Bra dag

Hejsan svejsan,
NU har jag kĂ€kat middag och sitter Ă€ntligen intrĂ€ngd i en fĂ„tölj mellan alla pĂ„sar med saker med en katt i knĂ€et och tĂ€nkte skriva lite. Dagen började som sagt med ett pass pĂ„ Flisan och idag blev det en del galopp snarare Ă€n bara skritt och trav. Dock inte sĂ„ speciellt mycket men hon var SÅ fin! Red först bara i lĂ€tt sits och hoppade vattenpölar (haha) och satte mig sedan ner och gjorde skĂ€nkelvikningar över vĂ€gen för att sedan göra enkla byten nĂ€r vi kom ut pĂ„ rakt spĂ„r igen. Hon kĂ€ndes verkligen sĂ„ himla pigg och frĂ€sch och allt var superenkelt. Önskar nĂ„gon hade kunnat filma..
 
 
Imorgon fm innan jobbet vÀntar ett pass pÄ banan. Blir ett enkelt lösgörningspass bara. Exakt vad vi ska göra vet jag inte Àn, det beror lite pÄ hur hon kÀnns i sidorna och överlinjen. Förmodligen mycket sidvÀrtes och böjda spÄr. FÄr se om jag hinner med Hampus ocksÄ, vill sitta upp nu!!!
 
Resten av denna kvĂ€ll blir nog inte mĂ€rkvĂ€rdigare Ă€n att jag ska hoppa i sĂ€ng med mina tvĂ„ mysmonster nu och ladda inför helg-jobb. Är rĂ€tt trött efter sen kvĂ€ll igĂ„r, tidig dag idag och lĂ„ngt jobbpass. Nattiii

Allting ordnar sig

Sakta men sÀkert börjar livet ta form igen. Efter att ha varit hos mina oÀndligt kloka och stöttande morförÀldrar i förrgÄr kÀnner jag verkligen att jag Àr pÄ vÀg in i en helt ny fas i livet, en fas som jag ser fram emot nÄgot enormt! I mina tidigare uppbrytanden har min prio ett varit att hitta en ny kille. Har liksom kÀnt att jag inte överlever utan att vara nÄgons no. 1. SÄ har jag varit sedan jag var 14 ungefÀr. Men nu, nu Àr jag redo att ta mig an vÀrlden pÄ ett annat sÀtt. IgÄr nÀr jag satt i bilen pÄ vÀg hem insÄg jag att jag Àr banne mig lycklig. Det fÄr tyckas vara hur opassande som helst i ett skede som detta i livet, men nÀr jag satt dÀr med stereon pÄ högsta volym och skreksjöng i min lilla racerHonda sÄ kÀndes det som att livet Àger ÀndÄ nÀr man Àr 20 Är och inte vet nÄgonting om framtiden Àn.
 
 
 
Den absolut största förÀndringen kommer att innebÀra en flytt. BÄde för mig och förhoppningsvis bÄda hÀstar.  Förhoppningsvis till en för mig hyfsat vÀlkÀnd stad som jag tycker vÀldigt mycket om, nÀmligen VÀsterÄs. Boende har jag inte hittat Àn men jag kan ju utan problem mellanlanda hÀr hos mamma tills det dyker upp nÄgonting jag vill ha.
   Varför VÀsterÄs? Av sÄ mÄnga anledningar! Enkelt att pendla till Stockholm med kortare avstÄnd och tÀtare tÄgavgÄngar, otroligt mycket mer humana priser sÄ att jag i vilket fall som helst kan ta med Ätminstone en hÀst, det Àr fint, mycket studenter, lagom lÄngt hemifrÄn och sÄ mycket trÀningsmöjligheter för hÀstarna pÄ nÀra hÄll med anlÀggningar som SkÀsta, Hamre och Jump Club inom 30 minuter med bil.
 
 
Puh. KĂ€nns som att jag har en riktning och en plan i livet igen och det var precis vad jag behövde för att komma iordning. Det Ă€r inget panik med att flytta, men jag vet Ă„tminstone i vilken generell riktning jag Ă€r pĂ„ vĂ€g. Kan inte tacka min mormor och morfar nog för all support de ger mig, sĂ„ himla guld vĂ€rda. Älskar er (vet nog att ni lĂ€ser)! KĂ€nner bara bring it on, life!

Uppe och igÄng

Goddag! 
Är uope med tuppen idag trots att jag inte börjar förrĂ€n 10. Är just nu i stallet och skriver medan jag Ă€r pĂ„ vĂ€g ut mot beteahagarna. Hinner tyvĂ€rr vara motionera Flisan idag, men det Ă€r som det Ă€r. Blir nog en uteritt Ă€ven idag, men istĂ€llet för bara skritt och trav tĂ€nkte jag nog Ă€ven galoppera lite idag. Hon har kĂ€nts superfrĂ€sch de övriga tvĂ„ dagarna sĂ„ lite galopp tar hon sĂ€kerligen ingen skada av :) 
 
 
Sedan vÀntar jobb mellan 10-20.30 och innan dess ska jag Àven lÀmna in min mobil pÄ lagning sÄ att den Àntligen kan fÄ en skÀrm som jag ser nÄgot pÄ, haha.. 
 
Vi hörs sen!