Fyndat!

Fyndade dessa fina pĂ„ Tradera imorse, anlĂ€nder i veckan! De ingick inte i budgeten för denna mĂ„nad men vad tusan, jag ser det som en tidig födelsedagspresent till mig sjĂ€lv. Fullkomligt ÄLSKAR Air Max och skulle kunna ha hur mĂ„nga par som helst. Snyggaste och skönaste skorna! 
 
 
Har varit ute hos Flisan ocksÄ sÄklart och hon fick vila idag. Svullen i höger bak-has men inte öm och bara lite varm. Inte Àr hon halt heller vad jag kan se, sÄ imorgon fÄr hon röra pÄ sig lite i skritt och trav under kontrollerade former i ridhuset :) 

Antarés

I en perfekt vĂ€rld hade jag haft en AntarĂ©s förbygel med mĂ€ssingsspĂ€nnen. De finns bara med silver.. Men de Ă€r ju SÅ SNYGGA. Funderar pĂ„ att köpa en (om jag nĂ„gonsin fĂ„r rĂ„d) och lĂ€mna in den sĂ„ den blir omsydd med mĂ€ssingsspĂ€nnen istĂ€llet.. Och sĂ„ Sverigeflaggan pĂ„ clipsen sĂ„klart.. Vore dööösnyggt!
 
ÄLSKAR ju dock min CWD ocksĂ„ och skulle aldrig fĂ„ för mig att sĂ€lja den - ever! SĂ„ lĂ€nge som jag vĂ€ntade pĂ„ att fĂ„ hem den med mĂ€ssingsspĂ€nnen.. Den finns ju ocksĂ„ bara med silver normalt sett.
 
 

Goooodmorgon

Morning!! 
MÄr som en prinsessa sÄhÀr dagen efter, haha. Vi blev inte kvar lÀnge alls igÄr faktiskt, utan vi var hemma hos mormor och morfar redan vid 1.. Nu ska vi strax kliva upp och senare bege oss hemÄt för bakispizza. Vi litar inte riktigt pÄ att pizzeriorna hÀr i VÀsterÄs Àr lika bra som den vi brukar köpa ifrÄn hemma i Avesta, haha ;)