Ogilvy

Har beslutat att inte lĂ„ta mamma köpa en Ogilvypad i Göteborg. Kommer istĂ€llet att bestĂ€lla en direkt frĂ„n dem i Kanada dĂ„ de delvis Ă€r mycket billigare och delvis finns mycket roligare alternativ att vĂ€lja mellan om man bestĂ€ller dem direkt frĂ„n Ogilvy. Fler fĂ€rger pĂ„ paddarna plus att man kan bestĂ€lla kantband och passpoal ur en uppsjö av fĂ€rger (25 olika passpoalfĂ€rger och 5 olika kantbandsfĂ€rger) samt brodera sitt namn pĂ„ en eller bĂ„da sidor. SÅÅÅ mycket roligare med en personlig padd som Ă€ndĂ„ blir billigare i slutĂ€ndan Ă€n en standardiserad frĂ„n Sverige. Visserligen blir frakten vĂ€ldigt dyr men padden i sg Ă€r billigare och blir ffinare sĂ„ jag tycker att det Ă€r vĂ€rt det :)
 
Personligen tÀnkte jag ta en vit pad med mitt namn broderat i guld och sedan brun passpoal och vot kantband. Eller bara ett brunt kantband. NÄgot i den stilen iallafall :D Taggad som satan pÄ att bestÀlla den nu :D
 
SÄhÀr kan de till exempel se ut:
 
 
 

AVICII

IKVÄLL ÄR DET AVICCI GUYS!! Jag och Pont har taggat satan genom att.. sova. Hahaha förstĂ„r inte hur jag kan vara sĂ„ trött med honom jĂ€mt men vi Ă€r vĂ€ldigt bra pĂ„ att sova iallafall.
 
Kommer iallafall hit lite folk innan som vi ska umgÄs med ett tag innan vi beger oss mot Tele2 Arena. Ska blir hur roligt (och förmodligen svettigt) som helst att se honom live igen. Hoppas pÄ att han Àr 1000 ggr bÀttre Àn pÄ BrÄvalla i somras.
 
 

Shoppat

Det Àr torsdag pÄ GHS och jag har redan (via mamma) lyckats handla upp hÀlften av pengarna jag satte in pÄ hennes konto.. TvÄ CS schabrak och en luva fick mamma inhandla. ENORMT snygga saker tycker jag och vÀldigt kvalitativa. Och sÄ Àr jag ju en schabraksamlare av sÀllan skÄdat slag, sÄ kunde inte motstÄ nÀr mamma skickade bild pÄ dem..
 
 
Köpte bara den orangea luvan dock dÄ jag tror min Equiline-luva med blingbling pÄ passar prima till schabraket med guldkant :) Har tidigare inte tyckt om orange alls pÄ schabrak men detta var faktiskt fint och har dessutom en guldpasspoal som gÄr fint ihop med alla gulddetaljer pÄ Flisans utrustning. Gud sÄ petig jag Àr, hehe.. VILL HEM OCH PROVA NU!