Denna eviga frÄga

"Varför gjorde du och Pont slut? FörstÄr att det kanske Àr jobbigt att skriva om... men ni verkade sÄ himla lyckliga ihop. Skulle vara jÀttekul om du ville skriva ett inlÀgg om det."
 
Ja hörrni, den hÀr frÄgan har dykt upp ett antal gÄnger sÄ jag tÀnkte att jag lika gÀrna kan besvara den offentligt. Pont fÄr stÄ ut med att han Àr F-kÀndis och blir "uthÀngd", haha. Nu fÄr Avestakidsen ett riktigt drama att snacka om kan jag lova!
 
Or not, hehe. Min och Ponts breakup var förmodligen den absolut mest odramatiska sedan tidernas begynnelse. Vi bÄda hade helt enkelt vÀxt ifrÄn varandra och en kvÀll sÄ gjorde jag slag i saken och bestÀmde mig för att vara den som sa nÄgot. SÄ pratade vi och kom helt enkelt överens om att vi borde fortsÀtta var för sig. Vi var helt överens om precis allt och det var snarare en lÀttnad Àn nÄgot annat. Saknade honom MASSOR precis nÀr vi flyttade isÀr och kÀnde mig ensammast i vÀrlden, men mÄste ÀndÄ sÀga att jag mÄdde bÀttre dÄ Àn sista veckorna nÀr vi var tillsammans, dÄ allt bara var jobbigt för oss bÄda. Vi har nog varit vÀldigt lyckliga av varandra bÄda tvÄ (hoppas jag iallafall, haha), det var bara den sista perioden som var lite jobbig, men man lÄter sjÀlvklart inte allt synas igenom nÀr man ÀndÄ Àr offentlig pÄ det hÀr viset. PÄ de tvÄ Ären vi var tillsammans tror jag dock att vi brÄkade max 3 gÄnger, haha. 
 
Vi hade ett fantastiskt fint förhÄllande och det Àr absolut ingenting jag Ängrar. Han Àr pÄ alla sÀtt en jÀttefin och genomsnÀll mÀnniska som jag Àr uppriktigt glad att jag trÀffat :) Han har lÀrt mig mycket och under de 2 Ären vi hade tillsammans tillförde han ENORMT mycket glÀdje, skratt och trygghet i mitt liv. Men vad ska jag sÀga? Det var inte menat bara. Vi Àr bra vÀnner nu och har liksom helt hoppat över den dÀr "awkward-strangers-but-not-strangers"-fasen. 
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: