Denna eviga fråga

"Varför gjorde du och Pont slut? Förstår att det kanske är jobbigt att skriva om... men ni verkade så himla lyckliga ihop. Skulle vara jättekul om du ville skriva ett inlägg om det."
 
Ja hörrni, den här frågan har dykt upp ett antal gånger så jag tänkte att jag lika gärna kan besvara den offentligt. Pont får stå ut med att han är F-kändis och blir "uthängd", haha. Nu får Avestakidsen ett riktigt drama att snacka om kan jag lova!
 
Or not, hehe. Min och Ponts breakup var förmodligen den absolut mest odramatiska sedan tidernas begynnelse. Vi båda hade helt enkelt växt ifrån varandra och en kväll så gjorde jag slag i saken och bestämde mig för att vara den som sa något. Så pratade vi och kom helt enkelt överens om att vi borde fortsätta var för sig. Vi var helt överens om precis allt och det var snarare en lättnad än något annat. Saknade honom MASSOR precis när vi flyttade isär och kände mig ensammast i världen, men måste ändå säga att jag mådde bättre då än sista veckorna när vi var tillsammans, då allt bara var jobbigt för oss båda. Vi har nog varit väldigt lyckliga av varandra båda två (hoppas jag iallafall, haha), det var bara den sista perioden som var lite jobbig, men man låter självklart inte allt synas igenom när man ändå är offentlig på det här viset. På de två åren vi var tillsammans tror jag dock att vi bråkade max 3 gånger, haha. 
 
Vi hade ett fantastiskt fint förhållande och det är absolut ingenting jag ångrar. Han är på alla sätt en jättefin och genomsnäll människa som jag är uppriktigt glad att jag träffat :) Han har lärt mig mycket och under de 2 åren vi hade tillsammans tillförde han ENORMT mycket glädje, skratt och trygghet i mitt liv. Men vad ska jag säga? Det var inte menat bara. Vi är bra vänner nu och har liksom helt hoppat över den där "awkward-strangers-but-not-strangers"-fasen. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0