#dying

Om man kan dö av lycka pga vad man spenderat sina pengar pĂ„ kan jag dö nu. Jag mĂ„ vara fast i liberalismens privatiserings-konsumtions-samhĂ€lle men idag Ă€r jag en lycklig konsument. VĂ€ldigt, vĂ€ldigt lycklig. Hahaha kan ni ens förstĂ„ att jag köpte kĂ€ngorna frĂ„n Timberland för 399;-??! Kostar 2000;- annars. Älskar fynd, wiiie. 
 
 
 
 

Jobbar pÄ

Efter en behaglig och VÄLBEHÖVLIG sovmorgon kĂ€nns livet lite mindre uppochner. Var helt slut igĂ„r nĂ€r jag kom hem efter jobbet. Sitter och filar pĂ„ hemtentan som en galning nu och bestĂ€mde mig för att ta en liten paus för att blogga. Blir inget hĂ€steri varken idag eller imorgon dĂ„ jag verkligen verkligen verkligen vill att detta ska bli bra. PĂ„ onsdag mĂ„ste jag till Stockholm för att lĂ€mna in den (papperslösa samĂ€llet my ass..) och sen kan livet Ă„terigen börja. Hampus har dock varit kass i magen i ca en vecka och jag kan verkligen inte lista ut varför dĂ„ han lever ett ytterst stresslöst liv och endast Ă€ter hösilage.. För hans del Ă€r det nog med andra ord inte jĂ€ttedĂ„ligt om han fĂ„r vila lite. Ingenting Ă€r ju riktigt i balans nĂ€r magen krĂ„nglar, det vet man ju sjĂ€lv hur det Ă€r.. Ska ringa vĂ„r veterinĂ€r och höra om hon har nĂ„gra idĂ©er om vad det kan vara. 
 
 
Har nÄgra roliga (dock icke-hÀstiga) paket att hÀmta ut nu innan jag ÄtergÄr till hemtentan ocksÄ. Visar sen!
Pusssss

Sliten

Goddag! 
Lite lĂ€tt sliten och nyvaken beger jag mig nu till jobbet för art knega mellan13-20.30. Hade en helt GALEN kvĂ€ll igĂ„r, det var allt ifrĂ„n skumpaskjutande och dans pĂ„ bordet till shotar i DJ-bĂ„set. Helt klart en av de bĂ€sta utgĂ„ngarna jag varit med om. TrĂ€ffade en helskön blogglĂ€sare och ja, alltsĂ„ det var bara galet allting. MYCKET NÖJD TJEJ ska nu övervinna en överhĂ€ngande huvudvĂ€rk och jobba pĂ„. Hörs!! 
 
 
(TACK JANE FÖR ATT DU KOM FRAM, du Ă€ger)