Mellandagsrea

Brukar aldrig fynda pÄ mellandagsrean faktiskt, haha. Brukar bara inte hitta nÄgonting som passar. Men iÄr har jag iallafall "fyndat" en Kingslandtröja frÄn Charlies som var nedsatt med 500;-. Har typ 1 miljard fleecetröjor hemma men det rÄder en stor brist pÄ vanliga lÄngÀrmade tröjor jag kan dra pÄ mig utanpÄ en piké eller liknande. SÄ den hÀr nedan fick dimpa ner i varukorgen. Passade ocksÄ pÄ att bestÀlla ett par luddskydd frÄn HG och ett par bruna lindor frÄn Mias. Hoppas luddet i skydden Àr mjukt bara, sÄg i efterhand att det inte var riktigt fÄrskinn, suck. Ibland kan ju teddyfoder vara vÀldigt strÀvt. 
 
Charlies har iallafall ett sjukt smidigt leverans sÀtt - nÀmligen gratis frakt till vilken GranngÄrden butik som helst i landet. Hur smidigt? SÄdana lösningar gillar jag! 
 
 
 
Anna:

Hej! För nÄgra Är sedan skrev du ett inlÀgg dÀr du nÀmnde en hÀst vid namn Fiffelin (inlÀgget har rubriken "Rise NŽshine").
Jag söker efter en hÀst jag red för mÄnga mÄnga Är sedan, som dÄ bara var en unghÀst. Jag undrar om du kan berÀtta lite om den hÀr Fiffelin som du nÀmnt i tidigare inlÀgg. Det kanske Àr hon!

Vh
Anna

Svar: Hej! Gud jag har inget minne alls av vad detta Àr för hÀst. Jag ska genast forska i detta! Vilket minne du har!

//Danai
Danai Doverholt

Kommentera inlÀgget hÀr: