det :(
 

Mys

Jag har sagt det förut och säger det igen.. Om man ändå vore katt.. 
 
 
 
 
 
 

Plötsligt är jag inte student längre

Idag slog det mig hur långt jag kommit på min utbildning. Jag har läst två hela år (120 hp), men läser i en lugnare takt nu under våren pga problem med kurserna. Detta innebär att jag eventuellt måste läsa en extra termin, så jag kommer att senast i juni 2017 vara färdig och utexaminerad med en filosofie kandidatexamen i ekonomi-reklam&PR. Helst redan i januari dock. Jobbar på kursupplägg osv nu med en studievägledare på SU som ska hjälpa mig att få ihop det. Ska ordna ett möte med denne så fort som möjligt så att jag vet vad som gäller. Det känns helt sjukt att det går så fort. Vad ska jag göra om jag inte studerar?? Jag vet inget annat, haha. 
 
 

Morgonstund...

Godmorgon! 
Vill starta dagen med att säga TACK för alla era tips på ryttare!! Är verkligen jätteglad för dem och har börjat kika på några alternativ för var Hampus kan hamna. Det kommer bli bra i slutänden. Finns väl en mening med allt ändå. 
 
Resten av veckan är jag iallafall ledig, förutom ett kort pass på 5,5h på ICA på lördag. Idag ska jag ut en sväng till Hampus i solskenet iallafall. Förhoppningsvis går det att longera ordentligt idag, nu när det varit lite varmare några dagar :) 
 
 
 
 

Danaiphones

Alltså jag kan nog konstatera att jag inte använder telefoner, jag förbrukar dem. Denna lilla skörd klarade jag av inom loppet av 10 månader, hahah.. Nödvändiga pengar osv.....
 
 

Hampelito problems

Och så var det måndag igen. Har precis kommit hem från jobbet, lärare idag och imorgon och ICA igår. Räcker gott och väl. Hade tänkt hinna ut till Hampus idag men det är så himla isigt ute så tills jag fått på honom skor kan jag ändå inte göra någonting. Självklart kan jag åka ut för att bara pyssla med honom men jag har ingen ork. Är verkligen helt motivationslös och känner mest att jag vill överlåta honom till någon annan som kan göra grundjobbet så att jag kan rida ordentligt. Jag har FRUKTRANSVÄRD abstinens efter att sitta och trimma på ridbanan och fila på alla detaljer och småsaker. Verkligen ENORM abstinens, håller på att bli fullkomligt galen. Men ja, han är ett lite för stort projekt och underlaget suger för mycket och jag är för trött på livet. Så kan det vara ibland. Är i exakt samma mindset som mina kära vän Johanna för tillfället. Så vi äter choklad och gråter för ingenting och har ångest över allt vi gör och inte gör tillsammans (men ändå inte </3) en tid framöver. 
 
Om någon av er vet någon som tar emot för in-/tillridning (och inte kostar 10 lök/månad hehe) eller vet att jag skulle kunna lita på er med Hampus någon månad så HOJTA TILL för jag blir bara trött och arg på mig själv och får dåligt samvete. Han förtjänar 1000ggr bättre än mig.
 
 
 

Den berömda väggen

Goddagens på er! 
Sitter i min soffa efter att ha avnjutit frulle och väntar för tillfället in några gubbar som ska komma hit och mäta fönstren inför fönsterbyte nu i vår. Mina persienner hänger som lianer när man ska försöka fälla ner dem i vissa av mina fönster för tillfället och de skallrar som tusan när det blåser, så ett fönsterbyte känns högst aktuellt. De skulle dock varit här för 45 minuter sedan, men inga fönstergubbar syns till än så länge. 
 
Sen tänkte jag bege mig till stallet en sväng för att pyssla med Hampus samt ge longeringen ett nytt försök, nu när det varit plusgrader och snön ligger lite mer packad på vår is-ridbana. Hoppas hoppas! Annars återstår bara att få ut hovslagaren så fort som möjligt så att jag får någon ordning på honom någon gång!
 
 
I övrigt så har jag en lugn dag framför mig, vilket jag tror att jag behöver ärligt talat. Jag har lätt för att stressa för att hinna med allting jag vill och bli "överambitiös" när det kommer till jobb för att jag vill och behöver tjäna varenda krona jag kan, men nu på sistonet har det blivit riktigt mycket. Har suttit och grinat på kvällarna och på dagarna jag varit ledig bara legat i sängen och stirrat i taket utan något som helst mål att göra någonting överhuvudtaget på dagen. Tror det märkts här också - har knappast varit på topp i skrivande eller någonting. Hade behövt nollställa mig liksom, och göra mer saker som ger energi istället för bara saker som tar energi. Anton ger mig energi. Men han jobbar 12h/dag och är aldrig hemma före 8, samt somnar prompt vid 11, haha. Och på helgerna när han är ledig så jobbar jag tätt som oftast. Hästarna har alltid gett mig energi tidigare, men nu är det så mycket med Hampus att jag som tidigare nämnt inte vet var jag ska börja, och det känns mer övermäktigt än spännande.. Är helt enkelt på väg emot den berömda väggen, 21 bast, haha. Hur jag ska stoppa det vet jag inte, men lär börja med att vara lite ledig iallafall, vilket jag i lite högre grad blir nu när jag inte har någon skola på 1 månad iallafall. Sen väntar plugg + jobb i 2 månader och därefter jobb hela sommaren. Japp. 
 
Man skulle varit mer som en katt. Sova 16h/dag, busa lite, mysa hur mycket som helst och äga världen. 
 
 
 
 
 

Svårt att komma igång

Jag upplever det som så himla svårt att komma igång med Hampus.. Delvis har jag för tillfället någon form av vårdepression som berövar mig varenda uns motivation jag lyckas frammana, och delvis är det så MYCKET som ska göras med honom så jag vet inte ens i vilken ände jag ska börja, haha. Ska jag liksom börja med miljöträning? Eller lastning? Eller ridning och utgå därifrån? Jag gillar verkligen inte att inte ha någon form av plan, men jag vet liksom inte vad jag ska ta tag i först. Eller jo, först ska han skos så att jag iallafall kan sysselsätta honom med någon form av meningsfull aktivitet på ridbanan hemma, haha. 
 
Tänker mig (/inbillar mig?) att tilliten som krävs vid lastning, nya miljöer osv kommer mycket genom den dagliga hanteringen och därmed också genom ridningen. Så egentligen kanske man liksom slår 3 flugor i en smäll med att börja ordentligt med ridningen kontinuerligt nu (eftersom han inte alls haft några problem med den biten, och dessutom verkligen behöver ridas igång och lära sig allt nu) och sen utöka successivt med att lastträna och så småningom åka till ett ridhus och så. Jag vill bara ha en häst som går att rida normaaaaalt, ska det vara så svårt, haha ;) 
 
 
 

Back at it

Idag var jag ÄNTLIGEN ute i stallet igen efter min långa frånvaro därifrån. Tänkte påbörja Hampus fortsatta resa mot att bli en normal häst, haha. idag stod lite longering på schemat, men eftersom det var blankis under snön på ridbanan och Hampus är oskodd (bring the hate) så blev det skritt - halt-övergångar på lina, vilket inte gjorde mig något alls eftersom det är halterna han har svårast för och jag ändå kunde checka av att gasen och bromsen fungerade lika bra som förut med bara rösten som hjälp. Han är som sagt otroligt lättsam. Tog någon liten bild också, ursäkta hur hårig och ful han är, haha ;) Ska fixa det fram emot våren när han ändå börjar fälla, just nu är han ju inget annat än en skogsmulle ändå. Min själ mår dock riktigt dåligt av en så ovårdad häst, hahah..
 
 
 
 
 
Men lite söt är han ju ändå, min tjocka lurvis ;)

Tentaday is heeere

Goddag!
Tentadagen är här, blä. Är så otaggad som man kan bli. Har dock hyfsad koll på läget tror jag. Hoppas jag. Efter den här tentan, mina vänner, så är jag LEDIG från skolan fram till den 21 mars. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag behöver den ledigheten. Har haft så mycket att göra den sensaste tiden så det har varit galet. Har inte mått bra alls. Men det blir det ändring på nu. Hampus ska kickas igång och dammas av och jag ska hitta tillbaka till mitt motiverade och ambitiösa jag igen. Och så ska jag skrapa fram en liten lottvinst så jag kan dra en Thailandresa också, vore rätt skönt, haha. Can't waaait tills idag är över, FINALLY. 
 
 

Min Johanna kommer hem <333

Ni som läser och följer Johanna Grants blogg vet nu att hon ska flytta hem ifrån Tyskland. Jag tänker inte ljuga. Jag kunde inte förmå mig att vara ledsen över att hon hamnar långt bort från sin pojkvän för hon kommer åtminstone närmre MIIIIG. Visserligen är det fortfarande drygt 70 mil emellan oss, men vi iallafall i samma land, på svensk mark både två. 
 
Jag och Johanna har en relation som kan tyckas märklig för många. Vi har träffats i verkliga livet EN gång, men hon är en av de bästa människorna jag känner. Jag berättar allt för henne och jag litar på henne till 100%, och jag vet att hon gör detsamma för mig. Vi är väldigt lika i hur vi tänker kring hästar (och iprincip allt annat) och många gånger vet jag inte vem jag skulle vända mig till om inte henne. Hon har alltid svar på allting och kan alltid ge mig bra och värdefull input på alla mina små bekymmer. Är riktigt, riktigt glad att hag har henne. Och är riktigt, riktigt glad att hon ska flytta hem. Vi SKA ordna en träff antingen i Dalarna eller Skåne (jag skiter i vilket). 
 
Favorit-bild, hahahha.
 
 
 

Bday girlllll

Goddagens på er! 

En stycken myndig-i-hela-världen som sitter och skriver nu, tjoho! Dagen har börjat finfint med hotellfrukost som Anton bjöd på och sedan ett veterinärbesök för Tisse som inte mådde bra. En antibiotikakur ska nog lösa det trodde veterinären. 
 
Sitter nu och pluggar lite innan jag ska hem till Anton i eftermiddag för lite tårta och sen ska vi åka till Tällberg inatt. Gullisen har bjudit på hotellnatt, spa, middag etcetc på Åkerblads där uppe. Han kan han. Vi hörs senare fell'as!
 
 
 
 
 

Fin igen

Först vill jag bara säga tack för alla era fina och stöttande kommentarer! Ni är för gulliga verkligen, tusen tack. Det kommer bli bättre tidsmässigt så småningom, det har bara varit så himla hektiskt de senaste veckorna, eller sedan årsskiftet egentligen. 
 
Har iallafall nyss varit och gjort nya naglar, tyckte de skulle vara fina till min B-day imorgon, hehe. Lät Cissi måla en hel del idag, tycker det är så fint med handmålat på naglarna :D Antar att många tycker att det är väldigt plottrigt och så, haha.. Jag älskar't iallafall! Färgen matchar min teletut perfekt också, vilket är väldigt tacksamt eftersom jag håller i den 90% av min vakna tid ;)))
    Resten av dagen spenderas iallafall med inget annat än plugg, plugg och åter plugg. Eller ska strax ut på lunchdejt med min kära pojkvän. Det är väl den utomhusvistelsen jag får idag. Kommer nämligen inte ha tid att plugga något i helgen, så måste köra på som attan nu... Mer om det sen. Ha en nice dag allihop, ni är bäst. 
 
 
 
 

Har jag misslyckats?

En tanke som ofta slår mig är rubriken ovan. Speciellt dagar som denna då jag är borta hemifrån mer än 12 timmar på ett dygn och fortfarande har plugg kvar att göra (i mängder) när jag kommer hem. Det går bra i skolan och jag har inte bara ett utan två jobb som jag trivs med. Men hästarna hinner jag inte med. Och det känns som ett riktigt stort jävla misslyckande. Men jag vill inte göra någonting halvdant och stressa ut till stallet någon dag i veckan, för det är inte därför jag håller på med hästar. De är ju min fristad. Varför tycker inte jag att jag hinner när Kristina Warg pluggar på Handels med toppbetyg i allt och dessutom har sjuttioelva hästar som hon tävlar på elitnivå? Det är något fel på mig och mitt driv och jag gillar det inte, men vet heller inte hur jag ska ta mig i kragen och sätta lite fart. Just nu blir ingenting gjort utom jobb och plugg känns det som och så vill jag inte ha mitt liv.
 
Jag har helt enkelt misslyckats kapitalt, såhär sista året av mitt kandidatprogram - och det är riktigt trist att inse. Men jag vill verkligen, verkligen ha den här utbildningen. Kanske är det bara en fråga om att saker har sin rätta tid och plats, vad vet jag. Men det är i vilket fall som helst riktigt tråkigt att mitt driv inte står att hitta och att livet ser ut som det gör nu. Men det är väl som det är antar jag.. Ska plugga några timmar till nu innan sängen kallar och det är dags för lite sömn innan jobb imorgon. Godnatt på er.
 
 

Mot Sthlm

Godmorgon lillördag!! 
Jag gillar onsdagar, för när onsdagen är över är det bara timmar kvar tills jag får kramas med Anton som alltid kommer hem från sitt jobb i Stockholm på torsdagar och dessutom är det inte långt kvar till helg då. Den här helgen är lite extra speciell eftersom det är födelsedagsfirande osv också :D 
 
Är iallafall på tåget nu och ska ha mitt sista seminarie i operations management innan tentan som är nästa tisdag.  Fick även en inbjudan till ett seminarie kring jobb och hur man genom olika nätverk osv skaffar jobb samt hur man hittar företag att skriva sin kandidatuppsats med, och eftersom det var idag så tänkte jag att det är lika bra att passa på och gå på det. Eftersom jag ändå är i Stockholm liksom. Struntsumma att jag kommer hem senare, det är ändå ett gratis seminarie där man kanske kan få lära sig något nyttigt :) 
 
Ha en finfin lillördag allesammans! 
 
 

Bästa national anthem jag hört

Alltså jag är inget superfan av Gaga. Tycker hon är cool och har gjort en del jättebra låtar, men är inte på Linn Strelin-nivå liksom. Men detta var garanterat den bästa versionen av USA's nationalsång jag hört. VILKEN PIPA. Om jag hade fått ändra EN sak med mig själv hade jag velat kunna sjunga såhär. 
 

Repetition

Här får ni två lite bättre bilder på tavlorna som Anton satte upp igår. Alltså det är SÅÅÅÅÅÅ fint!! Slänger med en före-bild också så ni får se skillnaden och kanske förstå varför jag är överlycklig för detta, haha ;)
 
 
 
 

Fullt upp med tavelväggar osv

Hej på er!
 
Long time no see känns det som.. Sorry 'bout that. Livet går helt enkelt i ett och jag har inte ens tittat på datorn sedan i torsdags tror jag. Iallafall så har jag mest jobbat och sånt, hunnit med en släktmiddag med Antons familj och en middag med bara honom och hans helt fantastiska syster Ellen. Idag har jag jobbat järnet efter en skön sovmorgon och kom nyss hem faktiskt. Anton den lilla underbara jäveln har då fått upp min efterlängtade tavelvägg här hemma!! Som jag har planerat denna, ojojoj. Är MER än nöjd! Ni får tyvärr bara en taskig mobilbild nu, men imorgon kommer det bättre - när jag kan fota i dagsljus och så. Alltså nu är det bara lite drygt en vecka kvar innan min tenta och sen är jag som sagt ledig i drygt en månad. HÅLL ut tills dess please, jag ska bli bättre jag lovar. 
 
 
 

New in

Kom på att jag inte visat mitt nya köksbord för er. Som sagt, inte för att jag egentligen tror att det intresserar er. Men det intresserar MIG, så deal with it, haha. Det är fruktansvärt opraktiskt med alla springor överallt, men fruktansvärt snyggt också. Får kriga med springorna senare, haha ;)
 
 
 
 
 

L E D I G

Goddagens!
Har två hellediga dagar framför mig vilket känns huuuur skönt som helst (såklart). Har hittills idag storstädat lägenheten och slängt två sopsäckar med skräp som jag haft liggandet lite här och var, halvt undangömt, haha... Man är förjäklig på att samla på sig saker och inte orka slänga kartonger osv. Men nu är det fint må ni tro!

Idag ska jag även hämta ut mina posters från USA och eventuelt åka till IKEA och köpa hem ramar till dem så att de kommer upp på väggen inom en snar framtid. Har pratat med mami om Hampus också och hur jag ska fortsätta nu när jag har så taskigt med tid. Vi bestämde att jag tar tag i honom när jag haft min nästa tenta, som är den 16e februari. Sen är jag (förutom jobb) ledig till den 21a mars. Det känns nämligen inte bra att ta någon dag här och någon dag där när jag har tid, för det blir ingen röd tråd alls i det hela då och då är det nästan bättre att han inte gör någonting känns det som. Ska man göra något så ska man ju faktiskt göra det ordentlig. Så känner jag iallafall.
 
 
 
 

Mitt liv atm

Lyckan i mitt liv består för tillfället i att gosa med min katt. Jobbet idag gick iof bra, men resterande del var sämre. Närmare bestämt så fick jag hem ett trevligt brev från FK att de "råkat räkna fel" för två år sedan när de räknade på mitt dåvarande bostadsbidrag, så nu vill de inkassera mellanskillnaden á skitmkt pengar. SVIN. Jaja, det är som det är. Bara att jobba mer antar jag? :D :D 
 
Iallafall så har jag världens mysigaste katt. Ibland räcker det för att göra en glad. Och ikväll ska vi ha Netflix n' chill hela kvällen. För japp, jag är riktigt trött på livet. Och japp, jag ska äta chips och popcorn tills jag avlider och imorgon klockan 06.33 ska jag bege mig till Sthlm. Yaas. Godnatt 
 
 
 
 
Och århundradets dubbelhaka tilldelas.... DANAI!!!
 
 
 

Cääät

Det här yrvärdet lär vara det svåraste jag fotat, ever, haha..Speciellt i dålig inomhusbelysning. Men såhär ser hon iallafall ut, min hyperaktiva översociala lilla alien. Eftersom det automatiskt blivit så att jag ropar "CURRIIIIISS" när jag kommer innanför dörren och hon kommer springande så tror jag hon får heta typ Curry. HAHA min fanasi äger, jag vet. Antingen det eller Alien, med något dåligt smeknamn som typ Lisa eller nåt. 
 
 
 
 
 
Just nu ligger vi i soffan och tittar på Netflix tillsammans. Taggar för lärarjobb imorgon. Bra måndag!

First day of second month

GODDAGENS!! 
Jobbar på för fullt och därav har jag inte bloggat, FÖRLÅT! Det är fullt ös hemma iallafall, lillkissen är världens mest sociala lilla sak och med sina imponerande 2dm från nos till svanstipp kan man inte göra annat ön sitta hemma och mysa. Blir inte speciellt mycket gjort hemma, om man säger så, haha. Har dock inga bilder eftersom det har varit mörkt de få stunder jag varit hemma och eftersom hon sitter still ca 1 sekund om dagen är det än så länge lite jobbigt att fota, haha.. Blir bättre när hon kommer till ro litegrann. Rolig är hon iallafall, apporterar bättre än mångas hundar och kom imorse på att det här med att klättra uppför matte och sitta på axlarna är en rolig grej, haha (kolla min snapchat för live-uppdate - Danaidoverholt ;)).
 
Ska jobba vidare nu, ikväll kommer det förhoppningsvis någon bild på currisen, som än så länge inte har något namn... 
 
 

RSS 2.0