Shopping osv

Och sĂ„ var man nĂ„gra tusen fattigare igen! Blir ingen mer Ă€n jag och Flisan som fĂ„r julklappar av mig iĂ„r tror jag, haha ;) Är vĂ€ldigt nöjd med mina köp iallafall och kĂ€nner Ă€ndĂ„ att jag inte köpte nĂ„got "onödigt". Tack igen till vĂ€rldens bĂ€sta mormor och morfar som bjussade pĂ„ stövlar som julklapp!
 
KL-tröja med bling, KL-strumpor frÄn Börjes (5 par för 250;-!!), tredelat anatomiskt Sprenger-bett, oledat gummibett frÄn Hervé Godignon och ett par tjocka Roeckl-handskar till vintern. 

AlltsÄ de Àr verkligen sÄÄ fina! Ska pÄbörja projekt "gÄ in ridstövlar" imorgon tÀnkte jag, stackars mina ben under ett par timmar ;)
 
Och sÄ fick Àven denna fining hÀnga med hem! Har inte haft nÄgon lÀdergrimma att ha i transporten pÄ lÀnge och jag gillar inte att Äka med nylongrimmor som inte gÄr av om det hÀnder nÄgot. 500;- inkl. gravyrplattan tyckte jag inte var nÄgot att brÄka om heller!
 
 
Är sĂ„ nöjd med allt! Kan knappt bĂ€rga mig tills tentan Ă€r klar och jag fĂ„r Ă„ka hem och testa allting!!

Dagens

Man kĂ€nner verkligen att man lever efter 10 timmar pĂ„ fötter! Har precis kommit hem nu och slĂ€ngt i mig ett STORt och efterlĂ€ngtat mĂ„l mat. Började denna underbara söndag med att trĂ€ffa ingen mindre Ă€n FILIP. SÅ KUL!! Har inte sett honom pĂ„ sĂ€kert tvĂ„ Ă„r, men efter 2 minuter med honom Ă€r min fantastiska vĂ€rmlĂ€ndska tillbaka och allt Ă€r som vanligt igen. FĂ„r inte bli lika lĂ„g tid till nĂ€sta gĂ„ng. Han Ă€r sĂ„ klok och sĂ„ himla ödmjuk trots sina enorma framfĂ„ngar och relativt unga Ă„lder, verkligen en beundransvĂ€rd person.
 
Roligt att fÄ se ingen mindre Àn Peder vinna GP:n imorse ocksÄ! Tycker om bÄde honom och Lisen, de verkar vara otroligt treviga mÀnniskor bÄda tvÄ. Shoppingen komer i ett separat inlÀgg, för nu ska jag duscha och tentaplugga en stund. Yippie..

SHOPPIIIIING

Nu Ă€r dagen ÄNTLIGEN kommen! Efter förmiddagsshowen idag vĂ€ntar SHOPPING och framförallt dĂ„ ett par stövlar som Ă€lskade mormor och morfar tagit pĂ„ sig att betala. Gulle dem!! 
 
Utöver detta sÄ Àr ett antal par ridstrumpor högt upp pÄ listan, lÄnar för tillfÀllet Ponts hoceystrumpor som krympt i tvÀtten, haha! Ska Àven inhandla en lÀdergrimma och tvÄ bett att variera med hemma - ett tvÄdelat och ett rakt! Blir sÀkert nÄgot spontanköp ocksÄ, vi fÄr se helt enkelt! :D 
 
Mina inköp pÄ GHS för nÄgot Är sedan.. Riktigt sÄ rik Àr jag dock inte iÄr ;)