Det hÀr med att vara Danai pÄ högtider

Ni som följt mig lÀnge vet kanske att jag har en tendens att ALLTID bli sjuk nÀr det Àr nÄgot viktigt/kul pÄ g. Det kan vara under en Karibienkryssning, födelsedag, viktig tenta, midsommar - you name it. LÄt mig nu bara sÀga att nyÄrsafton 2016 inte Àr nÄgot undantag till denna regel. 
NÄvÀl. Proppar i mig Ipren och prisar Iprenguden för att hen finns. 
 
Idag har vi myst uppe pĂ„ fjĂ€llet, kĂ€kat den obligatoriska gulaschsoppan i en mysig liten stuga mitt uppe pĂ„ fjĂ€llet OCH JAG HAR SETT RENAR FÖR FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV!!! LIVS LEVANDE RENAR!!! SĂ„ glad.
 
 
 
En timme efter detta fastnade vi dock i en ravin. DÄ var jag inte sÄ glad lÀngre :) Slet och drog i skotrarna i dryga timmen innan vi tog oss loss och upp, haha... utöver detta lilla missöde var det en jÀttehÀrlig tur iallafall! Hemma nu och ska kÀka lunch (och Ipren) och dricka vin innan vi beger oss till en restaurang hÀr i nÀrheten för femrÀtters nyÄrssupé. Omnomnom 

Mellandagsrea

Brukar aldrig fynda pÄ mellandagsrean faktiskt, haha. Brukar bara inte hitta nÄgonting som passar. Men iÄr har jag iallafall "fyndat" en Kingslandtröja frÄn Charlies som var nedsatt med 500;-. Har typ 1 miljard fleecetröjor hemma men det rÄder en stor brist pÄ vanliga lÄngÀrmade tröjor jag kan dra pÄ mig utanpÄ en piké eller liknande. SÄ den hÀr nedan fick dimpa ner i varukorgen. Passade ocksÄ pÄ att bestÀlla ett par luddskydd frÄn HG och ett par bruna lindor frÄn Mias. Hoppas luddet i skydden Àr mjukt bara, sÄg i efterhand att det inte var riktigt fÄrskinn, suck. Ibland kan ju teddyfoder vara vÀldigt strÀvt. 
 
Charlies har iallafall ett sjukt smidigt leverans sÀtt - nÀmligen gratis frakt till vilken GranngÄrden butik som helst i landet. Hur smidigt? SÄdana lösningar gillar jag! 
 
 
 

Ski-day

Skiddag idag! Ont i heeeeela kroppen och personligen lÀngtar jag mest till after-skin.. menmen, kramp i benen, grÄt, skrik och tandagnissel hÀr kommer jag! Hatar att vara dÄlig pÄ saker, och skidor Àr jag verkligen vÀrldssÀmst pÄ. Vad har man ens stavar till liksom? Jag anvÀnder dem ENDAST för att staka mig fram pÄ plana omrÄden iallafall. Kanske Ätminstone kan fÄ med mig mannen min ut pÄ en liiiten skotertur ikvÀll om jag har tur, beroende pÄ hur blöt after-skin blir ;) Hoppas!