Hide mah face

Börjar veckan med att  införskaffa ett par nya solbrillor ocksÄ! Har tidigare AVSKYTT denna modell frÄn Rayban men nu Àr jag helt kÀr i dem. Tycker Wayfarers och Aviators Àr fina ocksÄ men de Àr sÄ himla vanliga, sÄ det fick faktiskt bli ett par Clubmaster. Som med allting sÄ hatade jag dem som sagt första gÄngen jag sÄg dem men nu nÀr jag vant mig gillar jag dem riktigt mycket. Och svart + guld Àr ju lite to die for om man heter Danai Doverholt. Halva priset var ju ocksÄ lite nice. 
 
 

Monday morning

Goddagens goddagens.

Blev lite taskigt med skrivande igĂ„r med, det var i vanlig ordning full rulle frĂ„n start till mĂ„l. UtgĂ„ngen i lördags var DEN BÄSTA. AlltsĂ„ sĂ„ roligt har jag inte haft pĂ„ Ă„r och dag, SHIT vad kul det var!! Bra gĂ€ng, bra musik, bra stĂ€lle, VIP. You name it, allt var pĂ„ TOPP. Var bara tvungen att fĂ„ ur mig det, Ă€r fortfarande glad efter en kvĂ€ll som den, haha.
 
Åkte iallafall till Stockholm med en kompis redan igĂ„r kvĂ€ll sĂ„ slapp jag ta tĂ„get nu pĂ„ morgonen vilket var himla skönt. Idag gĂ€ller alltsĂ„ kursstart för höstens plugg inom media och kommunikation. Tror det kan bli en vĂ€ldigt intressant kurs att lĂ€sa eftersom media Ă€r sĂ„ stor del av vĂ„ra liv och jag tycker det Ă€r riktigt inressant hur de flesta företag idag sköter stor del av sin marknadsföring via sociala medier dĂ€r man blir "pĂ„ samma nivĂ„" som kunden istĂ€llet för "överordnad" som det tidigare sett ut. JĂ€tteintressant ska det bli!
 
Efter introt ska jag pallra mig ut pÄ stan en vÀnda och köpa lite förnödenheter i form av smink. Utöver det tÀnkte jag faktisktt sÀtta mig och spÄna pÄ lite riktigaa idéer till bloggen nu nÀr jg har en dag över. Ska bestÀlla hem kurslitteratur ocksÄ. Ja, det Àr vÀl det. Chill mÄndag!
 
 
 

Le hemlighet

Det har som ni vet smusslats lite en tid hĂ€r pĂ„ bloggen. Eller inte sĂ„ jĂ€ttemycket kanske med tanke pĂ„ hur inaktiv jag varit, men ni vet sĂ€kert att jag och mamma var pĂ„ hemligt uppdrag för nĂ„gon vecka sedan och sedan dess har det tisslatsoch tasslats. MEN NU ÄR DET KLART. Jag har nĂ€mligen (snart) köpt min första alldeles egna lĂ€genhet!!! Pappren ska skrivas pĂ„ nĂ€sta vecka och sen vĂ€ntar jag bara pĂ„ tilltrĂ€de. Det kĂ€nns heeeeelt magiskt. Min, min, MIN lĂ€genhet. 
 
Jag ville till VĂ€sterĂ„s, det vet ni ju. Men det fanns helt enkelt inte ekonomisk möjlighet för mig att ha hĂ€st dĂ€r. Och ingen hĂ€st = ingen Danai. SĂ„ Ă„tminstone under studieperioden som Ă€r kvar sĂ„ kommer jag att bo i Avesta. 3,5 Ă„r med mastern inrĂ€knad, annars 1,5 Ă„r. I MIN EGNA LÄGENHET WIHOOO. SÅ FORT JAG KAN ska jag fota och visa er, den Ă€r sĂ„ otroligt fin. För att vara i Avesta Ă€r den top notch, lĂ€genheterna hĂ€r ser för det mesta ut som nerknarkade pundarlyor i renoveringsbehov sedan 70-talet typ, haha. ÄR SÅ GLAAAAAD, orkar inte vĂ€nta tills jag fĂ„r nycklarna.. 
 
 
 
Det bir med andra ord till att FIRA ikvÀll. Nanne Grönvall och Brolle ska spela i stan, vad kan gÄ fel?