Valbooorggg

Hej pÄ er!
 
SÄ var det Valborg igen. Jag har egentligen aldrig gjort nÄgot speciellt pÄ Valborg, det kÀnns mest som en ursÀkt för svenskar att dricka sig stupfulla. Eller sÄ Àr jag bara bitter, jag vet inte. Jag och Anton ska iallafall fira hans syster som fyller 25, mer vilt Àn sÄ blir det inte. Hade tÀnkt att jag skulle ha hunnit ut till stallet imorse men en tur till BorlÀnge senare inser jag att "nej, det hinner jag nog inte innan jag ska vara hos Ellen kl. 4.". Det fÄr bli morgondagens projekt helt enkelt, tÀnker mig lite longering nu nÀr han vilat nÄgra dagar :) 
 
SÄ lÀnge glÀdjer jag mig Ät min lilla Valborgsbukett. Jag kan ju inte ta hand om blommor för 5 öre, sÄ fÀrska blombuketter Àr lite av min melodi hÀr i livet, haha...
 
 
 

Mot Stockholm!

HallÄ i stugan! 
 
Naglarna fixade i alla hast och nu ska jag slÀnga i mig lite jordgubbar som mellis och översÀtta nÄgra rader av pressmeddelandet jag hÄller pÄ med innan jag beger mig till Vallentuna. Markarbete/gymnastik stÄr pÄ schemat och jag tÀnkte mig en övning signerad en av mina favorit-ponnymammor: Lena Berggren Wenderyd. Riktigt schysst övning, lÀngtar verkligen till Hampus kan fÄ börja göra lite mer "riktiga" övningar!
 
 

HalvvÀgs

Godmorgon!
SÄ har halva arbetsveckan nÀstan gÄtt redan! Idag jobbar jag halvdag pÄ Alpha CE och dÀrefter ska jag bege mig till Cissi för att fÄ klorna klippta och fixade. Det var nÀstan 6 veckor sedan nu sÄ jag börjar bli lite smÄtt desperat, att skriva pÄ datorn Àr nÀstan omöjligt de de hÀr klorna, haha... Det gÄr Ätminstone vÀldigt sakta jÀmfört med vanligtvis.. 
 
Efter nagelfix tÀnkte jag bege migt ut till stallet till min feta 4Äring och sen Äker jag till Vallentuna för lite trÀning. Full upp, precis sÄ jag gillar mina dagar :D