Lycka pÄ bild

HÀr Àr lite bilder frÄn idag! Snacka om lycklig tjej, haha. Trodde aldrig i min vildaste fantasi att min lilla hispiga tittiga hÀst skulle gÄ in och gör en sÄdan kanonrunda i en sÄ svÄr 1,30. BÀsta!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glader choklader

Nu Àr vi hemma, allt Àr urpackat, Flisan Àr stretchad, linimentad, matad med 2kg godis och jag har precis kommit ur duschen och tÀnkte bjuda er pÄ lite film sÄhÀr pÄ söndag kvÀll.
 
Innan ni ser den sĂ„ tĂ€nkte jag bara klargöra att jag Ă€r mycket vĂ€l medveten om att jag inte direkt gör en stilritt, haha! Men man tar ju de framĂ„tlĂ€gen man fĂ„r i en A:0, och jag hade bestĂ€mt mig för att idag skulle jag satsa för en gĂ„ngs skull ;) Var lĂ€ngesedan jag verkligen gasade nu, typ 2012? Anyhow. NĂ€r man rider fort förlorar sprĂ„ngen kvalitet, det Ă€r vĂ€l knappast en nyhet. Men idag var snabbt och felfritt mĂ„let, och det uppnĂ„dde vi med rĂ„ge! Är Ă€ndĂ„ nöjd med att jag vĂ„gade rida framĂ„t och ta framĂ„tlĂ€gena vi fick, jag brukar annars kunna vara lite feg och vĂ€nta pĂ„ nĂ€sta lĂ€ge.
   Tycker Flisan sköter sig heeelt exemplariskt ocksÄ för att vara Àrlig, med pÄ noterna och tar eget ansvar i 6a-b dÀr vi kommer in aaaaaaalldeles för stort men hon backade av klockrent bra dÀr sjÀlv samt var superkvick i tassarna. Hoppar av 2m ifrÄn största oxern pÄ banan (nr 5) som om det vore en söndagspromenad. SÄ jÀkla bra helt enkelt, vilken liten krigare! <3
 
 
Jag Àr stolt som en tupp och ööööverlycklig över min otroliga lilla hÀst! 

Överlycklig

VÀrldens bÀsta Flisa!! GÄr in och Àr felfri och superdupersnabb idag trots nÄgon miss frÄn piloten. Red inte sÄ vackert men vi kÀmpade tillsammans idag hon och jag. Det vackra kommer senare ;)
 
Men alltsÄ OMG sÄ bra hon skötte sig, grinade som ett litet barn av lycka nÀr jag kom ut frÄn banan. Kom kort in i första kombinationen som var oxer-rÀcke och det löste hon utan problem. Hon bara bjuder till liksom. LÄng som en mÄndag in pÄ andra kombinationen och dÄ var hon sÄ himla klok - studsade till nÀr jag halvskrek PTROOOOOO över a-hindret och hoppade strÄlande ut. Nemas problemas. SÄg inte ens svÄrt ut.  SÄ himla klok Àr hon. Jag Àr sÄ stolt att jag spricker. VÀrldens allra bÀsta Flisan, vilken fin liten kÀmpe till hÀst jag har <3 Hemresan gÄr lÀtt vill jag lova!