Myspys

Stallet klart och snart beger jag och Pont oss ivĂ€g mot sommarstugan. Övriga personer anlĂ€nde dĂ€r redan igĂ„r kvĂ€ll sĂ„ vi möter upp dem dĂ€r. Ska bli himla kul faktiskt!
 
Flisan fick sig en rejÀl dos morötter och en 45 minuters borst- och massagekur nu nÀr jag inte ser henen förrÀn pÄ söndag. Tror nog hon tyckte det var mysigt! Har fortfarande inte lyckats fÄ tag pÄ hovslagaren, sÄ vi fÄr helt enkelt hoppas att han kan komma ut innan torsdag nÀsta vecka sÄ vi fÄr trÀna. Hade tÀnkte klippa av henne vinterlurvet och kapa manen pÄ mÄndag ocksÄ eftersom jag har en helledig dag dÄ. Hon ser verkligen ut som en liten lurvig ponny nu, hihi. 
 
 Alla Àlskar kvalitén pÄ (inzoomade) mobilbilder!!
 

Godmorgon!

Denna morgon vill jag tala med er om droger. Det talas mycket om drogen Spice nu och det har skett flera överdoser den senaste tiden, armbanden "Fuck drugs" sÀljer som aldrig förr och droganvÀndet överlag har ökat de senaste 10 Ären om man nu ska tro vad de sÀger pÄ Nyhetsmorgon. 
 
Jag tycker det Àr vÀrdelöst och förkastligt att pÄstÄ att det Àr drogernas fel att folk dör. Lika korkat som att sÀga att det Àr vapnen som skjuter mÀnniskor eller cigaretter som röker sig sjÀlv och inte mÀnniskorna bakom dem. Tar du droger Àr du - ursÀkta mig - ta mig fan dum i huvudet. Det finns absolut inte ett enda gott sjÀl att testa. Inte för att vara hÀftig, inte för att dina kompisar pushar dig, inte för att du Àr full, inte för att det "bara Àr en gÄng", inte för att du vill kÀnna ett extra rus -INGENTING. Det Àr BARA korkat, och den som utsÀtter sig för en sÄdan grej fÄr enligt mig ta konsekvenserna för det. Inte hens kompisar, inte drogerna sjÀlv - hen som gjorde det. Hen köpte dem/tog emot dem och hen bestÀmde i nÄgon form att ta dem. Ingen annan. 
 
Sen tycker jag givetis som resten av normalfuntade mĂ€nniskor att det Ă€r oerhört tragiskt vad droger gör med folk och vad konsekvenserna Ă€r. Men att pĂ„stĂ„ att det Ă€r NÅGON annans fel Ă€n mĂ€nniskan som tagit dem (givet att han inte hade en pistol riktat mot sig om han inte tog dem, alt. blev injicerad mot sin vilja etc etc) Ă€r fel. Den mĂ€nniskan har gjort ett aktivt val. TyvĂ€rr. Det mĂ„ vara tragiskt och oerhört sorgligt, men det Ă€r inte drogen i sigs fel, och jag Ă€r sĂ„ himla trött pĂ„ att se det skrivet pĂ„ det viset överallt. Jag fattar att man sörjer nĂ€r nĂ„got drogrelaterat hĂ€nder och att det Ă€r fruktansvĂ€rt jobbigt att inse att nĂ„gon man brytt sig om gjort detta val, och det Ă€r enkelt och ligger nĂ€ra till hands att skylla pĂ„ droger. Men droger Ă€r inte som cancer, de drabbar bara de som vĂ€ljer att ta dem. LĂ€r upp allmĂ€nheten ordentligt istĂ€llet sĂ„ kanske efterfrĂ„gan och dĂ€rigenom sĂ„ smĂ„ningom utbud minskar.
 
Exakt sÄhÀr ser jag pÄ det:
 

Tentadags

DĂ„ var det dags! Uppe med tuppen för att hinna med lite sista-minuten plugg. Haft en merparten sömnlös natt och nĂ€r jag vĂ€l sovit har det varit mardrömmar de luxe-version. Är inne i en period med hemskt mycket mardrömmar nu, jag vet inte varför men det gĂ„r verkligen i perioder för mig. Har dock inte haft en pĂ„ lĂ€nge innan detta. 
 
Jaja, Rise N' Shine!! Om 5,5 timme (senast) Àr tentan fÀrdigskriven för min del, tjoho!!