Ridklubb hit och dit

NÀsta Är kommer Södra Dalarnas RF, dvs min hemmaklubb som jag och mamma bestÀmde oss för att starta för 5(?) Är sedan, att ligga vilande. Den kommer alltsÄ inte att lÀggas ned men eftersom varken jag eller mamma har den tid som krÀvs sÄ kommer den att ligga "latent". 
 
DÀrav funderar jag nu pÄ vilken klubb jag och Hampus ska representera nÀsta Är. TyvÀrr kan jag ju inte bidra med sÄ mycket vad gÀller nÄgon form av lag, för det Àr liten liten bit kvar tills vi Àr dÀr, haha. Kan typ stÀlla upp med förhoppingsvis fina rundor och att jag Àr snÀll mot min hÀst och inte skÀmmer ut varken mig eller mamma eller klubben jag tÀvlar för. Det enda jag vet Àr att det absolut inte kommer att bli nÄgon klubb frÄn Avesta och troligtvis inte heller nÄgon i Dalarna överhuvudtaget. Har testat de flesta av vÄra 5 i Avesta och varit missnöjd (dÀrav att vi startade Södra) och Àven om det var nÄgra Är sedan nu sÄ Àr det sÄdan inavel kÀnns det som och vÀljer jag nÄgon klubb hÀr sÄ gÄr snacket sÄ mycket i övriga lilla hÀst-Avesta sen.
 
SÄ nÄgon klubb hÀr hemöver blir det inte, men jag funderar pÄ vad ni dÀr ute rider för för klubbar och vad som Àr positivt och negativt med just era klubbar? Vill ha ALLA era tips! Har ni bra trÀnare eller speciella events som gör er klubb till den bÀsta? Tell me! Det behöver inte ligga nÀra Avesta alls, men sÄklart bör det vÀl finnas nÄgon form av hoppverksamhet, haha. Vill inte rida för Tullstorp Dressage Stables liksom. Men som sagt: skriv sÄ tangenterna glöder för jag vill ha sÄ mÄnga tips som möjligt! :D
 
 
Anonym:

Heby verkar ju bra, och jumpclub :)

Karin :

Gestrike sportryttare, en ren tÀvlingsklubb. Fantastiska mÀnniskor i den klubben, har aldrig trivts sÄ bra i nÄgon annan klubb, jÀttebra gemenskap och en fantastisk trÀnare, Cecilia tennggren :)

Karin :

Gestrike sportryttare, en ren tÀvlingsklubb. Fantastiska mÀnniskor i den klubben, har aldrig trivts sÄ bra i nÄgon annan klubb, jÀttebra gemenskap och en fantastisk trÀnare, Cecilia tennggren :)

Lisa:

Rid för Karlshamns ridklubb i blekinge! 😉😂kanske Ă€r lite lĂ„ngt, men du sa ju att det inte spelade nĂ„gon roll 😉 Jag Ă€r otroligt glad för att detta Ă€r min hemmaklubb. Vi stöttar varandra, har ryttare pĂ„ ALLA nivĂ„er och de senaste Ă„ren lag frĂ„n div 3 till elit pĂ„ BÅDE ponny och hĂ€st. En klubb som jag Ă€r stolt att rida över och, som jag uppfattar det, stöttar sina ryttare. Vi har ocksĂ„ otroligt uppskattade nationella tĂ€vlingar pĂ„ hösten. Heja KnRK 🏆

Anonym:

Åby ridklubb helt klart!!

Michaela:

Rider för Karlslunds (SödertÀlje, Stockholm). Jordens gulligaste mÀnniskor, framför allt ponnyryttare men vi Àr en del pÄ hÀst ocksÄ. Vi har en grupp pÄ facebook för licensryttarna dÀr bÄde ryttare och förÀldrar Àr supergulliga och peppande. Jordens bÀsta, Àr sÄ nöjd!

Elin Berggren:

Älskade, bĂ€sta Södra❀ TĂ€nk vad roligt vi har haft tillsammans under Ă„ren!❀❀❀

Anonym:

Heby!

L:

Skulle rekomendera skĂ€sta 😊

Cassandra Haraldsson:

SĂ„ fin bild! :)

karin :

GÀvle ponnyklubb:) inte bara ponnyer som tÀvlar för den klubben haha. Fantastisk nybyggd anlÀggning, oroligt fin sammanhÄllning och trevliga, vÀlvilliga mÀnniskor. Rekommenderar!

v:

VĂ€sterĂ„s RyttarsĂ€llskapđŸ‘đŸŒ möjlighet att trĂ€na för A och B trĂ€nare samt kommer det dit jĂ€tteduktiga ryttare och trĂ€nare och trĂ€nar ibland :)

Anonym:

Hej! Kika gÀrna pÄ Equality Riders frÄn Hammarö (de som anordnade SM i bÄde hoppning och dressyr i Är) fantastisk fin anlÀggning! VÀrt att kolla upp iallafall! :)

Anonym:

Gagnefs ridklubb skulle jag rekommendera, bra sammanhÄllning pÄ tÀvlingar och en ideél förening och alla hjÀlps pÄ tÀvlingar och arrangerar tÀvlingar dÀr alla hjÀlps Ät att fÄ dom möjlig att genomföra :)

Emelie:

Jag rider för Skyrup, 180kr /Är och det Àr allt man behöver hjÀlpa till pÄ tÀvlingar osv. Fast om man du ska vara med i lag sÄ smÄningom blir det kanske lite lÄngt att Äka ;)

Linn Strelin:

NYKYRKA RIDKLUBB! Vi Àr en hoppinrintad klubb och har hoppkurser pÄ sommaren och vintern som du Àr vÀlkommen pÄ. DÄ fixar jag box och boende till dig, hihi!

TÀvla för oss sÄ blir vi klubbissar! :')))

Svar: JAAAAAA VAD KUL :D :D :D :D <33333
Danai Doverholt

Kommentera inlÀgget hÀr: