Tusen ton kärlek och lite till

Tror jag låter bilderna tala för sig själva. Har inte direkt något att tillägga. Är så barnsligt förälskad i denna människa. Varning för bildbomb.
 
 
 
      
 
 
 
 
          
 
 
 
 
 

HEMMMAA

Är nu ÄNTLIGEN hemma i lägenheten i Stockholm efter totalt kaos på pendel + tunnelbana i och med något marathon som HELA SVERIGE skulle vara med på. Oturligt nog skulle precis alla på på T-Centralen (där jag skulle gå på) och av vid Stadion (där jag skulle gå av). en resa som normalt tar max 15 minuter tog nu 45, värdelöst. 
 
Har nu bäddat ner mig i min egna säng efter att ha varit vaken i sisådär 27 timmar med någon powernap på 15 min här och där på flyget. Tror aldrig att en säng varit så skön. Är dessutom sjuk så nu ska jag bara sova tills kroppen tycker att det räcker med sömn och därefte ska jag handla mat och plugga. 
 
Har som jag nämnde tidigare idag iallafall haft en helt underbart rolig resa. Är väldigt tacksam för att jag fick följa med och även om jag sliten så det räcker för 5 st Danai så var det helt klart värt det. 
 
 
ALLTSÅ DE HÄR BRILLORNA <3 <3 <3 <3 
 

TACK OCH HEJ NAPA

Hej på er!!! 
 
Nu sitter det en extremt sliten Danai på flygplatsen. I Cypern är klockan snart 3 på morgonen och hemma i Sverige är vi inte förrän 9-10.  Haft en sjukt extremt rolig vecka med sol, fantastiskt sällskap och mycket festande. För mycket för min veka ovana halv-nykterist-kropp. Helt otroligt kul har jag iallafall haft. 
 
Ska dock bli skönt att komma hem ändå. Få sista tentan avklarad och spendera två sista kvällarna på VÄLDIGT länge utan Pont (han kommer till mig i Sthlm på måndag). Från och med i sommar kommer det krävas MYCKET för att jag inte ska sova med honom, haha. Konstigt att det är så underbart att bokstavligt talat vara medvetslös med någon varje natt. Men ja.. Underbara underbara Pontmaestro! <3