Har det fint

Avnjuter vÀntandet pÄ nyÄret med fina vÀnner och mycket skoj. Inatt vÀntar nattklubb, men om jag hÄller mig vaken sÄ lÀnge Àr oklart. 
 
 
GOTT NYTT ÅR MINA VÄNNER!!! 
 
 
 

Att sammanfatta 2014

Det har egentligen inte hÀnt sÄ mycket under 2014 kÀnner jag rent spontant. Men det Àr vÀl ett mÄste (bloggare som man Àr) att sammanfatta Äret pÄ ett eller annat vis. PÄ det stora hela ett vÀldigt bra Är, utan att vara extraordinÀrt pÄ nÄgot vis. TÀnkte att jag punktar upp det Ät er sÄ ni slipper fÄ en vÀgg av text över er, hehe..
 
  • Året började med att jag började lĂ€sa kandidatprogram i Företagsekonomi pĂ„ SU. Jag hoppade av Tekniska BasĂ„ret pĂ„ KTH efter att jag insett att det verkligen inte var min grej och jag mĂ„dde vĂ€ldigt, vĂ€ldigt dĂ„ligt under hösten 2013 pga detta. Bytte istĂ€llet till min nuvarande utbildning och trivs som fisken i vattnet. Det blev en riktig nystart med andra ord!
  • Flisan vann sin första 1,20 i Fagersta i April. BIG MOMENT för mamma och mig! Vi strĂ„lade ikapp med solen bĂ„da tvĂ„ trots att jag vunnit och placerat mig i betydligt större tĂ€vlingar tidigare. Men inte med ett benrangel till hĂ€st vi köpt osedd frĂ„n Holland, i och för sig ;)
 
  • Var till Ayia Napa med Amanda en vecka! Sjukt kul :D 
  • Fick mitt första riktigt sommarjobb pĂ„ ICA dĂ€r jag stortrivs och Ă€ven extrajobbar!
  • Flyttade ihop med Pont i augusti i vĂ„r förste egna lĂ€genhet. Har inte Ă„ngrat det en sekund, och hoppas att detta Ă€r vĂ„rt första av mĂ„nga boenden!
  • Åkte utomlands med Ponts familj! Min första gĂ„ng i Spanien och det var supermysigt! 
  • Debuterade 1,30 pĂ„ Flisis med ett nedslag som Ă€ndĂ„ gav en femteplats :)
 
  • Flyttade sedan in Flisan till ett stall nĂ€rmre vĂ„r lĂ€genhet, och sedan dess har hon utvecklats massor tack vare att jag inte behöver stressa nĂ€r jag befinner mig i stallet :)
 
Ja, det var vÀl alla stora hÀndelser egentligen. Sen har det hÀnt massor med annat ocksÄ, men detta Àr det jag kommer ihÄg mest. Ett riktigt bra Är!!

Rambo Wug Heavy

Detta Àr det bÀsta tÀcket jag nÄgonsin Àgt. Jag fick det med Tango nÀr vi köpte henne, och som tur Àr sÄ kan Àven Flisan ha det utan problem. Det sitter (liksom alla Horsewares tÀken) som en smÀck och rör sig inte en mm trots Flisans konstanta hÀrjande, haha. Dessutom Àr det det absolut snyggaste vintertÀcket som finns enligt mig, och har en superbra skÀrning bÄde vid halsen och runt benen. Kommer garanterat köpa ett likadant till Hampus den dagen han behöver vintertÀcke!