Sista för 2015

TĂ€nkte bara önska alla er fantastiska trogna lĂ€sare GOTT NYTT ÅR!!! SjĂ€lv har jag haft en hemskt dĂ„lig dag men jag hoppas helt enkelt pĂ„ att kvĂ€llen blir bĂ€ttre. Det kan Ă„tminstone inte bli sĂ€mre, haha. Jag fĂ„r iallafall ha min fantastiska PALJETTKLÄNNING pĂ„ mig, bara det gör mig hyfsat överlycklig!! Ska bara bada i BUS först sĂ„ Ă€r jag redo för en helkvĂ€ll ute i SĂ€len, haha ;)
 
Ha en bÀst kvÀll allihop!!! Bloggen kommer som jag tidigare nÀmnt fÄ en riktig nystart efter nyÄr. Tagga tagga!! 
 
 

Jag lever!!!

Jag lever!!! Helt sjukt men det gör jag faktiskt. Idag har jag skÀmt ut mig i Norge ocksÄ, sÄ numer Àr jag ökÀnd i bÄde SÀlen och Trysil, HAHA... SkÀmt Äsido har jag inte vurpat EN ENDA gÄng!! En medalj kanske?! Ett diplom?? De har slÀpat mig utför röda backar och jag kan liksom nÀtt och jÀmt svÀnga och jag har stressat som en idiot för att hÀnga med i deras störtlopp och idag grÀt jag för jag var sÄ arg och livrÀdd för att Äka ut för ett stup. Det var ingen backe mina vÀnner - det var ett STUP. En vÀgg. 90 grader rÀtt ner. Men jag lever. 
 
Imorgon Àr sista dagen med skidÄkning, och dÄ ska jag glida runt sjÀlv och liksom trÀna pÄ Äka ordentligt i lÀtta backar dÀr jag slipper tÀnka pÄ att klara livhanken. Jag vill hem och tvinga upp dem pÄ hÀstar. De ska hoppa bana i galopp pÄ första ridturen, sÄ som de har tvingat runt mig hÀr uppe.. 
 
 
 
 

Today is the day

Godmorgon!! 
Idag ska jag alltsĂ„ stĂ„ pĂ„ ett par skidor för första gĂ„ngen pĂ„ 6-7 Ă„r.. Jag hoppas att det Ă€r som att cykla och att muskelminnet har nĂ„gon slags super-kom-ihĂ„g-förmĂ„ga för jag har dĂ„ ingen aning om hur man Ă„ker rent teoretiskt, HAHA.. NĂ„gon som gjort nĂ„got liknande och vet vad jag har att vĂ€nta?? Är ÄCKLIGT nervös, hahaha.. Jag rider hellre 75 omhoppningar i SM-finaler som sista startande med chans pĂ„ guldet Ă€n detta, alla dagar i veckan. 
 
Det har iallafall snöat MASSOR och Àr lagom kallt och superfint i backarna (sÀger de som kan sÄnt hÀr) sÄ Àven om jag suger sÄ har jag iallafall hyfsade förutsÀttningar. Köpte EM fin jacka pÄ vÀg upp hit igÄr pÄ rea iaf. 900;- ist för 3000;- kÀndes ÀndÄ som ett helt ok klipp. 
 
 
 
Hör av mig ikvÀll om jag överlever! Plz God don't let me die.